bugün

/16
üyelik alımının tekrar açılmış olduğu torrent sitesidir, kaçırılmaması gerekendir.
üyelik alımı açılmıştır.
bana "bu sitenin üyesi olabilecek kadar kalifiye eleman değilsin" demiş sitedir. kırdın kalbimi zamunda. oysa ne umutlar büyütmüştüm içimde. zalım.
üye alımı açılmıştır. boş bırakmayın derim.
popüler torrent sitesi(ymiş). bi gaza gelip üyelik aldım ama kullanmışlığım yoktur daha. birgün işime yaramasını ümit ediyorum.
tekrar üyeliklerini açan ve http://zamunda.net/signup.php linkinden üye olunabilen kaliteli torrent sitesi. yaklaşık on tane üyeliğim vardır kendilerine.*
an itibariyle hala üyelikleri açık olan tracker.
bluray filmlere yeterince yer verilmediği için tercih etmediğim tracker.
üye alımını an itibariyle açmış olandır.
üye alımı açılmış sitedir.
nedense s/l değerleri çok iyi olan nice torrent'te coşarken, yine s/l değerleri çok iyi olmasına rağmen dead island torrent'inden bir türlü iyi bir performans alamadığım tracker. (8 mbit)

ama zengin içeriğiyle, upload zorunluluğunun olmamasıyla candır canandır.
üye alımı halen açık olan torrent sitesi.
bir piratey bay olamayacak magazin sitesi.
an itibariyle üyelikler açıktır. kapanmadan kapın bir tane!

edit: imla.
üyelik alımını tekrar açmasıyla sevindirmiş site. * * *
bu tarz başka bir site var mı merak konusu olan sitedir.

bilen varsa haber etsin lütfen. kalite açısından buna yakın olmalı yani.

torrent sitesidir ayrıca.
allah razı olsun bu siteden. her türlü sömürüye açık. istifade ediyoruz cümbür cemaat...
kaç gündür giremediğim site. açmıyor amına kodumun. bir bende var bu. hep beni mi bulur.
davet edebilecek yağız delikanlıların yolu gözlenmektedir.

ed: davetiye sistemi yok imiş. yine de ilgilenenler birer yağız delikanlıdır.
şu an erişilebilen torrent sitesi. kampüs içerisinde* ortalama 10 mbps gibi bir hızla download yapabilirken* çok fazla ihtiyaç duymadığım, kampüs dışındaysa her türlü içeriğe en hızlı şekilde ulaşılabilecek devasa arşiv.
bir türlü punduna getiremediğim torrent sitesi.
fm 2012 bekleyenlerle taşak geçercesine fm 2007'nin torrentini demin paylaşmış olan torrent sitesi.
5 sene önceki football manager oyunuyla bizlere feyk yapmış zımbırtı. çok sevinmiştik be abi!
sol frame'e gelince üyeliklerin tekrar açıldığını sandığım site.
upload yapacak ve üyeliği birileriyle paylaşmayacağına emin olduğum biriyle üyeliğimi paylaşabileceğim piyasadaki en sağlam torrent sitesi.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026