bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- kadınlar2
- 19 yaşında kızla yatmak4
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- genç olmanın en güzel yanı6
- genç görünmeye çalışmak7
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- gitme diye yalvarmak6
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- kadir inanır22
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- eski işyerine tekrar başlamak4
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- içtim şarabı13
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- amerika birleşik devletleri7
- portekiz5
- dünya12
- kolombiya4
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- kemalist dünya24
- 28 haziran 2026 kolombiya portekiz maçı2
- x in memeleri3
- kuran-ı kerim3
- insan5
- öldükten sonra bana ne olacak5
- opel frontera2
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- almanya5
- uludağ sözlüğün boşalması3
- şarapçı bey koala birader3
- her insanın bir cini olması8
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- 33 yaşında olmak3
- true'nun çaylak olması16
- velvet28
- arşivlenmesi gereken resimler3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- ilgi manyağı3
- rakı sevmemek7
entry'ler (14)
Allah Var, Gam yok!
Uçmaya gerek yok, zaten havadayım... 'zedlaw'
hira veya hera çok güzel isimler.
Ankara'da yakın arkadaşım, 2007 yıllarında rap kültürüne çok farklı bi hava getirmişti Ankara'da, 2010 yılına kadar hiphoplife.com da her albümü yayımlanan sayılı mc'lerdendir bence. Geri döndüğünü gördüm çok heyecanlandım , bu sefer fena parçalarla geleceğinden hiç şüphem yok. https://www.instagram.com/zedlw
Ucunu kibritle yakıp sigara içtiğimizi zannettiren tuzlu nimet.
Alınacakken rengine bakılmayan ama alacagın esnadan, lan beyazını mı alsam siyahını mı alsam renklisini mi alsam dedirtten dünya dışı abur cuburdur.
dağ inciridir, çok faydalıdır, imkanınız varsa ucuz şerbetlenmiş incir alacağınıza , adam akıllı alın dağ incirini vücüdunuz organik incir besininin farkına varsın.
ilk defa damsız clube girdin galiba dostum.
Maddi sıkıntı çeken her erkeğin korkulu rüyası ama herkes bilsin ki evlenince Allah evin rızkını veriyor ve hiç anlamadıgınız sekilde karnınız doyuyor faturalar odeniyor, çükünüze sahip çıkıp 1 2 sene düzeninizi kurun sonra çoluk çocuk ömrü billah sırtınız yere gelmez.
Arabanı xxx fiyata sattıktan sonra , keşke deseydin bizde arıyoduk xxxx fiyata aldık, deseydin senden alırdık tühh.
Tecrübemi paylaşıyorum, herkes not alsın, 6 yıllık sevgili döneminden sonra çok şükür evlendim ve tanımı
''organ nakli'' arkadaslar. ilk dönemde kavgalar , uyuşmazlıklar , maddi sıkıntılar ,borçlar dövüşler yaklasık bi 5 ay sürüyor, aynı organın vücüda alısması gibi ama o süreci bi atlatırsanız '' saygı ve sevgiyi asla kaybetmemek sartıyla, ömür boyu asla kopamayacagınız bir bağ oluyor, bir anda oldu 2 sene ve diyosunuz ki ne bos seylere kavga etmisiz, sevdiğinizin değerini bilir o süreci beraber atlatın.
''organ nakli'' arkadaslar. ilk dönemde kavgalar , uyuşmazlıklar , maddi sıkıntılar ,borçlar dövüşler yaklasık bi 5 ay sürüyor, aynı organın vücüda alısması gibi ama o süreci bi atlatırsanız '' saygı ve sevgiyi asla kaybetmemek sartıyla, ömür boyu asla kopamayacagınız bir bağ oluyor, bir anda oldu 2 sene ve diyosunuz ki ne bos seylere kavga etmisiz, sevdiğinizin değerini bilir o süreci beraber atlatın.
Her seferde aşağı inip , maskeyi unuttum diye yukarı çıkmak offf.
Çıksan bile maskeli geziyosun, insan bir önceki seneyi mumla arıyor , dostlara sarılmak kucaklasmak hayal oldu.
Allah için ağlarsan sevaba bile girersin.