bugün
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor6
- yakışıklı erkeklerin gay olması7
- uludağ sözlük için öneriler6
- queen feristah9
- true çaylak olsun kampanyası13
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek3
- online yazarlar neden yazmıyor11
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- misafirlikte tuvalete gitmek4
- tarık tarcan4
- yılbaşına az kalması6
- debe'nin nick altı entry dolması4
- arabayı yavaş süren tipler5
- yapay zeka moderatörü3
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- havanın kapaması2
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak7
- velvet57
- gocu22
- sözlük yazarlarının çayları9
- ceviz'ye yiğenim ceviz'ye yiğenim2
- yeni parti39
- poker face2
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- bir carlsberg içip diyeti bozmak2
- tamer karadağlı2
- device connected3
- parmak patates vs elma dilim patates10
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- sözlük kezoları9
- alma mater yuzır3
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- atakürtçüler3
- güvenilir yazar5
- sağanak yağmur altında diz çöküp ağlamak2
- psikopat erkek seven kızlar7
- sanat sepet tayfa2
- katatespizartmasi19
- ilgi isteyen kız4
- gece gece akla düşen o yiyecek15
- havanın buz gibi olması6
- bize hizmet edenlerin listesini allaha bildiriyorz3
- mercimek çorbası6
- aylık 388 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
entry'ler (72)
“sana buraya bazı şeyler koyuyorum. yol boyunca aklında olsun. lazım olursa açar okursun. olmazsa da olsun, bir zararı yok burada dursun.
şuraya bir cümle koydum. bırak, acımızı birileri duysun. hem zaten şiir niye var? dünyanın acısını başkaları da duysun!
acı mıhlanıp bir kalpte durmasın. ortada dursun. olur ya biri eline alır okşar, biri alnından öper. az unutursun.
buraya tabiatı koydum. ağaçları, suyu, ovayı, dağı. onlar bizim kardeşimiz, çok canın sıkılırsa arada onlarla konuşursun.
buraya, küçük mutlu güneşler koydum. günlerimiz karanlık ve çok soğuyor bazı akşamlar, ısınırsın.
buraya, bir inanç bir inat koydum. tut ki unuttun, tekrar bak, o inat neyse sen osun.
buraya yolun yokuşunu koydum. bildiğim için yokuşu. zorlanırsa nefesin, unutma, ciğer kendini en çabuk onaran organ, valla bak, aklında bulunsun.
buraya umutlu günler koydum. şimdilik uzak gibi görünüyor, ama kimbilir, birazdan uzanıp dokunursun.
buraya bir ayna koydum arada önüne geç bak; sen şahane bir okursun. mesai saatlerinde çaktırmadan şiir okursun. n’olcak ki, bırak patronlar seni kovsun!
burada bir tutam sabır var. kendiminkinden kopardım bir parça, (bende çok boldur) lazım oldukça ya sabır ya sabır, dokunursun.
burada güzel çaylar var. bu aralar senin için çok önemli. bitki çayları, kış çayları, şuruplar, kompostolar. demlersin, maksat midene dostluk olsun.
şuraya youtube’dan müzikler, bach dinle filan, koydum. ama müzik konusunda sen benden daha iyisin, koklayıp buluyorsun.
buraya bir silkintiotu koydum. kırk dert bir arada canına yandığım, kırkına birden deva olsun."
şuraya bir cümle koydum. bırak, acımızı birileri duysun. hem zaten şiir niye var? dünyanın acısını başkaları da duysun!
acı mıhlanıp bir kalpte durmasın. ortada dursun. olur ya biri eline alır okşar, biri alnından öper. az unutursun.
buraya tabiatı koydum. ağaçları, suyu, ovayı, dağı. onlar bizim kardeşimiz, çok canın sıkılırsa arada onlarla konuşursun.
buraya, küçük mutlu güneşler koydum. günlerimiz karanlık ve çok soğuyor bazı akşamlar, ısınırsın.
buraya, bir inanç bir inat koydum. tut ki unuttun, tekrar bak, o inat neyse sen osun.
buraya yolun yokuşunu koydum. bildiğim için yokuşu. zorlanırsa nefesin, unutma, ciğer kendini en çabuk onaran organ, valla bak, aklında bulunsun.
buraya umutlu günler koydum. şimdilik uzak gibi görünüyor, ama kimbilir, birazdan uzanıp dokunursun.
buraya bir ayna koydum arada önüne geç bak; sen şahane bir okursun. mesai saatlerinde çaktırmadan şiir okursun. n’olcak ki, bırak patronlar seni kovsun!
burada bir tutam sabır var. kendiminkinden kopardım bir parça, (bende çok boldur) lazım oldukça ya sabır ya sabır, dokunursun.
burada güzel çaylar var. bu aralar senin için çok önemli. bitki çayları, kış çayları, şuruplar, kompostolar. demlersin, maksat midene dostluk olsun.
şuraya youtube’dan müzikler, bach dinle filan, koydum. ama müzik konusunda sen benden daha iyisin, koklayıp buluyorsun.
buraya bir silkintiotu koydum. kırk dert bir arada canına yandığım, kırkına birden deva olsun."
Dün geceki konserinde sanat hayatına veda ettiğini belirten şarkıcı, canım, duygularım.çok üzdü be.
Pulp fiction
Requiem for a dream
Titanic.
Requiem for a dream
Titanic.
Klibi yeni çıkan göksel şarkısı, şiddetle önerilir.
http://youtu.be/OZLYDJyBuIE
http://youtu.be/OZLYDJyBuIE
Fazlasıyla yaptığım eylem.yoksa yaz günü hasta hasta yatağımda kıvranmazdım.( (bkz: yağmurlu havada ıslanmak)
Evet.Yalnız kişi tarafından yapılan eylem de insanlık dısı olunca idam gayet yerindedir.
Nakaratından çok diğer kısımlarını sevdiğim şarkı sözleri o kadar anlamlı ki.
"Ne acı, ne acı insan kendine ne kadar yenik."
"Ne acı, ne acı insan kendine ne kadar yenik."
1-)Zeki Müren.
2-)Sezen Aksu.
3-)Neşet Ertaş.
2-)Sezen Aksu.
3-)Neşet Ertaş.
akp %39
chp %28
mhp %20
hdp %10
diğer %3
chp %28
mhp %20
hdp %10
diğer %3
doğru seçimi yapan yazarlardır, oylarını kullandıktan sonra vicdanları rahat olur.
benim gibi melankoli manyağı insanlar için sonbahardır.
her gün yağsın dediğimdir,çok severim aşırı hem de! (bkz: nick entry uyumu)
sezen aksunun enlerinden.'yokluğun da varlığın da yetmiyor.'sözü bile her şeyi anlatıyor.
'Do you think one can feel too much?'
Yeni albümü "sen orda yoksun" dün çıktı.
şarkı listesi:
1. sen orda yoksun
2. gittiğinde
3. ısırgan
4. kelepçe
5. açık yara
6. bin parça
7. aşk kahrolsun
8. belki adın...
9. kolay mı?
10. bu sabah
11. denize bıraksam
Bu kadın hala kaliteli müzik yapıyor ve yine bu albümde de her şarkısı bi ayrı güzel.favorilerim gittiğinde,sen orda yoksun ve denize bıraksam.dinleyin, dinlettirin.
şarkı listesi:
1. sen orda yoksun
2. gittiğinde
3. ısırgan
4. kelepçe
5. açık yara
6. bin parça
7. aşk kahrolsun
8. belki adın...
9. kolay mı?
10. bu sabah
11. denize bıraksam
Bu kadın hala kaliteli müzik yapıyor ve yine bu albümde de her şarkısı bi ayrı güzel.favorilerim gittiğinde,sen orda yoksun ve denize bıraksam.dinleyin, dinlettirin.
londra, viyana
özlemi hep içimde, ölünceye dek. (bkz: deli etme beni aşk) (bkz: göksel)
cem adrian yağmur.
cem adrian - ben seni çok sevdim
sustum, anadilim sensizlik oldu.