bugün

/244
facebook hesabı olan kişi.

arkadaşım kendisi, denk alın ayağınızı.
shrek terk yazar.
nicki sol frameden düşmeyen yazar, ne ayaksın lan sen?
sozlukspot.com' un kurucusu, yani dolayısıyla inci sözlüğün de kurucusu oluyor.
ssg nin taklitçisi ekşi sözlüğün çakma site sahibi.
"ekşi sözlük'ten kesin bir farkınız var mı? sorusuna,
"10 milyon farklı entry'miz var" cevabını vermiştir.
özel mesaj butonunda bazı değişiklikler ( yenilikler ) getirmesi gereken kişi.

çok ciddiyim, mesala merve'ye diye mesaj çekecemize kazayla mahmut'a çekiyoz. ne bileyim; '' memelerini kemirmek, onlara mandal kıstırmak istiyom '' falan yazıyoz. sonra bi bakıyoz eyvah amk. msj kazayla mahmut'a gitmiş. sil silebilirsen. ayıkla pirincin taşını. yarım günümüz mahmut'la geçiyor. ' valla kazayla oldu, ben ılık değilim ' mahmut'a bir sürü msj atıyoruz.

aynı şey fake hesaplarımız için de geçerli. bazen nicklerimizi şaşırıp yine böyle kazalar yapabiliyoruz. örneğin kız nickli fake hesabımızla ' cimbom sikecah olum görecaksın bah, kesin üst olur amuğa koyim' diye arkadaşımıza msj atabiliyoruz. ( buyur bunu da toparla, bunu da açıkla amk )

şaka değil, gerçekten bu konuya el atması lazım. hiç değilse karşı taraf görmeden ( online olmadan ) veya el çabukluğuyla silebilmeliyiz.

diyecek ki; hakaretler, küfürler falan olursa nasıl şikayet edecekler. mağduriyet söz konusu olmaz mı?

olmaz efendim. msjı görür görmez 'kaydet' butonu olabilir mesala. şikayet etmek isteyen o mesajı kaydedip moderasyona iletebilir. her şeyi de ben düşüncek değilim amk. vardır bi çaresi elbet.

gerçekten çok zor anlar yaşıyoruz. muhakkak bir çok kişinin başına da böyle talihsizlikler geliyordur. mesala bu entryi girerken bile şöyle bi nickime baktım, bakayım haggetten kukla'yla mı yazıyorum, yoksa fake hesap mı diye. ( baya baya paronayak olduk amk. fakem değilmiş )

el atmalı bu konuya. bu çok önemli bi mevzu.
teknolojiye bişey katmak adına teknolojide var olan sözlüğün çakmasını yaparak bu duruma destek olmaya çalışan kişi.
ayılı pepsi reklamında* ifşa olmuş yazar kişisi. adı da muharrem.
(bkz: sen yetkili bir abiye benziyorsun)
uludağ sözlüğe gelmeden önce kendisinden bilgi aldığım yazar. bana burasını galiba biraz fazla övmüş olacak ki kendisi hakkında bu sıralar, eski bir türk futbol takımı teknik direktörüymüş gibi hissediyorum. bu hissiyâtın yanında ek olarak ben ise romen futbolcu gibiyim.
Eger böyle bir platform olusturdun ve özgürlügü savunup sansüre karsi koyarak demokrasiyi hedefliyorsan. yapman gereken seylerden biri sözlükte de demokrasiyi saglamandir. bu nasil mi olur ?

- Her sene 15-20 kisilik bir aday belirlersin ve sözlüge oylattirirsin en yüksek oy alan 7 kisiyi moderatör yaparsin.
- kalan 8 kisiyi moderatörleri takip etmekle görevlendirirsin, ne denli cok sikayetler geliyor hangi konuda yanlis kararlar veriliyor. bu karari verenler kim sonucta görebilirsin. ki bu yolla babasinin ciftligi gibi moderatörlüge kazigi cakmis insanlarin at kosturmasini engellersin.
- bu yolla moderatörlerdeki kaliteyi ve sözlükteki cifte standarti engelleyebilirsin. bunun disinda her moderatör suan oldugu gibi saibe altinda kararlar vermektedir ve kendi cevrelerini memnun etmektedir.
- hee yok ya böyle iyi diyorsan o zaman konusmayacaksin demokrasi vs isleri üzerine sözlügün kapanirsa bir gün aglayip sizlamayacaksin, moderatörler yazarlari ne kadar magdur edebiliyor ve yazarlar bu duruma bir sey yapamiyorsa, sen de ülke moderatörlerinin yarattigi magduriyeti sessiz karsilamak zorundasin.
Uludağ sözlüğün admini.
doğuştan stand upçıdır kendisi. öyle cem yılmaz gibi espri bulmak için kasmasına da gerek yoktur.

https://www.youtube.com/watch?v=wPvydsh4EUI
hiç tanınmayan kişiler dava açıyor mesela ünlü kişiler sözüyle yine kopartmıştır.
(bkz: mark zikerbey)*
eylemimize destek vereceğini umduğum yazar * (bkz: 1 şubat 2012 sözlüğe entry girmeme eylemi)
adam aniden neşeleniyor lan konuşurken. zalla ait ilginç bir özellik daha.*
Aramaya yazınca, hakkında açılan başlıkları okuyan kişiyi gülme krizine sokmaya sebebiyet veren kelime.

He bide sözlüğün sahibi. *
LoL gibi birşey .
(bkz: sall sözlüğü sarmaşık gibisin)
o değil en sonunda sunucuyu da kendilerine benzettiler lan hiç biri cümle kuramıyo bi süre sonra.

https://www.youtube.com/watch?v=wPvydsh4EUI
küçük yaşta öğrenim görmek için türkiye'ye gelmiş ispanyol bir ailenin çocuğu deseler inanacağım kişi. iyi ilerletmiş türkçesini.
hoş gelmiş yazar. neslini bilmiyorum ama eminim ki sözlüğe yararlı olacaktır. yazmaya başlamadan önce şurayı bi' gözden geçirsin; (bkz: sözlük formatı)

koştursun bakalım efendim. eheh.
görsel
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026