bugün
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek19
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- geceye bir şarkı bırak15
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- ben geldim naneler30
- sinir bozucu şeyler10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- seni onaracağım diyen partner3
- sözlük için ne yapabiliriz10
- kaliteli insanı nasıl anlarız2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- henüz doğmamışlara tavsiyeler3
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- zengin kızların güzel olması5
- clydeless bonnie8
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- bir insana çirkin demek6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- sigarayı neden seviyoruz5
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- kuranda namaz yok8
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- 90 ların özel olmasının nedeni3
- özünde iyi bir insan olmak2
- ölmeyi planladığınız yaş3
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- limewiredan şarkı indirirken virüs yeme nostaljisi2
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- fetiş nedir kime denir4
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- 29 yaşında olmak3
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- kemal kılıçdaroğlu konuşuyor3
- babanın sarhoş olması5
- insan olmaya ceyrek kala12
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- pasif içicilik3
trafikte pek sevilmez ama... şoförün intikamı acı olur.
güzel meslek. mesaisi can sıkabilir fakat maaşı iyidir. bazen şoförlük dışında isteklerde alabiliyor bu insanlar patronları tarafından. ama yine de iyi meslektir. bu aralar amerika'da tır sürmek revaçta bir de 70'lik pasif sevmek.
Umarım aykolik.
Merakla bekliyoruz bizi de bilgilendir.
Merakla bekliyoruz bizi de bilgilendir.
bugün iett hesabımdan takipleştiğimiz bir şoföre denk gelme ihtimalim var. umarım denk gelirim.
edit: o şoföre benzetmişim ama o şoför değilmiş.
edit: o şoföre benzetmişim ama o şoför değilmiş.
bence çok havalı bir meslek.
ktk ya göre araç kullanan arkdaşlardır. birgün otobanda hareket halinde iken aracı kullanan kardeşim ve kız arkadaşı önde sarma sigaralarını içiyorlardı. bende yahu birader bak kamyonlar yüksek görüp ihbar edebilirler ne gerek var dedim. o da öyle bişey yapmazlar dedi. ben de şahsen ben olsam yaparım dedim. kardeşimin verdiği cevap o yüzden şoför değilsin oldu. haklı adam.
ülkede ki cahil sayımı bu kişiler üzerinden yapılsın, abi 1 tanesi bile medeni olmaz mı ? 1 lan.
her ne kadar kimse inanmasa da kıskandıran meslekler arasında yer alır.
yazımı ingilizce'de de türkçe'de de akıl karıştıran ve kontrol ihtiyacı hissettiren kelime.
1985 yılından bugüne nasıl atlanılmış nasıl hatırlanmamış bilmiyorum ama, bir bergen şarkısıdır. belkide bergen ablamızın en hareketli şarkısıdır. malum bergen acıların kadınıdır ve pek eğlenceli bir şarkı repertuarı yoktur.
https://www.youtube.com/watch?v=O41oLNm_cfY
https://www.youtube.com/watch?v=O41oLNm_cfY
Metrodakiler mal amk mal.
fransızcadan dilimize geçmiş kelimedir. zamanında fransa'da sadece zenginler için erişilebilir olan otomobilleri çalıştırmak için, bugünki marş yerine geçen bir kolu (şaftı) döndürerek motoru başlatan, dolayısıyla zengin asiller için üstünü kirleten işçi, emekçi grubuna denirdi. günümüz türkçesinde lastik tekerlekli vasıta sürücüsüdür. belli bir süratin üstünde seyreden yarışçı asillere proletaryadan ayrı gözle bakılıp pilot denmekteydi, şoför motoru çalıştırır, zenginler için sıkıcı yollarda aracı sürerdi.
çokça şöför diye yazılan kelime.
--spoiler--
her devrin ve yaşayışın kendisine göre bir insan tasarrufu vardır ki, bütün bir zihniyeti ve inkarı güç realiteleri ifade eder. şoför kelimesi bunların şüphesiz en medenisi, en latifi, en iyisi ve en cemiyetlisidir. iki dudağın arasında bir öpüş taklidine benzeyen ve ilk hecede havaya bırakıldığı ikinci hecede adeta geriye alan bu kelimenin türkçe'nin en mühim kazançlarından bir olduğuna bilmem dikkat ettiniz mi? hangi şiveden söylenire söylensin o daima manalıdır.
--spoiler--
ahmet hamdi tanpınar - saatleri ayarlama enstitüsü
her devrin ve yaşayışın kendisine göre bir insan tasarrufu vardır ki, bütün bir zihniyeti ve inkarı güç realiteleri ifade eder. şoför kelimesi bunların şüphesiz en medenisi, en latifi, en iyisi ve en cemiyetlisidir. iki dudağın arasında bir öpüş taklidine benzeyen ve ilk hecede havaya bırakıldığı ikinci hecede adeta geriye alan bu kelimenin türkçe'nin en mühim kazançlarından bir olduğuna bilmem dikkat ettiniz mi? hangi şiveden söylenire söylensin o daima manalıdır.
--spoiler--
ahmet hamdi tanpınar - saatleri ayarlama enstitüsü
araba kullanan sevgilidir.
araç kullanabilmek şoför olma şartının yüzde ellisi; kalan yüzdelik dilim yol - yordam bilebilmekmiş.
bana hala neden şoför muamelesi yapılmadığını şimdi daha iyi anlıyorum lan.
ha gayret;
azimle ( .. )
bana hala neden şoför muamelesi yapılmadığını şimdi daha iyi anlıyorum lan.
ha gayret;
azimle ( .. )
şoför, türkçede (!) driver...
sürücü'den birazda olsa farklıdır. sürücü'nün bir alt koludur. şoför sürücülüğü para için, meslek olarak yapan kişidir.
araba, otobüs, dolmuş vb. karada kullanılan araçları süren kişi..
Mustafa Kemal Atatürk: "şoför, tüm dünya liderlerinin bile önünde giden insandır."
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar