bugün
- habire1218
- okumak yerine erken yaşta çalışmanın faydası10
- türkiye islamcı kemalist kavgasıyla vakit kaybetti5
- galatasaray ne zaman transfer yapacak10
- özgür özel'in chp de veda konuşması6
- her şeyin üst üste gelmesi8
- kabataş olayı görüntüleri27
- hangi manifest kızısın12
- ocak çakmağıyla sigara yakmak3
- kürtler5
- diyetteyken zihin yorucu aktivite yapmak3
- kemalistlerle solcuların ayrılması gerekliliği4
- lahmacun yiyecek kadar düşmek8
- istanbul un çok pahalı olması27
- başını alıp gitmek isteyen insan5
- kartlı işlem yapmayan esnaf3
- ispanya'nın amerika'ya kafa tutması7
- safran7
- küçük prens'in aslında bir distopya olması3
- vaatlerinin tam tersi olduğu halde iktidarda olmak6
- meyveli lahmacun7
- çalışan kadın tercih etme sebepleri3
- şimdi herkes su içsin5
- en sevilmeyen ev işleri14
- mehdiyete dair hayalleriniz7
- annesi dışarı çıkmasına izin vermeyen çocuk4
- arkadaşlar ne oldu size böyle7
- volkswagen beetle5
- mel mel bakan gibson ve 0 0 710
- başbiraderin kahve biraderleri4
- gönül almaya çalışan erkek11
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj5
- sanayi tipi kavurmalı tost5
- eti çikolatalı gofret3
- 30 kasım 2007 ısparta uçak kazası2
- mehdi 29 yaşında mı başa geçmeli 40 mı6
- şaka maka true'nun 60 ında da kaldıracak olması3
- gocu25
- fatih sultan mehmet'in alkol kullanması3
- cemal süreya'nın evli kadın aşkı3
- kıvameddin efendi4
- türkiye cumhuriyeti ortak paydası4
- ne kadar geri zekalı varsa hepsi uludağ sözlük te4
- kara sevdaya tutulan kalmaması7
- cumhuriyet halk partisi2
- ciguli kral5
- dünya kaç renklidir4
- marc cucurella9
- haluk levent son açıklaması7
- ciddiye alınmamak4
bir gereksiz ve son derece tutulmayası dizi.
şu an yayınlanan ancak başrolde ki bayan aktristin reytingleri düşürdüğü dizi..
çok zayıf bir dizi, fox tv hava da kapar bu diziyi.
kötü dizi, çok kötü dizi, berbat dizi. bir an önce yayından kaldırılsın dizisi.
az önce izlerken çalan şarkının hangisi olduğunu merak ettiren dizi.
son bölümünde konuşulan ingilizce cümlelerinin olduğu sahnelerde türkçe altyazı koymayarak, izleyiciyi deli etmiştir dizidir efendim.
lan seni izleyen kitle sizin sahip olduğunuz gibi sosyetik ötesi ve ingilizcesi iyi insanlar mı olduğunu sanıyorsunuz haa ?
böyle yaparak büyük ölçüde gözden düşme sebebi oluşturduğu kesin.
lan seni izleyen kitle sizin sahip olduğunuz gibi sosyetik ötesi ve ingilizcesi iyi insanlar mı olduğunu sanıyorsunuz haa ?
böyle yaparak büyük ölçüde gözden düşme sebebi oluşturduğu kesin.
müge bozun saçları ve kıyafetleri için izlediğim dizi. (bkz: çok giseeeeellll)
müge boz var lan dizide. prensip olarak hayatım boyunca dizi izlememiş ve izlemeyecek birisi olarak* müge'nin hatrına bu akşam ilk kez izledim. tabiiki dizi çok soğuk, müge'cik desen rol kesemiyor bence pek, ama yetenekli ve bence ileride adını çok duyacağız. dizinin sayesinde nescafe üçü bir arada reklamlarını beklemekten kurtuldum lan. aboo müge boz lan, yirim.
katilin aziz olduğu dizi, ilerleyen bölümlerde psikolog katil ile öğretmen kızın ayni evde akıl oyunları oynamasida çabasi olacak.
(bkz: bir arkadaşim söyledi)
(bkz: bir arkadaşim söyledi)
sezonun en iğrenç dizisi olmaya aday . hele orada bi kız var ki( çıkıp sahneye bedükle oynayan) daha itici bir insan olamaz kanımca.
görüntü kalitesi, çekim açılarıyla ve jenerik müziğiniyle kendine hayran bırakan, senaryosu da eh işte denilebilecek fakat selin demiratar gibi soğuk ötesi ve oyunculuğuna da bu soğuk ötesiliğini yansıtmayı başaran birini barındırdığı için son derece itici bir dizidir.
sözlük anlamıyla kuşku, kuruntu demektir. insanın içini rahatsız eden bir duygudur.
italyancası sospettodur.
ilk bölümüyle slow motion manyağı eden dizi. artık dizilerin ömürlerini uzatmak için bu tekniği kullanacaklar sanırım. fıtık olmazsak iyidir. *
muhteşem yüzyıl'a ezilmeyi bırak,arka sokaklar'ın akşam üstü yayınlanan tekrarları bile bu dizinin ilk bölümünü geçmiş.
o derece tırt yani.
o derece tırt yani.
seyredemeyenler için an itibariyle tekrarı yayınlanan dizi.
ilk bölümünde muhteşem yüzyıl'a fena çarpıldı, sanırım ya gününü değiştirirler ya da show tv ile anlaşıp yayın saatini...
ayrıca şöyle bir gözlem yaptım,
ölen adamın karısının ilk kocasından olan oğlu ile yine ölen adamın gayrimeşru ve kimsenin haberdar olmadığı kızı aşk yaşayacak.
ulan arkadaş bu türk dizilerindeki ilişki yumağı çok acayip...anlatması, tarifi bile çok zor.
ilk bölümünde muhteşem yüzyıl'a fena çarpıldı, sanırım ya gününü değiştirirler ya da show tv ile anlaşıp yayın saatini...
ayrıca şöyle bir gözlem yaptım,
ölen adamın karısının ilk kocasından olan oğlu ile yine ölen adamın gayrimeşru ve kimsenin haberdar olmadığı kızı aşk yaşayacak.
ulan arkadaş bu türk dizilerindeki ilişki yumağı çok acayip...anlatması, tarifi bile çok zor.
Sırf reytingini yükseltmek için evdeki 3 televizyondan bu diziyi açtım 12 arkadaşımda aynı şeyi yapıyor şu an. Arkadaşlarda arkadaşlarına söylemiş onlarda aynı şeyi yapıyor. onlarda arkadaşlarına söylemiş. Yaklaşık 3 bin kişiyiz şu an.
umarım planlarım tutar bu dizi 7/24 televizyonda yer alır. Belki insanlar o zaman televizyondan bıkar.
aklımı öpeyim diyeceğim de tadından korkuyorum.
umarım planlarım tutar bu dizi 7/24 televizyonda yer alır. Belki insanlar o zaman televizyondan bıkar.
aklımı öpeyim diyeceğim de tadından korkuyorum.
he la zaten hergün ilkokul 1. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenlerine hamster hediyo ediyodur bu memlekette.
(bkz: baştan sıçmak)
(bkz: baştan sıçmak)
kötü reyting aldığına sevindiğim dizi. sikko zengin dizilerinden tiksinme geldi.
insanı yiyip bitiren düşüncedir.
ülkemizde, atoya göre, nüfusun yüzde 15.4ü açlık sınırının altında gelirle yaşıyorken. bazı orospu çoçuklarının pis işlerle kazandığı paralar ile nasıl ultra lüx bir hayat yaşıyormuş diye halka gösterilen dizidir.
yeni bir türk dizisi. malumunuz vechiyle; popüler kültürü, zenginliği, doymamayı, lüks yaşantıyı halkın gözüne sokan yeni bir dizi daha. hohhooyyyy şu kadar para bu kadar arabam var. kölelerim hizmetçilerim etrafımda pervane. hasta ruhların ilaç rehberine bir yenisi daha eklendi. onlara acıyorum.
(bkz: türk dizilerindeki karakterlere özenen insan)
(bkz: türk dizilerindeki karakterlere özenen insan)
entrylerden de anlaşılacağı üzere çarşamba akşamları muhteşem yüzyıl'a yenik düşecek dizidir. muhteşem yüzyıl 102 entry, şüphe 6 entry.
kanal d'nin yeni başlayan bir dizisidir ve görünüşe göre çok iyi duruyor...
''mirasım ipek beyaz ındır mottosu'' akıllarda kalıcıdır ve olaylar başlar...
''mirasım ipek beyaz ındır mottosu'' akıllarda kalıcıdır ve olaylar başlar...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar