bugün
- kadir inanır14
- sözlüğü bırakmak istemek7
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- true nun çaylak olması10
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı8
- seri gizli artı oy veren melek7
- yazarların iyi olduğu konular9
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- ciguli kral4
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil3
- gerçekliği sorgulatan 5 iddialı film2
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- ekepe dönemindeki suç artışının sebebi3
- velvet26
- arkadaşlar deja vu yaşıyorum2
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- sedat pekmez21
- aile evinde yaşamak13
- kemalist dünya19
- feminist sloganı2
- salak erkek neden bu kadar çok7
- neden herkes evleniyor hala2
- kemalist vs ot yiyen köpek4
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- kadir inanır'ın 58 yıllık kariyeri2
- savcı ile sevgili olan mafya2
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek2
- ktç abinin çaylak olması5
- ebu muhammed el culani4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- artık şaşırmıyorum2
- amigo kızı olan sözlük kızları2
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- sözlük yazarlarının kombinleri10
- dedehatun'un elleri2
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- galatasaray lobisi11
- yapay zeka asistanlarının samimiyet sorunsalı3
- ingiliz aksanı6
- yazarların çalmak istedikleri enstrümanlar4
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- herzevekil'in biraz şey olması6
- birader yazar olmak13
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- 2026 dünya kupası25
- tavuk iskender4
- uludağ sözlük kızları tam bir sazandır5
entry'ler (23)
android'e özel yamalar yapan, reklam engelleyen, hile yapmanızı sağlayan, uygulama içi satın alımları ücretsiz edinmenizi sağlayan muhteşem uygulama. en çok reklam engelleme özelliği işime yarıyor. rootsuz kullanıcılar için yama yapmanız gerekiyor. rootlu kullanıcılar ise uygulamayı ilk açtıklarında altta buluna panelden araçlar kısmına girip, reklam engelle seçeneğinden tüm reklamları engelle diyerek reklamlardan ömür boyu yama yapmadan kurtulabiliyorlar. bir nevi (bkz: adblock). üstelik sonradan uygulama indirseniz bile reklam göstermiyor.
viral türk videolarını dublaj seslendiren eğlenceli-komik bir kanal. geleceği parlak gibi görünüyor. gördüklerim arasında en iyisi (bkz: Piç Hamsi Hollywood Dublajı) https://www.youtube.com/watch?v=S6Q_dy4_S5o .
panda nihayet skyrim'i bitirmiş olacak. umarım.
dün siteye girmemle hemen hemen bütün mature etiketli içeriklerin kaldırıldığını görmemle beni şaşırtan site ( hala var tibiiki ama daha az diğerlerine nazaran daha az şiddet içerenler). site heklendi mi, yoksa arınma sürecine mi girdi bilmiyorum ama iyi oldu sanırım. seyrek takip edenlerdendim; bakalım bugün de bizi insanlıktan nefret ettirecek bir sebep daha var mı diye girerdim, ama artık o da gitti.
aylar sonra gelen edit: bir hesap açarsanız, mature etiketli videolara arama kısmına graphic yazmadan da ulaşabilirsiniz.
aylar sonra gelen edit: bir hesap açarsanız, mature etiketli videolara arama kısmına graphic yazmadan da ulaşabilirsiniz.
Guzide ulkem turkiye'nin bir oyun olmasi durumunda alacagi isimlerdir.
Dort bir yaninda bombalarin patladigi ulkemiz icin (bkz: bomber man).
Tecavuzun, hirsizligin, her turlu itligin kopuklugun adamlik sayildiigi ulkemde (bkz: grand theft auto). ulan dunya kadar suc isliyorsun polisler birkac dakika sonra pesini birakabiliyor. bence oyunu yaparken bizden ilham aliyorlar.
Dort bir yaninda bombalarin patladigi ulkemiz icin (bkz: bomber man).
Tecavuzun, hirsizligin, her turlu itligin kopuklugun adamlik sayildiigi ulkemde (bkz: grand theft auto). ulan dunya kadar suc isliyorsun polisler birkac dakika sonra pesini birakabiliyor. bence oyunu yaparken bizden ilham aliyorlar.
Trt belgeselin evrilmesinden sonra yayınlanan güzide programlardan birisi. izlenilesidir.
çirkin veya parasızdır. birbirimizi kandırmayalım şimdi.
kanalina artik video cekmeyecegini ogrenmemle beni derinden uzmus youtuber. ah be eren bilmiyormuydun ki oyunlar bahaneydi, biz senin icin izliyorduk. umarim bir an once geri donersin eski kanalina.
sayesinde entry girebildigim bir zamanlarin efsane telefonu. zaman zaman olusan baglanti kopuklugu disinda, mobildeki zamanimin cogunu okumakla gecirdigim icin pek de sorun etmiyorum. yazilar okunakli olsun yeter.
rojda-xeriba beyani.
sirf bu direnise katilmak icin yazari olmak istedigim sozluk. yoksa yazmak istesen burada da yazarsin.
Guvendigin birinin seni arkandan vurmasi...
oyunu bitirip sıkılmış kişiler için tmodloader(v1.3+) indirip mod kurmalarını şiddetle tavsiye ederim. şuan oyun için resmi mod desteği olmamasına rağmen oyuna yüzlerce content-ki buna yeni bosslar, moblar, npcler de dahil- ekleyen ve oyunun mekaniklerini büyük ölçüde değiştiren modlar mevcut. bunları kurarak oyunu çok daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. modları forums.terraria.org/index.php?forums/client-server-mods-tools.116/ üzerinden indirebilirsiniz.özellikle tremor ve thorium modunu bi deneyin derim.
kisaltmasi p.r.c olan ulke.
umudunu kaybetme.
umut hikayeleri.
kekolarla dolu olmasi.
biriniz atsin lan su issizlere.
Opera mini'dir.