bugün

/244
http://www.uludagsozluk.c...uye.php?sa=yzr&y=zall
iyidir hoştur ama anlamadığım nokta sözlük sahibi adamsın entry gir. neden uzaksın bu ciddiyet niye? sen entry girmeyince daha mı farklı oluyor uludağ? karşın bakalım halkın içine hadi bizle yazmak zevkli değil, kendi adına yaz yahu tadını çıkar. nereye kadar çalışmak zall.
sözlüğümüzün kurucusu olan zat-ı muhteremdir.
şu videoları sözlükten izleme şeysini getirirken, biz mobilcileri unutan kurucu/başkan/yazardır.
bak geçen gün de söyledim sana. şu galeriye eklenen görsellerin altına yorum yapabilmek için güzel bir sistem kurulsun. ayrıca görsellere puan verebilme imkanı da olsun. mesela görsellerin altına yorum yapabilme imkanı itü'de var, ama burda yok. videoyla uğraşacağına şunlara bir el at. zaten o video olayı da ayrı bir dünya. in cin top oynuyor. milletin haberi bile yok video bölümü olduğundan. zaten reklam alanı oluşsun diye yaptın o sistemi, yeme bizi şimdi. ayrıca en çok video ekleyenler gibi bir istatistik şeyi yap da sevinsin garibanlar.

daha önce söylediğim bi şey daha vardı. başlıklara küçük bir sayaç koy birader. mesela görsellerin altına kaç kez görüntülendiğini gösteren bir sistem tavsiye etmiştim ve onu uygulamaya sokmuştun. demek istediğim şey, bu sisteme benzer bir uygulamayı başlıklara da aktarabilmek. mesela adam başlık açıyor ve altına kimse entry girmiyor. işte o adam merak ediyor, lan acaba kaç kişi bu başlığa bakmıştır diyor. sen o sayacı koyarsan adam başlığının kaç kez okunduğunu öğrenmiş olacak.

adam kalkmış eklenen videoların artılarından eksilerinden falan bahsediyor. bak ya, olaya bak. ya sokayım videosuna. kimsenin taktığı yok video olayını.

ayrıca donuz butonu gibi bi şeyden bahsediyordu burdaki birkaç arkadaş. o ne güzel bi şeymiş be. o başlık engelleme aparatı bende çalışmıyor ve bundan aylar önce hatırlarsan sabahın 5'inde halletmeye çalışmıştık bu konuyu fakat olmamıştı. 10 bine yakın başlık engelleyince senin o boktan sistemin çalışamaz hale geldi. o yüzden şu donuz butonunu hallet de bu cahil piçlerin boktan yazılarını görmekten kurtulalım.

senin için ispanya'dan geliyor;

https://www.youtube.com/watch?v=-a8mLV_nK40
(#408) aferin dediğim yazardır. "şey" kelimesini ilk olarak denklemlerle uğraşan ömer hayyam kullanmıştır. "şey" kelimesi sonrasında ispanyollar tarafından "xay" olaray kullanılmış daha sonraki dönemlerde ise bu kısaltılarak bugünkü şekli olan "x" i almıştır. dünyada bilinmeyen sayıların sembolü de görüldüğü gibi bizden çıkmıştır.
uludağ sözlük kurucusu iyi niyeti, tevazusu, yardım severliği ve cana yakınlığı sebebiyle sözlüğün hulusi kentmeni olarak görüyorum.

edit: format
adamın kadir inanırıdır. teşekkür ediyorum ben de kendisine...
edidit: yukarda zall a teşekkür eden bir adam vardı.
valla.
daha önce hiç konuşmadığım yazar. Ne bi mesaj, ne bi hal hatır sorma Hiçbiri yok.
uzun süredir sözlükte yoktum. yan tarafta zall başlığını görünce, anımsayamadım kim olduğunu.meğer sözlük onunmuş, hatırladım.
(bkz: harçlık dağıt lan allahsız)
bugun yillar yillar once, yaratici bize mucize bir deha gonderdi, cennet bahcesinin en derinlerinden, onun ile birliktede uludagsozlugu. tanim yuce zall: gorevleri, sozluk kurmak ve icerigini duzenlemek. yazarlar ile teker teker ilgilenmek. yaramazlari caylak, islah olmayanlari silik yapmak. yardimcilari mevcuttur. bu yardimcilar cennetde onun en yakin dostlari idi. onlari cennet den kutsal moderator gorevi icin cagirmistir. okumus olduguniz yuce sozluk kurucu lordun kisa biografisi idi. iyiki dogdun yuce zall nice mutlu, saglikli , huzurlu ve sozluklu yillara.,
sozluk yazarlarindan mutlu yillar sana cumlesini bekleyen reis.

tanim sictiktan sonra iyi yaslar zall diyebilirim. onun haricinde android uygulamasi zik givi afedersin. guncellersen cok tatli olur, voltrani olustururuz.
uludağ üniversitesinde geçireceğim ilk gün imzasını isteyeceğim insandır.
https://www.youtube.com/watch?v=mOtDxZeWIZA
Hocam sen bizden habersiz aslan burcuymuş sun ya, umarım yükselenin yengeçtir de oradan yırtarız. Hadi Ahmet Kaya'nın bu şarkısı sana gelsin" Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene."
patron.
anlamıyoruz ya salla anasını satiyim botnet/ddos saldırısıymış.
ayrıca koruma kalkanlarının kaldırılması baya iyi olmuş. lazım tabi.
söylediği saldırı ortalama şöyle bir şeydir,

başlat -> çalıştır -> cmd

açılan pencereye,

ping -t http://www.uludagsozluk.com

bunu aynı anda yüzlerce kişi yapsa işte bişeyler olur. yanlışım varsa düzelt zall. zallamıyorum yoksa.
"bıçak kemiğe dayandı!!11!" şeklinde bi açıklama beklediğimiz ulu önderi.
- birebir zall ile sevişen arkadaşım var.

Tanım: iyidir hoştur. inci sözlüğün yazarlarına yaptığı sazan. Avi ile akıllara kazanmıştır.
kalkanları açıp zalldırın demesine rağmen hosting şirketine söz geçirememiştir.
intikam istediğimiz önder. *
sözlük dün 15:00'den bugün 09:00'a kadar kapalı kaldı. dün olan ddos saldırısı sebebi ile hosting şirketi yoğun saldırıdan kendi sistemlerinin zarar görmemesi için bizim server'larımıza erişimi engellemiştir. bu süre zarfında sözlüğe girilemedi. yani kapalı kalmanın sebebi hosting şirketinin politikasıdır.

--spoiler--

yani kapalı kalmanın sebebi hosting şirketinin politikasıdır.
--spoiler--

enflasyon düşer hükümetimiz sayesinde

enflasyon yükselir yunanistan yüzünden

ihracat artar hükümetimiz sayesinde

ithalat patlar çin yüzünden

petrol ucuzlar hükümetimiz sayesinde

petrol fırlar libya yüzünden

sözlükte yeni şeyler olur zall sayesinde

sözlük kapanır hosting politikaları yüzünden ..

tehlikenin farkında mısınız ?
uludağ sözlüğün ilerlemesi ve gelişmesinin önündeki en büyük engel. şaka şaka banane zaten.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026