bugün
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği13
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez14
- yeni parti50
- kıyafet alışverişi6
- parcalandim toparlanamiyorum3
- sözlük kızlarının kekleri11
- manifest grubu vs tarkan14
- gebze fm5
- çekirge istilası3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- sevgili3
- en iyi web tarayıcısı3
- çorumda konser için müzik grubu öner2
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak6
- oooo manifest2
- taliban vs ışid3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- huzur3
- hikayeyi devam ettir54
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- memeli kuvvetler2
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- türk hava yolları2
- camlar açık çıplak yatmak5
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- a haber2
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- opera tarayıcıya reklamsız vpnli gizli sörf yapmak2
- peugeot 6044
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- sucukçu birader2
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- kızlar2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- kız düşürme teknikleri2
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması3
- kürt arkadaşa verilebilecek hediyeler3
- kemal kılıçdaroğlu16
- nickten isim tahmini yapmak72
- özgürlükçü pedagoji2
- amerika birleşik devletleri2
- dünyanın en komik şeyi2
entry'ler (26)
teknolojiye bişey katmak adına teknolojide var olan sözlüğün çakmasını yaparak bu duruma destek olmaya çalışan kişi.
taklitleri çok fazla sayıda olmasına ve kendisine sürekli bok atmasına rağmen her zaman zirvede kalacak olan sözlüktür.
3 sözlüğü de ciddi anlamda takip ederim, ara sıra bişeyler yazarım. yazılan entrylerin kalitesinin düşmesi gayet normaldir. internet kullanıcılarının yaşı günümüzde o kadar küçüldü ki bugün uludağ sözlüğün bile neredeyse yarısı ergenlerden oluşuyor.
3 sözlüğü de ciddi anlamda takip ederim, ara sıra bişeyler yazarım. yazılan entrylerin kalitesinin düşmesi gayet normaldir. internet kullanıcılarının yaşı günümüzde o kadar küçüldü ki bugün uludağ sözlüğün bile neredeyse yarısı ergenlerden oluşuyor.
bazı gerizekalıların sözlerini anlamayınca götünden uydurduğu türküdür.
ergenlerin umduğunu bulamadığı zirve. zaten feridun düzağaçın zirveye çağrılması baştan sona epic fail.
gericinin önde gidenidir.
nerde kaldı özgürlük dedirtendir.
nerde kaldı özgürlük dedirtendir.
aklının başında oldugu kesindir.
2010 yılı itibariyle abd de "en çok ziyaret edilen site" ünvanını alarak google ı tahttan indirmeyi başarmıştır.
[http://www.webrazzi.com/2...bir-devrin-sonumu-geliyor]
[http://www.webrazzi.com/2...bir-devrin-sonumu-geliyor]
insanın elinden geleni yaptıktan sonra elinden gelmeyen şeyler için elini o' na açmaktan başka çaresinin olmadığı, kainattaki tek yaratıcı.
pek mümkün olmayacağını düşündüğüm eylemdir.milli gazete yıllardır düşen tirajına rağmen yayın çizgisinden asla ödün vermemektedir.dolayısıyla milli piyango sonuçlarına milli gazete den bakmak isteyen bir kişi için sonuç, hayal kırıklığı olacaktır.
her sene 1 kez yaptığım eylemdir.çünkü daha fazlasına tahammül etmek mümkün değil.24 - 28 saat arası trende hiç tanımadığın insanlarla küçücük bir kabinde gitmek,trenin dağ başında aniden durması ve saatlerce beklemesi insanı ürkütüyor.
tabii bu söylediğim durum daha çok ankaradan sonra devam edilen tren yolculuğudur.asıl eziyet o zaman başlıyor zaten.
tabii bu söylediğim durum daha çok ankaradan sonra devam edilen tren yolculuğudur.asıl eziyet o zaman başlıyor zaten.
Adapazarı - istanbul arası tren seferlerinde hergün binlerce kişiye hizmet veren,olmasaydı bu kadar insan nasıl ucuz ve hızlı ulaşımı sağlardı dedirten güçlü ve köklü kuruluş.Gün geçtikçe büyümeye de devam ediyor üstelik.
bu seneki yaptıklarıyla yıllardır taraftarı olduğum halde bu seneden itibaren gözümden düşen takımdır.on binlerce taraftar kış soğuk demeden destek vermek için maça gidiyor, gsstore'dan alışveriş yapıyor ama takım yöneticileri oldukça duyarsız bu konuda.Bu kötü gidişe dur demeden maçlara gitmekte yok, alışveriş yapmakta..
2. defa da aynısını alınırsa bence aptallıktır.
aralarından birisininde ben olacağımı umut ettiğim topluluktur.artık bir yerden başlamak lazım yazarlık olayına.
animasyon izleme yaşımı çoktan geçmiş olmama rağmen, beni alıp çocukluğuma götürmeyi başaran başarılı yapım.
çocukluğunu özlemiş olanların, izleyince pişman olmayacaklarını söyleyebilirim.
çocukluğunu özlemiş olanların, izleyince pişman olmayacaklarını söyleyebilirim.
Kocaeli üniversitesi'nde okuyan bir gencin derslerinin kötü gitmesi yüzünden canına kıydığı bölümdür.Aynı okulda ve aynı bölümde okuyan birisi olarak keşke canına kıyan arkadaşa şu soruyu sorma şansım olsaydı:
-Gerçekten canına kıymaya değermiydi?
http://www.dha.com.tr/koc...rayolu--haber_131771.html
-Gerçekten canına kıymaya değermiydi?
http://www.dha.com.tr/koc...rayolu--haber_131771.html
Victoria's Secret Fashion Show 2010 da katy perry'nin canlı söylemiş olduğu güzel şarkı.
http://www.youtube.com/watch?v=rYpUavuANJc
http://www.youtube.com/watch?v=rYpUavuANJc
ne zaman gülmeye ihtiyacım olsa hiç düşünmeden girdiğim,seviyesiz yazılarıya ince esprileriyle beni güldürmeyi başaran, her geçen gün sayıları artan sözlüklere tepki olarak ortaya çıkan sevimli sözlük-forum karışımı bir site.