bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- istanbul un çok pahalı olması12
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- en sevilmeyen ev işleri2
- the merich13
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- eski nahif sözlük kızları2
- velvet vs nervio19
- aklını yitirmek4
- devlet bahçeli5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- manifest grubu3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- acıktım ben3
- velvet13
- ona bir şey söyle9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- slavko vincic15
- yarın iş olduğu gerçeği3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kadim kültürler4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- nervio11
- ispanya20
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- 2026 dünya kupası25
entry'ler (260)
Deneme sınavı gibi. Sonuçlara göre sınıfa yerleştiriyorsunuz.
Sürekli aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek deliliktir. (bkz: albert einstein)
Nizam karakolunun yerini sormamla "ne işin var kızım karakol'da" diye tepki vererek yüzümü güldüren esnafa sahip ada.
Fayton rezaletine bir an önce son verilmesi gereken ada. Hayvanlar ağızlarına takılan o mekanizma yüzünden acı çekiyor resmen.
Plaj için Naki bey i öneririm. Tertemiz denizi ve aile plajı olmasiyla harika bir yer.Prenses koyu görüntü olarak daha şık dursa da çok yosunluydu, gün içinde ancak temizlendi, sanırım yoğunluktan kaynaklı, genel olarak çalışanları gayet saygılı ve iyiler.prenses koyuna yakın yörük ali plajı vardı kalabalıktan girmeyi tercih etmedik.
Plaj için Naki bey i öneririm. Tertemiz denizi ve aile plajı olmasiyla harika bir yer.Prenses koyu görüntü olarak daha şık dursa da çok yosunluydu, gün içinde ancak temizlendi, sanırım yoğunluktan kaynaklı, genel olarak çalışanları gayet saygılı ve iyiler.prenses koyuna yakın yörük ali plajı vardı kalabalıktan girmeyi tercih etmedik.
Zamanında 1.60 boyundaki bir kızdan sağlam bir hayat dersi almış sanırım.
Olmayan beyniyle yazar olan kullanıcıdan farkı yoktur.
toplum olarak insanların hayatlarını, ibadetlerini sorgulamaya ne kadar meraklı olduğumuzu gösteren bir konu başlığı.
Ateistlerin çoğunun, baştan sona olmasa da bir kısmını okuduguna inanıyorum ben.çünkü çoğu ateist, ayetler arasında çelişki olduğunu anlatmaya çalışır ve bu nedenle inanmadığını izah eder.halbuki okumakla anlamak aynı şey değildir. Bildigim kadariyla mealciligi de çoğu hoca önermez -ki bizim derinligiyle tam anlamiyla anlayamayacağimiz nice ayetler vardır. Tefsir okumalarını öneririm şahsen.
Aşk sana benzer.
Az zamanda çok şey anlatabilmeyi gerektirir.
Gerekli görmediğim bir uygulama.Sözlükte bulunduğum süre içinde aldığım mesajlar sayılıdır ve hepsi de yapmış olduğum yorumlarla ilgili ya da bilgi içeriklidir.çok popüler olan ve her gün binlerce mesaj alan(!) kullanıcılar adına sevindim tabi.
Animasyon sevenler için, (bkz: Madagaskar penguenleri)