bugün
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- nickten isim tahmini yapmak61
- hikayeyi devam ettir29
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- sözlükçülerin zeka seviyeleri5
- cem küçük5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken6
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- hayattan zevk alamamak10
- uysaljakoben16
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- sözlüğün namusu2
- yeni parti50
- mutlak but3
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- öbür sözlük5
- yazarların zeka seviyeleri8
- kekeme kız2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlüğün amına kim koydu4
- jelibon domuz aromalı lokumdur2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- sözlüğün aptal kaynaması2
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- ahbap derneği ne kayyım3
- aylık 495 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- ammına koydumun ergenleri7
- admin reyis sal şu botları sözlük öldü neredesin2
- nasreddinhoca7
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- güzel kızların pizza yemesi7
- kuşkaş4
- mehdinin almanyada olma ihtimali5
- faik öztrak5
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- ali haydar fırat2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler4
- kuvvet formülünün analizi4
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- zorunlu eğitim3
- ilah5
entry'ler (676)
iyi geceler Allah rahatlık versin renkli rüyalar
Vs s.kim var sendromu
Benim için “bilinmeyen bir kadının mektubu” kitabındaki bilinmeyen kadın. Evet kötü karaterli değil biliyorum. Ama beni en çok çıldırtan karakter. sevdiğin bir adama seni seviyorum demek bu kadar zor olmamalı. Sevdiğin adam seni eskort sansın, ondan çocuk yap sesin çıkmasın, ama seni seviyorum demek zor gelsin. Bu durumu gerçekten anlayamıyorum, sanırım anlayamayacağım da.
içim yanar , içim bilmez… ne çok anlama çıkan bir cümle. Artık yanmasın içim, nolur
Yine dönüp dolaşıp düştüğüm şarkı. Gerçekten de “Re” yaptım
Benim ilk olarak kendim aklıma gelir.
Biyologluğu bırakıp yaptığım şey. Şu ana kadar pişman olmadım. Ama okurken biraz saç beyazlatıyor.
görsel
Ankaralı itemi. Nerede deniz görsem hemen çekerim, zaman mekan farketmez.
Ankaralı itemi. Nerede deniz görsem hemen çekerim, zaman mekan farketmez.
An itibari ile içinde bulunduğum şehir. Belediye Otobüsüyle boğaz köprüsünden geçerken boğaz manzarasına hayranlıkla bakan tek yolcu olarak turist olduğumu da tescillemiş bulunuyorum.
Mor ve ötesi-Bazen. içinde mutluluk kelimesi geçen en depresif şarkı. “Her şeyi,her şeyi bıraktım. Artık çok mutluyum” Ah keşke!
Ruhum yorgun ve bezmiş düşman sayısından...
2 yıl önce başıma gelen olaydır. Pencerenin önünde yer alan koltukta oturuyordum ve perdeden gelen seslerle arkamı dönüp yarasa ile burun buruna gelmem bir oldu. Sonrası uzun bir çığlık.
Bu dünyaya ait olamayacak kadar güzel be değerli bir insansın, başka gezegenlerden gelmiş olmalısın.
2019/haziran ayı. Doğru kişiyi bulduğunu hissettiğin o an ve daha da güzeli bu duygunun karşılıksız olmaması. Çoktan unutmuşum, aşk güzel şeymiş be.
Sevgilisi olduğunda onun değerini bilecek, bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilen beyefendi, kibar ve nazik erkek kişisidir. Bir gün o kızla diğer gün diğer kızla konuşup kalitesini yitirmemiş, karakterli, değerinin bilinip korunmaya alınması gereken erkektir.
Çok istediğim ve bir süredir beklediğim kuruma yarın iş görüşmesine gideceğim. Aynı öğrenciliğinde yaptığım gibi son gece neler soracaklarını tahmin ederek gelecek sorulara çalışacağım. insanı hem tatlı tatlı heyecanlandıran hem de bir güzel geren bir aktivite. Ayrıca dolap önünde “şimdi ne giyeceğim ben!” diye düşünerek saatleri harcatan aktivite.
insan olmayanlara insan muamelesi yaparak derdimi anlatmaya çalışmak. Boksunuz bok.
Baybolla: 24
Çalıştığım yerde kendini adam sanan genel müdür ve kendini fabrika müdürü ilan eden metresini her gördüğümde aklıma gelen replik.