bugün
- arkadaşlar hesabı silicem14
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan12
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı8
- velvet25
- ölürken dinlenecek müzik5
- türkiye'nin nato'dan çıkıp abd'ye barış götürmesi5
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- yılmaz güney7
- aleksey batrakov6
- habire125
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- tai lung33
- açık eksi oy4
- deccal3
- rafael leao27
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar5
- gocu'nun gerçekten komik biri olması4
- türkiye22
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı4
- hewal ebo3
- başbirader bey3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- sarapci koala71
- öldükten sonra arkada bırakılacaklar2
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- günün sözü23
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı2
- antipanik9
- kapadokya26
- sosyal demokrat3
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- önüne gelene faşist demek3
- hilal yelekçi2
- saygıdeğer yazarlar saygıdeğer biraderdirler2
- idris naim şahin3
- aktroller5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- sözlük yazarlarının saatleri8
- ümit özdağ4
- ateistlerin yaşama amacı28
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- sözlüğün mal gibi olması2
- yüksek enflasyon3
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- memduh bashgan2
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı2
entry'ler (26)
teknolojiye bişey katmak adına teknolojide var olan sözlüğün çakmasını yaparak bu duruma destek olmaya çalışan kişi.
taklitleri çok fazla sayıda olmasına ve kendisine sürekli bok atmasına rağmen her zaman zirvede kalacak olan sözlüktür.
3 sözlüğü de ciddi anlamda takip ederim, ara sıra bişeyler yazarım. yazılan entrylerin kalitesinin düşmesi gayet normaldir. internet kullanıcılarının yaşı günümüzde o kadar küçüldü ki bugün uludağ sözlüğün bile neredeyse yarısı ergenlerden oluşuyor.
3 sözlüğü de ciddi anlamda takip ederim, ara sıra bişeyler yazarım. yazılan entrylerin kalitesinin düşmesi gayet normaldir. internet kullanıcılarının yaşı günümüzde o kadar küçüldü ki bugün uludağ sözlüğün bile neredeyse yarısı ergenlerden oluşuyor.
bazı gerizekalıların sözlerini anlamayınca götünden uydurduğu türküdür.
ergenlerin umduğunu bulamadığı zirve. zaten feridun düzağaçın zirveye çağrılması baştan sona epic fail.
gericinin önde gidenidir.
nerde kaldı özgürlük dedirtendir.
nerde kaldı özgürlük dedirtendir.
aklının başında oldugu kesindir.
2010 yılı itibariyle abd de "en çok ziyaret edilen site" ünvanını alarak google ı tahttan indirmeyi başarmıştır.
[http://www.webrazzi.com/2...bir-devrin-sonumu-geliyor]
[http://www.webrazzi.com/2...bir-devrin-sonumu-geliyor]
insanın elinden geleni yaptıktan sonra elinden gelmeyen şeyler için elini o' na açmaktan başka çaresinin olmadığı, kainattaki tek yaratıcı.
pek mümkün olmayacağını düşündüğüm eylemdir.milli gazete yıllardır düşen tirajına rağmen yayın çizgisinden asla ödün vermemektedir.dolayısıyla milli piyango sonuçlarına milli gazete den bakmak isteyen bir kişi için sonuç, hayal kırıklığı olacaktır.
her sene 1 kez yaptığım eylemdir.çünkü daha fazlasına tahammül etmek mümkün değil.24 - 28 saat arası trende hiç tanımadığın insanlarla küçücük bir kabinde gitmek,trenin dağ başında aniden durması ve saatlerce beklemesi insanı ürkütüyor.
tabii bu söylediğim durum daha çok ankaradan sonra devam edilen tren yolculuğudur.asıl eziyet o zaman başlıyor zaten.
tabii bu söylediğim durum daha çok ankaradan sonra devam edilen tren yolculuğudur.asıl eziyet o zaman başlıyor zaten.
Adapazarı - istanbul arası tren seferlerinde hergün binlerce kişiye hizmet veren,olmasaydı bu kadar insan nasıl ucuz ve hızlı ulaşımı sağlardı dedirten güçlü ve köklü kuruluş.Gün geçtikçe büyümeye de devam ediyor üstelik.
bu seneki yaptıklarıyla yıllardır taraftarı olduğum halde bu seneden itibaren gözümden düşen takımdır.on binlerce taraftar kış soğuk demeden destek vermek için maça gidiyor, gsstore'dan alışveriş yapıyor ama takım yöneticileri oldukça duyarsız bu konuda.Bu kötü gidişe dur demeden maçlara gitmekte yok, alışveriş yapmakta..
2. defa da aynısını alınırsa bence aptallıktır.
aralarından birisininde ben olacağımı umut ettiğim topluluktur.artık bir yerden başlamak lazım yazarlık olayına.
animasyon izleme yaşımı çoktan geçmiş olmama rağmen, beni alıp çocukluğuma götürmeyi başaran başarılı yapım.
çocukluğunu özlemiş olanların, izleyince pişman olmayacaklarını söyleyebilirim.
çocukluğunu özlemiş olanların, izleyince pişman olmayacaklarını söyleyebilirim.
Kocaeli üniversitesi'nde okuyan bir gencin derslerinin kötü gitmesi yüzünden canına kıydığı bölümdür.Aynı okulda ve aynı bölümde okuyan birisi olarak keşke canına kıyan arkadaşa şu soruyu sorma şansım olsaydı:
-Gerçekten canına kıymaya değermiydi?
http://www.dha.com.tr/koc...rayolu--haber_131771.html
-Gerçekten canına kıymaya değermiydi?
http://www.dha.com.tr/koc...rayolu--haber_131771.html
Victoria's Secret Fashion Show 2010 da katy perry'nin canlı söylemiş olduğu güzel şarkı.
http://www.youtube.com/watch?v=rYpUavuANJc
http://www.youtube.com/watch?v=rYpUavuANJc
ne zaman gülmeye ihtiyacım olsa hiç düşünmeden girdiğim,seviyesiz yazılarıya ince esprileriyle beni güldürmeyi başaran, her geçen gün sayıları artan sözlüklere tepki olarak ortaya çıkan sevimli sözlük-forum karışımı bir site.