bugün
- ssözlükte kaçıncı yılınız21
- anın görüntüsü12
- geldi yine deli8
- yürümenin depresyona iyi gelmesi13
- kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser15
- yazarların nefret ettigi şeyler10
- uludağ sözlük karadeniz zirvesi20
- mertens'in önünde icardi ve osimhen19
- dünyanın çok adaletsiz olması11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak20
- yazarların ankara'yı sevmeme nedenleri20
- turkiyede ev almak13
- nervio'nun kedileri8
- sütyen giymemek12
- bülent ecevit12
- hayvanseverlerin böcekleri sevmemesi12
- barış alper yılmaz9
- belki sikerim umudu16
- bir akp'li kızla sevişir misiniz17
- aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var9
- dilan polat davası14
- engin polat'ın tahliye edilmesi10
- mustafa kemal in askerleriyiz27
- galatasaray23
- günaydın sıcak simit arasına sürülen nutellalarım12
- sahi bi ara 2023 de lozan bitiyordu bitti mi15
- ağzından meme lafı düşmeyen mümin10
- orta asyalı değilim10
- barış alperin galatasaray alışkanlıkları10
- düşün ki o bunu okuyor11
- klarnet calan sarapci koala 613
- ona bir şey söyle20
- 6 eylül 2024 galler türkiye maçı21
- sari renkli seker16
- çorapları çıkardığın an13
- kuresel ikinmanın kalbi10
- nervio yu kim üzdü27
- albay kemal17
- cuma namazına gitmeyen erkek gizli eşcinseldir14
- gezici çapulcuların tam bir ödlek tavuk olması17
- acun ılıcalı'nın 4 kez evlenmesi15
- abur'un gurursuz ve yüzsüz olması24
- bir kemalist ile arkadaş olur musunuz11
- çocuksu erkek17
- mercedes e20026
- mel mel bakan gibson'a peripellam diye hitap etmek12
- anda hissedilenler11
- diyelim otele gittiniz müdürü size iltifat etti11
- ekşi sözlükte uludağ sözlüğü şikayet etmek11
- şişmanların genelde daha iyi insanlar olmaları17
sevdiği entry'ler
Müzik dinlemek için en boktan ve kalitesiz yöntemdir. Bütün entryleri okudum herkse metiyeler dizmiş. sanki herkes adeta pavlov'un köpeği gibi şartlı refleks göstermiş övmek için. Arkadaşlar siz nostalji ile müzik keyfinin ayırdına varamıyorsunuz sorununuz bu. Ayrıca plak sesini sevmenizin sebebi kaliteli ses vermesi değil çıkardığı çıtırdı ve hıss sesinin beyninizin alpha ve tetha dalgaları ile uyumlu olması tıpkı şömimede yanan odunları çıkardığı sesler gibi, rüzgar ve su sesi gibi. Ama bu demek değil ki plak kaliteli ses veriyor alakası bile yok. Stereo sesi bi güç bela üretebilen bir teknoloji bu siktiğimin icadı. Plaklar daima berbat ses verir hatta veremez dahi çalabildikleri frekans aralığı oldukça dardır bu da büyük oranda ses kaybına yol açar çalarken çıkardıkları hısss sesi de cabası. En kaliteli plak dahi her çalışta biraz daha bozulur ve çıkardığı ses kalitesizleşir. Kimi de demiş evde ki ses sistemini çöpe atma sebebi. Plakların digital sistemlerden daha iyi olduğunu iddia etmek whs kasetlerin blu ray disklerden daha iyi olduğunu iddia etmek kadar saçma. Blu ray demişken bir de 24 kare fetişistleri var amk adam kamera alacak neymiş illa 24 kare çekecekmiş sinamatik seviyor çünkü halbu ki sinemanın 24 kare olarak çekilmesinin sebebi de yanlış bilmiyorsam mecburiyetten başka bir şey değil çünkü ses ve görüntüyü senkronize etmenin başka yolu yoktu makara filmlerde. Kaliteli görüntü vermesi ile alakasız yani. Neyse banane amk ne yaparsanız yapın.
Bugün Camiye giderken şahit oldum.
Adamlar resmen Terör örgütü lideri için cenaze namazı kıldılar.
Fetö ile araları iyi olsa onun içinde cenaze namazı kılarlar.
Ama ben kılmadım.
Cuma namazını kılıp gittim.
Festival basıp sivilleri hedef alan bir terör örgütünün lideri için cenaze namazı kılacak kadar alçak birisi değilim.
Adamlar resmen Terör örgütü lideri için cenaze namazı kıldılar.
Fetö ile araları iyi olsa onun içinde cenaze namazı kılarlar.
Ama ben kılmadım.
Cuma namazını kılıp gittim.
Festival basıp sivilleri hedef alan bir terör örgütünün lideri için cenaze namazı kılacak kadar alçak birisi değilim.
Beyinsiz olmakta degil problem,
problem utanmadan bunu afise etmekte...
Turklerin tarihi m.o. 6000 lere kadar gidiyor. (kaynak : wikipedia)
Islam tarihi ise m.s. 600.
Yani arada 6600 yila varan fark var.
O zaman zarfindaki turkler sazan baligi miydi?
problem utanmadan bunu afise etmekte...
Turklerin tarihi m.o. 6000 lere kadar gidiyor. (kaynak : wikipedia)
Islam tarihi ise m.s. 600.
Yani arada 6600 yila varan fark var.
O zaman zarfindaki turkler sazan baligi miydi?
Kur'an, Peygamber'in 632'deki ölümünden kısa bir süre sonra, Ebû Bekir'in hâlifeliği döneminde (632–634), bazı kısımlarını yazan veya ezberleyen sahabeler tarafından derlendi.
Burda biz sahabelere güveniyoruz yani.
Bir kitap haline getirilen halini görmediğinin altını çiziyorum.
Aklında doğru bile kalmamış olabilir, kötü niyetli olabilir…
Garanti edebilir misin?
Burda biz sahabelere güveniyoruz yani.
Bir kitap haline getirilen halini görmediğinin altını çiziyorum.
Aklında doğru bile kalmamış olabilir, kötü niyetli olabilir…
Garanti edebilir misin?
Kim kimi sokaktan kovuyor anlayamıyorum. Kim kimi öldürme hakkını kendinde buluyor yine anlayamıyorum. insanların saygısız ve ince düşüncesizlikleri, kötülükleri, tahrik ve kibirleri normal karşılanırken, mülteci sorunu büyürken, ekonomi krizdeyken sokak köpeklerine kafayı takmak çok talihsiz geliyor.
Ben de bir sürü insanı sokakta istemiyorum mesela, onu ne yapacağız ?!
Ben de bir sürü insanı sokakta istemiyorum mesela, onu ne yapacağız ?!
dincilerin hepsi geri zekalıdır...
Gelsin Müslüm babayı kaldırsın görelim.
acı bir gerçek.
kanun doğası gereği, insanlara aittir.
allahın tek şeriatı var, o da matematik yasalarıdır.
buna boyun eğmez, kendi mezhep dininizin sapkın ideolojik hezeyanlarınızın peşinden sürüklenirseniz er ya da geç helak olur ve kozmik düzlemden silinirsiniz.
allah hiçbirinizin yaşamına diğer insanlardan daha büyük bir kutsiyet atfetmiyor. bunların hepsi ilizyon.
kanun doğası gereği, insanlara aittir.
allahın tek şeriatı var, o da matematik yasalarıdır.
buna boyun eğmez, kendi mezhep dininizin sapkın ideolojik hezeyanlarınızın peşinden sürüklenirseniz er ya da geç helak olur ve kozmik düzlemden silinirsiniz.
allah hiçbirinizin yaşamına diğer insanlardan daha büyük bir kutsiyet atfetmiyor. bunların hepsi ilizyon.
teokrasinin tıpkı faşizm gibi, kapitalizmin uygulanma biçimi olduğunu hala fark edemediyseniz bu tür sorularda anlam aramanız gayet doğal.
hiçbir peygamber katolik, evangelist, sünni, şii, haredi değildi.
yehova şahitlerine, ismailağa cemaatine ait tekkelerde, tapınaklarda büyümediler!
teokrasi her zaman içinde bulunduğu dönem, ülke koşullarında, emekçileri ezen siyasi erkin, toprak ağalarının, emeksiz kazanç düşkünü, harami servet peşinde koşturan din tacirlerinin maşası olmuş, kapitalist bir işlev üstlenmiştir.
hiçbir peygamber katolik, evangelist, sünni, şii, haredi değildi.
yehova şahitlerine, ismailağa cemaatine ait tekkelerde, tapınaklarda büyümediler!
teokrasi her zaman içinde bulunduğu dönem, ülke koşullarında, emekçileri ezen siyasi erkin, toprak ağalarının, emeksiz kazanç düşkünü, harami servet peşinde koşturan din tacirlerinin maşası olmuş, kapitalist bir işlev üstlenmiştir.
kuduz karantinası falan yok katliama kılıf uyduruyorlar. burada katliam savunuculuğu yapanlar da kendi paylarını alıp ceplerine koymak için twitterı açıp şanlıurfa'da neler olduğuna bir baksın, belediye ve vatandaş tarafından ne kadar avrupai ne kadar medeni şekilde itlaf yapılıyor görüp gururlansınlar. hak ediyorsunuz bu gururu.
fedai(!) kuduz olduğu belli olduğu için tutmuş elleriyle boğmuş hayvanı öyle söylüyor. böyle bir ihtimal bile var olsaydı yanına yaklaşabilir miydi acaba?
hayvanlara kumpas kuracak kadar yerlerde sürünüyor ahlakınız.
fedai(!) kuduz olduğu belli olduğu için tutmuş elleriyle boğmuş hayvanı öyle söylüyor. böyle bir ihtimal bile var olsaydı yanına yaklaşabilir miydi acaba?
hayvanlara kumpas kuracak kadar yerlerde sürünüyor ahlakınız.
Niye sünnet olduk onu da anlamadım ya.
Komple ortadan kalksa keşke.
Benim için travma oldu.
Komple ortadan kalksa keşke.
Benim için travma oldu.
sünnet dediğin saçma sapan bir eylem. çok eski zamanlarda birkaç rahip kibele putuna malafat kaldırdı diye erkek çocuklarının canı yakılıyor amk. insanlarda beyin olsa zaten dandik inançlarını ve geleneklerini bırakırdı.
öyle bir kural gelse bizim halk gider kıyıda köşede erkek çocuğuna eziyet çektirir çünkü bizim halk kural çiğnemeyi bir bok zanneder.
öyle bir kural gelse bizim halk gider kıyıda köşede erkek çocuğuna eziyet çektirir çünkü bizim halk kural çiğnemeyi bir bok zanneder.
mantıklı önermedir.
çocuk daha kendini bilmeden,fikri sorulmadan yapılan işlemdir. misal ben;
-7-8 yaşında sünnet ettiler.avaz avaz bağırdım,ağladım.sonuç nafile. ulan ya travma kalsaydı,ya bi bok olsaydı ?
e peki şimdi ne oldu ? 18li yaşlara gelince ateist oldum. boşuna sünnet olmuş olduk.
çocuk daha kendini bilmeden,fikri sorulmadan yapılan işlemdir. misal ben;
-7-8 yaşında sünnet ettiler.avaz avaz bağırdım,ağladım.sonuç nafile. ulan ya travma kalsaydı,ya bi bok olsaydı ?
e peki şimdi ne oldu ? 18li yaşlara gelince ateist oldum. boşuna sünnet olmuş olduk.
peygamberlerin bir yahudi masalı olması. muhammed dışında tüm peygamberlerin yahudi olması. muhammedin de o zamanın en bilinen dinlerine kendini yanlamaya çalışması işin doğrusu. davut, isa, ibrahim, musa, yakup, ismail, ishak vs hepsi yahudi adlaridir. saçma bir yahudi masalı için ömür tuketiyorsunuz.
senin yaradılışını silkeyim...
Kilis'te bir şahıs, kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı KÖPEĞE TECAVÜZ ETTi.
https://twitter.com/stock...oJderN-8ExjE3nqg&s=19
Kilis'te bir şahıs, kuru ekmek vererek kendisine alıştırdığı KÖPEĞE TECAVÜZ ETTi.
https://twitter.com/stock...oJderN-8ExjE3nqg&s=19
atatürkçü bir yazarmış benim gibi. saygılarımı sunuyorum.