bugün
- türklere vize serbestisi4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kendini değersizleştiren insan5
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- çay yapacak hatunun olmaması2
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek3
- golden rose velvet matte ruj 202
- mor semsiyeli yabanci8
- amedspor3
- pancar küspesi2
- evliliğin anlamı13
- dünyanın en değerli şeyi5
- sokakların mis gibi bok kokması2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek2
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- kürtsüz türkiye11
- bronzlaşma2
- o kızdan uzak dur diyen erkek2
- nude var mı3
- evde yoğurt yapmak5
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- golden rose pure matte powder ruj 1102
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- the crow2
- aslıhan moralı2
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- halife olacağım7
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- anın görüntüsü33
- ismet gürbüz8
- her şeyden anlayan adam edası5
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- bana onu sormayin7
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- fenerbahçe15
- selahattin eyyubi türktü4
- mehdi cennet vatanda3
- hilafet gelsin mi6
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- neden bu kadar yakışıklıyım2
gelecek zaman eylemi.
Kararlılık göstergesidir. Aynı zamanda bir birikmişlik ifadesi. Evet, yazacağım. Başka bir çaresi yok zira.
Şimdiye kadar yazdıklarımı okudum bir süre evvel. Bu sebeple karar verdim yeniden yazmaya. Yazdıkça var olduğunu fark ettin mi hiç? Yazdıkça var olduğumu fark ettim, hep öyle var olmuşum aslında.
Bir varoluş etkenliği, çabasıdır yazmak. Var olur muyum bilmiyorum zamanın herhangi bir yerinde, ancak çabalayacağım her zaman. Aynı şimdiye dek olduğu gibi.
Bir yanım bahar bahçe, bir yanım hep yaprak döker şekilde.
Yazacağım.
Şimdiye kadar yazdıklarımı okudum bir süre evvel. Bu sebeple karar verdim yeniden yazmaya. Yazdıkça var olduğunu fark ettin mi hiç? Yazdıkça var olduğumu fark ettim, hep öyle var olmuşum aslında.
Bir varoluş etkenliği, çabasıdır yazmak. Var olur muyum bilmiyorum zamanın herhangi bir yerinde, ancak çabalayacağım her zaman. Aynı şimdiye dek olduğu gibi.
Bir yanım bahar bahçe, bir yanım hep yaprak döker şekilde.
Yazacağım.
Genelde görüşmek istemediğim kimselere telefonda geçiştirmek için kullandığım cümledir.
Sözlük içerisinde ise başlık açayım da bi ben okuyayım hatıra olur diye düşüncelere dalarken üşengeçlikten vazgeçtiğim durumdur.
Yoksa yazarım biliyorsunuz...
Sözlük içerisinde ise başlık açayım da bi ben okuyayım hatıra olur diye düşüncelere dalarken üşengeçlikten vazgeçtiğim durumdur.
Yoksa yazarım biliyorsunuz...
seni unutmam 10 yılımı aldı . sen değiştin ben değiştim . sonra sen evlendin ben evlendim . sonra ruhum aç kaldı sevildiğimi hissettiğim tek bir anım olmadı . ve boşandım . yazmaya karar verdim bende . çünkü nerden başlamam gerekiyor bilmiyorum . 32 yaşımda bir sürü kalp kırıklıklarını sığdırdığım ömrümde nerde mutlu olurum nasıl devam ederim nasıl yeniden severim bilmiyorum .
boşanmak hayatımda aldığım belki de en doğru karardı. evlenmekten daha doğru bir karardı.
sevildiğimi sandığım için evlendim hiç sevilmediğimi farkettiğim için boşandım . benim hayat çizgimde de elbet benim için güzel şeyler vardır önümde henüz bilmesem de . fakat hala karanlık bir yanım sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyor.
32 yaşımda belki 33 . boşanmış avukat bir kadın olarak sevgi kelimesi hala çok uzak ve bilinmez bir kelime benim için.
keşke hala cahil keşke hala o ilk cesaretimle kalsaydım . keşke güçlü olmak yerine sevilen biri olsaydım .
bende yazacağım . çünkü yazmak nefes almaya eşdeğerdir nezdimde.
nefes alamadım aylardır . şimdi iste yeniden başlıyorum nefes almaya .
boşanmak hayatımda aldığım belki de en doğru karardı. evlenmekten daha doğru bir karardı.
sevildiğimi sandığım için evlendim hiç sevilmediğimi farkettiğim için boşandım . benim hayat çizgimde de elbet benim için güzel şeyler vardır önümde henüz bilmesem de . fakat hala karanlık bir yanım sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyor.
32 yaşımda belki 33 . boşanmış avukat bir kadın olarak sevgi kelimesi hala çok uzak ve bilinmez bir kelime benim için.
keşke hala cahil keşke hala o ilk cesaretimle kalsaydım . keşke güçlü olmak yerine sevilen biri olsaydım .
bende yazacağım . çünkü yazmak nefes almaya eşdeğerdir nezdimde.
nefes alamadım aylardır . şimdi iste yeniden başlıyorum nefes almaya .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar