bugün

/62
güzel bir doğa olayıdır. insanı düşüncelere sevk eder. güneşli günler gibi değildir ki insanın gözünü alsın ya da terletsin. lütuftur yağmur.
An itibariyle başlayan ve huzuru getiren damlacıklardır.
yağmur yağarken hissedilen duygular paha biçilemezdir bana göre. bence melankoli hali yağmurla daha anlamlı daha yoğun... özellikle bir de bu duruma uygun şarkınız varsa işte o an paha biçilemezdir. rahmettir yağmur, diriliştir, yeşermedir, yeni hayata başlangıçtır, huzurdur ve en önemlisi özgürlüktür. (bkz: hissettim yazdım)
Yıldırımlı bir şekilde eşlik ediyor şu an Anadolu yakasına. Avrupa yakasının bilmem. Fakat korkunç.
istanbul u sevmiş bu aralar.
bir bertuğ Cemil şarkısidir.
evde olmadıkça sevilmeyendir.
saat 18:00 sularında istanbul'u sikertecek olan doğa olayı diyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=RMdwrr1UJX8

Bülent Ortaçgil - Yağmur
hava kapalı olmasa güzel aslında.
istanbul'da yine inceden yağandır. Pencereden mis gibi kokusu geliyor, hafiften kapalı hava tam manasıyle içime işliyor. Bu sabah gökyüzü tılsımını yeryüzüne serpiştiriyor parlak parlak. Atmosfer harika dostlar.
o kadar güzel ve o kadar özel bir şey ki. her yağmur tanesine bir şiir yazılmalı aslında. tek tek. dünyaya olan bağımız, insanlara sevdiklerimize duyduğumuz ihtiyaç. o sevdiklerimizin biz de açtığı yaralar. biliyorum ki yağmur bunların hepsine iyi gelecek. bizi terk edenlerin biz de bıraktığı acıları saracak. güzel olacak her şey. umuttur yağmur, hayattır.
bugün berlin de araliksiz vuku bulan doga olayi.
çocukken (bkz: çocukken yapılan abukluklar) tanrı'nın gözyaşları zannettiğim.
"gökyüzünün göz yaşları altında boğulmak isterdim".

Ben ağlayamam kolay kolay... Bu yüzden Gökyüzü benim için ağlar.
Özlenendir.
Kızım olursa vereceğim isim ayrıca.
An itibariyle istanbul'da hafiften çiseleyendir. Dilekler yerini bulmuş bol şükran allah'a.

Dinlemek için tam da zamanı, http://m.youtube.com/watch?v=UXOk0S3_ClM
Sakinlik... Huzur.. Dinlendirici...
sessizce silecekmis kibirimizi, öyle söylüyor.
istanbulda şu anda aniden başlamıştır.
Hakkında çok edebiyat yapılır fakat ne zaman yağmur yağmaya başlasa gördüğüm herkes kaçacak delik arıyor. Ya bizim buralarda sanatçı ruhlu ince kişilikli insanlar yok ya da insanların hepsi goygoycu. Bilemedim.
Kendisini özletmiştir. Sonbaharın vazgeçilmez güzelliğidir. Tehlikeli olmadığı sürece -su baskını vs.- en huzur verici olaydır.
an itibariyle ankara'yi serinletendir. mis gibi yagiyor ve sesinde uyumak farzdir.
mis gibi yağmur yağıyor ya, benim sidiğim de var onların arasında. *
şımarık olmayan bir tane yağmur a rastlamadım daha. ki buna "su" ve "damla" isimleri de dahildir. likitlik, karakterin de vıcık vıcık olmasına mı sebebiyet veriyor acaba? benim için değişik bir istatistik.

meclis sözümden dışarı. komple.
© copyright 2005 - 2026