bugün

zall

özel mesaj butonunda bazı değişiklikler ( yenilikler ) getirmesi gereken kişi.

çok ciddiyim, mesala merve'ye diye mesaj çekecemize kazayla mahmut'a çekiyoz. ne bileyim; '' memelerini kemirmek, onlara mandal kıstırmak istiyom '' falan yazıyoz. sonra bi bakıyoz eyvah amk. msj kazayla mahmut'a gitmiş. sil silebilirsen. ayıkla pirincin taşını. yarım günümüz mahmut'la geçiyor. ' valla kazayla oldu, ben ılık değilim ' mahmut'a bir sürü msj atıyoruz.

aynı şey fake hesaplarımız için de geçerli. bazen nicklerimizi şaşırıp yine böyle kazalar yapabiliyoruz. örneğin kız nickli fake hesabımızla ' cimbom sikecah olum görecaksın bah, kesin üst olur amuğa koyim' diye arkadaşımıza msj atabiliyoruz. ( buyur bunu da toparla, bunu da açıkla amk )

şaka değil, gerçekten bu konuya el atması lazım. hiç değilse karşı taraf görmeden ( online olmadan ) veya el çabukluğuyla silebilmeliyiz.

diyecek ki; hakaretler, küfürler falan olursa nasıl şikayet edecekler. mağduriyet söz konusu olmaz mı?

olmaz efendim. msjı görür görmez 'kaydet' butonu olabilir mesala. şikayet etmek isteyen o mesajı kaydedip moderasyona iletebilir. her şeyi de ben düşüncek değilim amk. vardır bi çaresi elbet.

gerçekten çok zor anlar yaşıyoruz. muhakkak bir çok kişinin başına da böyle talihsizlikler geliyordur. mesala bu entryi girerken bile şöyle bi nickime baktım, bakayım haggetten kukla'yla mı yazıyorum, yoksa fake hesap mı diye. ( baya baya paronayak olduk amk. fakem değilmiş )

el atmalı bu konuya. bu çok önemli bi mevzu.
© copyright 2005 - 2026