bugün
- milli eğitim bakanının halka gerizekalı demesi20
- lgs de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten11
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları9
- sürekli çişin gelmesi17
- kendinden kaç yaş küçük biriyle evlenirsin25
- pardonadinizasizmi12
- 15temmuzda ölenlerin telef oldugu gerçegi12
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin19
- ara verelim diyen sevgili18
- kendi kendine karakter ve npc ler tasarlayan ai13
- hadis inkarcılığı rehabilitasyon merkezi9
- yiğit bulut12
- anın görüntüsü15
- yazarların bitirme tezi konuları11
- hannover 969
- pandela 310
- sevmek vs sevilmek8
- aslan burcu erkeği19
- ağrıdan uyuyamamak21
- sözlük kızlarına yavşarken dikkat edilecekler13
- 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü12
- as maca senin attığın capsleri inci sözlükte12
- sözlüğün gerizekalılarla dolup taşması13
- sevişirken bana orospu de diyen kadın19
- abdulkadir geylani'nin allahı düşmekten kurtarması17
- kuranda namaz kılmanın olmayışı37
- arapzon8
- allah kitap küfür eden insan8
- ülkücü olmak8
- çilek8
- bik bik'in iyice goculaşması8
- araba16
- nuhun gemisi batıyordu erdoğan kurtardı9
- almanya11
- saat13
- recep tayyip erdoğan16
- akp mhp dem ittifakı15
- 15 temmuz 2016 da ne yapıyordunuz12
- hiç kitap okumadığı halde kitap oku diyen arkadaş8
- libido yükselten şeyler16
- usame bin ladin'in kaptan adama ile sohbeti8
- keşke zamanı geri alabilseydik9
- evleneceğin karıyı iyi sikemezsen aldatır13
- kartal10
- yavrum diye hitap eden erkek16
- devşirme diye zırlayan tonguç'un devşirme olması18
- chpye verek de oyumuz pkkya mı gide diyen dayılar9
- bik bik'in evinin başka bir bölümüne konuk olmak17
- sözlüğün başkanını seçiyoruz18
- bu çiçekler nasıl9

entry'ler (2208)
Benim için o plakalı araçlar genelde ölümü simgelemektedir. iki çizgi arasına park edemeyecek kadar saçma insanların toplanıp bir kentte yaşamasına halen de anlam verememkteyim.
Kendi hür iradesi ile yaşayan, yaptığı seçimlerin ise elalemin g.tüne dert olmuş kişidir.
Ne türklük islamiyettir, ne islam türklüktür.
Unutulmaması gerek ki türklük orta asyada ilk adımlarını attığında, aynı dönemde kral davut Kudüs'ü işgal etmiş, 12 israil kabilesini birleştirmiş. Bahsettiğiniz yahudilerin bile daha esamesi yok troll herifler!
"Tarihini bilmeyen ve sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur."(gazi Mustafa Kemal Atatürk)
Ne türklük islamiyettir, ne islam türklüktür.
Unutulmaması gerek ki türklük orta asyada ilk adımlarını attığında, aynı dönemde kral davut Kudüs'ü işgal etmiş, 12 israil kabilesini birleştirmiş. Bahsettiğiniz yahudilerin bile daha esamesi yok troll herifler!
"Tarihini bilmeyen ve sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur."(gazi Mustafa Kemal Atatürk)
iki tekirsu babasıyım ben mutluyum onlar mutlu daha ne olsun.
Babam emekli polis özel harekat, bir keresinde atış eğitimlerinde araziye götürmüşlerdi. o zamanlar Mardin'in savur ilçesinde görevliydi. Daha 7-8 yaşlarındaydım ilk defa silahla ateş etmiştim. Bana nasıl nişan alacağımı, nasıl nefes tutmam gerektiğini anlatmıştı. sonrada silahını doğrulup hedefe hadi bakalım demişti. bende nişan alıp tetiği çekmiştim. Amiri vardı kanda var kanda diye bağırmıştı 12 ye yakın atmıştım. Sonra kardeşimle bana dondurma almışlardı. Sene 98 o günden sonra nöbetlerine vs. Gelip giderken beni kaçakçı eşşeği gibi kullanmışlardı az g3 sürüklemedik lojmanın koridorlarında...
Mit mensubu olduğunu düşündüğüm, boş zamanlarında ek iş olarak simitçilik yapan kimsələrdir.
Hint dizileri kadar can alıcı olmayan, zamana oynama stratejisinin bir ürünüdür.
Şükür yine kimsenin fetiş listesinde yer almıyoruz.
insana harbi ölmek bile külfetmiş onu farkettim.
Ya ardını okşayayım peygamber bile onları dizginlemeye onların içinden gelmiş, gelmiş burada ülkesinin yapısını korumak isteyenlere ırkçı diyor... Ne diyeyim bilemedim. Oy için bedava kimlik dağıtanlara söyle sen onu!
Cima-ül arş
En basit anlatımı ile zaman içerisinde hücre yapılanması ve üretimi yavaşlıyor. Yeni hücre üretimi azaldığı için yavaş yavaş vücut çökmeye başlıyor. He başka sebebleri de var tabi ki mesela günümüzde doğan her evladımız 2-3 k dolar borç ile doğuyor...
128 milyar dolar gibidir. Vardır ama nerede olduğu, kimin gerçek islam'ı uyguladığı merak konusudur.
Yemek yerken ayran ve sade sodayı karıştırıp tüketmek baya rahat ettiriyor yemek esnasında ve sonrası için, bi şef olarak tavsiye ederim. Mümkün mertebe asitli ürünlerden uzak durmak gerek. Kahve,çay ve sigara gibi ürünlerin aşırı tüketimi de oldukça büyük bir etkendir. Özellikle aşırı kiloda boğaz reflüsü denilen illet için önemli. Boy ve kilo endeksinize göre uygun kiloya düşmenizde de fayda var. Son bir şey daha ekleyeyim yine gastronomik olarak baktığınızda çoğu insanın yaptığı bir hata var. çiğ sebze tüketimi reflü için iyi birşey değildir. Haşlanmış olarak tüketmek sebze içerisinde ki asitik yapıları minimum seviyede tutar. Birde yağlı besinlerden uzak durulması gerek.
Araya benimde sıkıştırılmam gereken listedir efem.
195-115 kilo civarıydım en son.
Belediyelerde ATM çalışanlığı yapıp, CHP götüne tekmeyi basınca haram ekmekleri ellerinden alınan kimselerin bağnazca açtığı başlıktır. Bu ülkenin ateistleri siyasal islamcı garabet toplumdan daha müslümandır. Sizin derdiniz islamiyet'i eleştiren kesimle değil "siyasal islam" adı altında oy toplamak için aynı çatı altında birikmiş insansı varlıkların foyalarını dökenlerledir.
%2'lik kısımda olmanın verdiği heyecan ve mutluluk...
Onları tüketen vatandaş uranyum yutmuş misali parlar.
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyorlar yoksa bana kalsa heavy metal varken Türkçe pop ne diyormuyum.