bugün

/244
adam bence purosunu yaktı sol frame i izliyor.
önce 1 şubat 2012 sözlüğe entry girmeme eylemi diye haykırışlar ettiler, geceden önce july4th açıklama yapsa da şu an sol frame de çılgınlar gibi 1 şubat ile ilgili entry girilmekte.
her şeyi geçtim bence eskisinden daha fazla bir işlem hacmi oluştu.
sonuç: zall mutlu.
görsel
(ara: 1 şubat 2012)
isyancı yazarların adreslerini emniyet müdürlüğü'ne teker teker vererek, hepsinin evine polis yollayan ulu liderimiz, amirimiz, canımız ciğerimiz.
ekşi sözlüğün çakmasını yapmasına rağmen sevdiğim muhteremdir kendileri.sonuçta köylüler için yapmış birşeyler.köylü milletin efendisidir demiş tüm köylüleri sözlüğünden içeri almış.süper ya.
kayserili olabilir.
patronmuş diye duydum. "bütün patronlar göttür" diye bir şey de duymuşluğum var ama bunu pis emekçiler uydurmuşlardır kesin!
gömlekler alacağım ona, diğer bütün gömleklerini yaksın diye.
acilen diksiyon dersi alması gereken yurdum insanı. *
saat 12 ye doğru online oldu. saat 12 oldu reklam değişti. sonra zall offline oldu.
adam işini yaptı gitti. cool bir adam edasıyla.
vay anasını. patronluk böyle bir şey olsa gerek.
sözlük ile ilgili açıklamayı kendi ağzından duymak isterdik.
reklamı girdi çekti gitti..
kendisine yalakalık yapılması gereken kişi.
başıma bişey gelmeyecekse sevmiyorum lan ben bu adamı. sözlük sahibiymiş sikimde olmaz.
başıma bir şey gelmeyecekse şemsiyemi kapatıyorum.
ciddi ciddi seviyorum bu adamı. şımarık değil, çok bizden biri lan. bir de sivaslı tipi var. nerelisin zall? özel mesaj yolla.
başıma bir şey gelmeyecekse : dadlı mıymış neymiş bu aman aman diyorum kendisine.
görsel
(#11332819) entrysi ile beni düşündürdü.
görsel
çıktığı programların akabinde sözlüğü her defasında "pühehe bu mu la sözlüğün sahibi"ciler ve "ulan sanki siz çıksanız oraya iki kelimeyi bi araya getirebileceğinizi mi sanıyorsunuz heyecandan"cılar olarak ikiye böler. ayrıca iç açılarının toplamını, ayakkabı numarasına bölünce pi sayısını elde ediyorsunuz.
bir liboş değildir.

şöyle ki:

bugün dedim kimmiş lan amına koyim milletin ağzından düşürmediği bu zall. girdim bir vidyosunu izledim. dedim delikanlı çocukmuş. adam belli ki tv karşısında yavşayan bir tip değil. gayet çekingen, kendi halinde, sade bir tip dedim. sonra dedim acaba konuşmasında bir sorun mu var (biyolojik olarak) millet dalga geçiyor vs. baktım adam meğer heyecanından ufak tefek tökezlemeler yaşıyormuş. bununla da dalga geçen pezemenklere gidin bir sunum yapın bakalım yüzlerce insanın karşısında diyorum, üniversitedde vs.
yakın zamanda beni birinci nesil celebrity ilan edecek ilah.

o isterse her şey olur.
iyi ki doğmuş coderdir.
analar ne coderler doğuruyor be!
yazarların saat 00.00'da doğumgününü kutlamak için sıraya girdiği admin. düşünün işte ne kadar çok seviliyor. padişahım çok yaşa. mutlu yıllar reyiz.
ayın yedisinde doğmuş adam doğuştan şanslı. mutlu yıllar ey zall.
Benden 1 Gün Sonra Doğmuş Kova Burcu insanı.
Sevilen insan. nereden biliyorsun demeyin. o kadar insan seviyorsa vardır bir bildikleri.
server'ı almanya'dan türkiye'ye taşısın. nakliyeci tanıdığımız var. yardım da ederiz. türkiye'nin yurtdışı internet giriş çıkışları tıkanınca buraya ulaşmak zorlaşıyor.
(bkz: sözlük kasıyor msn var mı)
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026