bugün

sevdiği entry'ler

sözlüğün en efsane yazarları

(bkz: kukla)
(bkz: Hbbia)
(bkz: oytun)
(bkz: ntc)
(bkz: biradetbeyfendi)
Alayı ılık aynı zamanda.

Büdüt= midillici prostatı unutmuşum. O ibne de vardı.

libary

He tamam tamam.

libary

Libary gay mi?

libary

Aaa efsane geri dönmüş.

Eee artık sözlüğü sana devredip gidebilirim.

Hoş gelmiş abeyy..

Swh...

sözlüğün prime dönemine denk gelememek

2015 - 2016 dönemiydi. çok güzel bir dönemdi. akşamları 500 kişi filan online olurdu. seviyeli bir ortam vardı. ergenlik yapan anında çaylak yapılırdı. sonra lookin skandalı yaşandı ve sözlük bir daha o eski günlerine dönemedi.

kız olarak doğmanın muazzam avantajı

38 yıldır kadınım, bi avantajını görmedim. Olmayan avantajdır.

domenico tedesco

elinde forvetin yokken, yabancı forvet olarak istenilen oyuncu bulunamamışken, eldeki çöpler de gönderilmişken, en azından "yerli forvet alalım" dendiğinde "istemem ben" demeseydi, serdar dursun seviyesinde bir forvet şu takımda yer alıyor olsaydı bugün farklı şeyler konuşurduk. takımda asensio dışında hücum oynayacak orta saha bile yokken buraya kadar gelmiş olması cidden başarı benim gözümde. 10 numarası sakatken yerine koyacak oyuncusu yoktu. bir de savunma hattında 3 stoperin aynı anda sakatlanması da o süreçteki puan kayıplarının nedeni oldu. ama talisca'nın hep aynı yere kullandığı penaltılara rağmen halen ona penaltı kullandırması cidden şaşılacak bir şey. ben insani olarak kendisine bir şey diyemem mourinho gibi saha dışına çıkmadı ama yeterli değil işte. bu takımı o kurmadı, ederson'u o almadı mesela. ama ben bu adamı 4 tane ön libero ile çıktığı karagümrük maçı için suçlarım, stoperleri sakat iken 3'lü savunmaya döndüğü için suçlarım, yerli forvet istemediği için suçlarım.

ama buradaki en büyük suç seçimi haziran yerine eylül'e alan, sezon biter bitmez göndermesi gereken mourinho'yu seçime 2 hafta kala gönderen ali koç'a ve devre arası transfer döneminde en önemli ihtiyaç iken forvet alamayan sadettin başkan'a yazar. tedesco nun bu kadro mühendisliğinde bu kadar dayanması bile bence büyük başarıdır.

edit: irfan can kahveci asensio'nun yerini doldurabilirdi, cenk tosun forvetsiz takımdaki alternatif forvet olabilirdi. ama kadro dışı kararları da yönetime yazar benim gözümde. yine tedesco yu bazı tercihleri dışında suçlayamıyorum. şu takımda herkesi suçlasak en son tedesco suçlanırdı bence.

26 nisan 2026 galatasaray fenerbahçe maçı

tüm operasyonlara, gereksiz kartlara, verilmeyen penaltımıza, görülmeyen kornerlerimize rağmen osimhen'in soktuğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyoruz.

bu maçın sonucu ne olursa olsun, bu takım bu sene öpe öpe şampiyon!

elinizde büyüyen komşu kızının taş gibi olması

doğrudan 19 yaşındaki reşit bir kıza ilgi duymak başka şey, bir kız çocuğuna bakıp "ooo bu ilerde taş gibi kız olur" demek başka şey. namussuzluk yapmayın.

elinizde büyüyen komşu kızının taş gibi olması

Normaldir. Birileri yanımızda büyüyecek biz de yaşlanacağız.

sözlük ayağa kalk büyüğün geldi

evet arkadaslar.
dede kafakoparanustur, ben dede degilim.
ben hala 54 yasinda heavy metal ve rock konserlerine giden bir pogo üstadıyım.
olm siyaset mi kaldi ulkede? bundan sonra ben Nurullah Ankutcuyum. duzen partilerine benden oy yok.

tengir budun

arkadaşlar, şunu övüp durmayın.
şimdi sözlüğe geri döner, ondan sonra bana bulaşır. ben de mecburen geri dönerim. kaybeden siz olursunuz. çekilmez olm bu. pis yaşlı.

eşine penisi küçük dediği için ceza alan kadın

Üç kola kutusu küçük geliyorsa gitsin atla evlensin amk.

borsanın çakılması

ekonomi ve siyasetin diken üstü olduğu memleketlerde borsaya yatırım yapmak epey riskli. paranız çoksa daha orta ve hafif riskli yatırım yöntemleri mevcut.

ikiyuzkirksekiz

Doyurucu arkadaşlıkların kalmamasindan yakinan yuzır.

Bu insani değerler ancak çok dar entelektüel çevrelerde sıkışmıştır. Insani ilişkilere sevgisizlik ve yuzeysellik hakim olmustur. Gelecekle alakalı beklentiler umutlar hayaller dağılmış ve genel bir karamsarlık çökmüştür üzerimize bilader.

248 sayısı kimseyi alakadar etmiyor...

özlenen yazarlar

spoiler
edirneli hemşire bir kadın vardı, bak o da olsa renk katardı.
spoiler
Kanatlarim var ruhumda işte

özlenen yazarlar

Tengir reis
La loba
Kanatlarim var ruhumda
Der meister
Alkolikoldum

sözlükteki ana kötü karakter

Ben ayna gibiyim kötü iseniz kötü görürsünüz iyi iseniz iyi görürsünüz.
© copyright 2005 - 2026