bugün
- mor semsiyeli yabanci16
- seni yeşerteceğim diyen erkek6
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor13
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum9
- sigara içen kızla öpüşülür mü12
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler18
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- sözlükte kavga etmek7
- kadınlar hakkında bazı mülahazalar4
- cilgincapkin219
- güncelleme2
- memeleri füze gibi kadın13
- buddy dude21
- 5 taneden fazla makyaj malzemesi sayabilen erkek5
- ona bir şey söyle11
- kocamı çalıştırmam diyen kadın3
- kabuksuz kaplumbaga7
- neden herkes aynı şeyi söylüyor3
- bisiklet marka tavsiyesi10
- yazarların parfümleri2
- karton toplayan abi7
- yaz aylarında bol bol kadın ayağı görmek10
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- insanlarda bıraktığımız iz5
- erden timur2
- bana wp den yazdı3
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- 2026 dünya kupası şampiyonu olacak takım4
- chp'nin hali ne olacak46
- mermi abla4
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- çok kişilikli biri olmanın dayanılmaz dramı2
- kızıl cin4
- ilahi adaletin tecelli etmesi5
- enayimiknatisii12
- masklavi'nin düşünceleri18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- gammazlar çetesi17
- rüzgarın yönünün terse dönmesi4
- supergirl'den hoşlanmak2
- gecenin şiiri4
- artık online sayısını göremiyor olmamız4
- gocu25
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- musallada duran kendini beğenmiş tabut3
- uysaljakoben17
entry'ler (22)
Belli bir faiz ile kullandırılan anaparanın, belli bir süre sonunda yapılan eşit ödemeler.
Eski dilde paralar demektir. Nukut ile çek menkul kıymetlerin başında gelir.
Lokantalarda etlerin kesilmesiyle uğraşan kişidir.
Boksörler işin gösterisini yapmaktadır. Maç bitiminde yenen boksör yenileni dışarı çıkartmak için ipleri tutar, daha sonra yenilen boksörün antrenörüne sarılır. Boks sert bir spordur, ancak boksörler centilmendir.
şeker hastası olabilecek insan.
Ahmet Türk'ü sevmiyorum dünya görüşü bana göre çok ama çok dar ve sığ ancak hiç bir şekilde bu saldırıyı hiç kimse haketmiyor. Lütfen suçu ve suçluyu ovmeyin o zaman Ahmet Türk'ten ve onun gibi düşünenlerden farkınız kalmaz.
mükellefin kim olduğunu vergiyi tarh tahakkuk ve tahsil eden kurum.
Uhuhiyet, kardeşlik, kardeşlik birliği, dinsel veya toplumsal amaç için kurulan birlik. Ayrıca Fransız konsolosluğunun kapısındaki evrakların üzerinde yazan "liberty, equlity, franternite" sanırım fransa kendini özgür eşit ve kardeş olarak dünyaya tanıtmak istiyor.
Elii sıkmak fırsatı bulduğum şairimiz. Kimse tanımadan beşiktaşda vapur bekliyordu kalabalığın içinde insanlar o'nu görmemişti, görseler; yapıtlarından biri ile hayatlarının en az bir döneminde ruhlarını aydınlattıklarını bilseler başucundan ayrılmazlardı. Sessiz sayılabilecek bir duruş ile vapura binmeyi bekliyordu. Güzel insan. Ruhu şaad olsun.
Dursun Ali Erzincanlı tarafından dile getirilmiş bir şiir.
arabayı tamire götürdüğünde ustaların ellerindeki yağı çıkartmak için kullandığı
pazarlık yapıldığı anda kullanılan ustanın fiyatı yükseltmek için bak elimiz yüzümüz ne alemde sen ise fiyatı indirmeye çalışıyorsun yönlendirmesindeki ipliksi.
pazarlık yapıldığı anda kullanılan ustanın fiyatı yükseltmek için bak elimiz yüzümüz ne alemde sen ise fiyatı indirmeye çalışıyorsun yönlendirmesindeki ipliksi.
başarı hikayeni yaz hemen kazan
diye söylenen yalandır başarı hikayesini yazıp kazanacak kişi zaten kazanmıştır.
diye söylenen yalandır başarı hikayesini yazıp kazanacak kişi zaten kazanmıştır.
yıkanırken gözüne kaçmasını istemeyeceğiniz sabundur.
sahibinde hak edildiğinde güzel duran hak edilmediğinde ezen kuvvet.
adını küçük harfle bile yazmak zor geliyor.
karz sözleşmesinin iş eylem hali, bununla karza konu olan şeyi veren kişi konu olanı tüketir, yerine yenisini veya değerini verir. Yapan kişiye ikrazatçı denir tefecilik işidir aslında borçlar kanununda düzenlenir.
2009 vergi rekortmeni irmanın karı 3 milyar küsür ödediği vergi 600.000 küsür olan gsm operatörü.
hocanın derste yüzü tahtaya dönükken arkadaki öğrenciye
-seni görmediğimi mi sanıyorsun?
-???
-sen mavi kazaklı dikkatini tahtaya ver biri bana hoca bu konudan soracak dediği
o andan sonra da sınıftaki sessizliği hocanın elindeki kalemin gıcırtısının bozduğu mekan.
-seni görmediğimi mi sanıyorsun?
-???
-sen mavi kazaklı dikkatini tahtaya ver biri bana hoca bu konudan soracak dediği
o andan sonra da sınıftaki sessizliği hocanın elindeki kalemin gıcırtısının bozduğu mekan.
aynı zamanda hakimin gösterdiği duruş anlamında da kullanılır.
Cilt işi yapan kişi, 1980 lerde üniversitelerin kenarlarında varken şimdi ist da sadece bir kaç yerde karşımmıza çıkan kişi
-baban ne iş yapıyor?
-mücellit
-???
-baban ne iş yapıyor?
-mücellit
-???