bugün
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı13
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek pilavına kaşık saplamak4
- hepiniz maçı izleyeceksiniz4
- özbek kadınlar13
- galiba yenileceğiz arkadaşlar4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- başak burcu erkeklerinin konuşmaması2
- hangi dalda bilim insanı olmak isterdiniz2
- sözlük whatsapp grupları12
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- kahve büyüsü4
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- kpss 20266
- friedrich hegel la bi cay icek10
- fenerbahçe15
- türk erkeği abazanlığı3
- pazar akşamları4
- asgari ücretle geçinebilmek7
- deccal internetten çıkacak9
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- uludağ itiraf8
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- paola egonu2
- melissa vargas2
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- italya kadın milli voleybol takımı2
- sarapci koala52
- dayatılmış güzellik algısı7
- ellerim bos gonlum hos29
- şarapçının mal varlığı8
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı3
- epitaph2
- civcivler osurur mu5
- gocu52
- birader bey baydır4
- aile2
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- kıyamet için tarih ver3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- burçlara inanan erkek4
- anın görüntüsü24
- 0 0 7 ağabey3
- sıcak havaların sona ermesi5
- enayimiknatisii36
- rus kadınla evlenir misiniz4
- dün gece ne oldu17
- slender the arrival de kurt adam olmak2
- başka türlü bir şey2
sevdiği entry'ler
Geçen seneye kadar sıkça olan şeydi. Şimdi ise roller değişti. Reyizi saçılım yaptı çünkü Apocu kardeşleri ile.
35 yaşındaki kante'ye 88 milyon euro bağlayan takım taraftarlarının garipsediği maaliyet. *
https://x.com/nexustransf...tatus/2055586218230857764
https://x.com/nexustransf...tatus/2055586218230857764
Kadın olmak avantaj değildir. Keşke kadın olsaydım cümlelerini kuran erkeklerin de kadın olsalar esc olacaklarını duyuyoruz...
Bunca yıldır kadınım hiç kadın olmayı kullanmadım çok şükür esc de değilim swh. Anlaşılan bu karakter meselesi, çift x kromozomu hiçbir şeyi değiştirmiyor.
Bunca yıldır kadınım hiç kadın olmayı kullanmadım çok şükür esc de değilim swh. Anlaşılan bu karakter meselesi, çift x kromozomu hiçbir şeyi değiştirmiyor.
Mehdiye inanıyorum ama sen delisin ismet.
tanım: güzel insan.
Ama iki elleriyle bir siki doğrultamazlar, var böyle bir şey, ewed
Yok bee. Olsa ilk ben kapardim zaten.
Olgun felan kipss kipss ;))).
O evli mutlu huzurlulardan...
Swh....
Olgun felan kipss kipss ;))).
O evli mutlu huzurlulardan...
Swh....
(bkz: kukla)
(bkz: Hbbia)
(bkz: oytun)
(bkz: ntc)
(bkz: biradetbeyfendi)
Alayı ılık aynı zamanda.
Büdüt= midillici prostatı unutmuşum. O ibne de vardı.
(bkz: Hbbia)
(bkz: oytun)
(bkz: ntc)
(bkz: biradetbeyfendi)
Alayı ılık aynı zamanda.
Büdüt= midillici prostatı unutmuşum. O ibne de vardı.
He tamam tamam.
Libary gay mi?
Aaa efsane geri dönmüş.
Eee artık sözlüğü sana devredip gidebilirim.
Hoş gelmiş abeyy..
Swh...
Eee artık sözlüğü sana devredip gidebilirim.
Hoş gelmiş abeyy..
Swh...
2015 - 2016 dönemiydi. çok güzel bir dönemdi. akşamları 500 kişi filan online olurdu. seviyeli bir ortam vardı. ergenlik yapan anında çaylak yapılırdı. sonra lookin skandalı yaşandı ve sözlük bir daha o eski günlerine dönemedi.
38 yıldır kadınım, bi avantajını görmedim. Olmayan avantajdır.
elinde forvetin yokken, yabancı forvet olarak istenilen oyuncu bulunamamışken, eldeki çöpler de gönderilmişken, en azından "yerli forvet alalım" dendiğinde "istemem ben" demeseydi, serdar dursun seviyesinde bir forvet şu takımda yer alıyor olsaydı bugün farklı şeyler konuşurduk. takımda asensio dışında hücum oynayacak orta saha bile yokken buraya kadar gelmiş olması cidden başarı benim gözümde. 10 numarası sakatken yerine koyacak oyuncusu yoktu. bir de savunma hattında 3 stoperin aynı anda sakatlanması da o süreçteki puan kayıplarının nedeni oldu. ama talisca'nın hep aynı yere kullandığı penaltılara rağmen halen ona penaltı kullandırması cidden şaşılacak bir şey. ben insani olarak kendisine bir şey diyemem mourinho gibi saha dışına çıkmadı ama yeterli değil işte. bu takımı o kurmadı, ederson'u o almadı mesela. ama ben bu adamı 4 tane ön libero ile çıktığı karagümrük maçı için suçlarım, stoperleri sakat iken 3'lü savunmaya döndüğü için suçlarım, yerli forvet istemediği için suçlarım.
ama buradaki en büyük suç seçimi haziran yerine eylül'e alan, sezon biter bitmez göndermesi gereken mourinho'yu seçime 2 hafta kala gönderen ali koç'a ve devre arası transfer döneminde en önemli ihtiyaç iken forvet alamayan sadettin başkan'a yazar. tedesco nun bu kadro mühendisliğinde bu kadar dayanması bile bence büyük başarıdır.
edit: irfan can kahveci asensio'nun yerini doldurabilirdi, cenk tosun forvetsiz takımdaki alternatif forvet olabilirdi. ama kadro dışı kararları da yönetime yazar benim gözümde. yine tedesco yu bazı tercihleri dışında suçlayamıyorum. şu takımda herkesi suçlasak en son tedesco suçlanırdı bence.
ama buradaki en büyük suç seçimi haziran yerine eylül'e alan, sezon biter bitmez göndermesi gereken mourinho'yu seçime 2 hafta kala gönderen ali koç'a ve devre arası transfer döneminde en önemli ihtiyaç iken forvet alamayan sadettin başkan'a yazar. tedesco nun bu kadro mühendisliğinde bu kadar dayanması bile bence büyük başarıdır.
edit: irfan can kahveci asensio'nun yerini doldurabilirdi, cenk tosun forvetsiz takımdaki alternatif forvet olabilirdi. ama kadro dışı kararları da yönetime yazar benim gözümde. yine tedesco yu bazı tercihleri dışında suçlayamıyorum. şu takımda herkesi suçlasak en son tedesco suçlanırdı bence.
tüm operasyonlara, gereksiz kartlara, verilmeyen penaltımıza, görülmeyen kornerlerimize rağmen osimhen'in soktuğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatıyoruz.
bu maçın sonucu ne olursa olsun, bu takım bu sene öpe öpe şampiyon!
bu maçın sonucu ne olursa olsun, bu takım bu sene öpe öpe şampiyon!
doğrudan 19 yaşındaki reşit bir kıza ilgi duymak başka şey, bir kız çocuğuna bakıp "ooo bu ilerde taş gibi kız olur" demek başka şey. namussuzluk yapmayın.
Normaldir. Birileri yanımızda büyüyecek biz de yaşlanacağız.
evet arkadaslar.
dede kafakoparanustur, ben dede degilim.
ben hala 54 yasinda heavy metal ve rock konserlerine giden bir pogo üstadıyım.
olm siyaset mi kaldi ulkede? bundan sonra ben Nurullah Ankutcuyum. duzen partilerine benden oy yok.
dede kafakoparanustur, ben dede degilim.
ben hala 54 yasinda heavy metal ve rock konserlerine giden bir pogo üstadıyım.
olm siyaset mi kaldi ulkede? bundan sonra ben Nurullah Ankutcuyum. duzen partilerine benden oy yok.