bugün
- cehennem korkusu12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği24
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke7
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler3
- nietszche'nin ahlak anlayışı4
- no matter how long it takes2
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi22
- filmlerdeki mantık hataları3
- ezan sesinden rahatsız olmak3
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak8
- asık suratım2
- mohamed salah ghaly2
- benlik davasından vazgeçmek4
- karışık kızartma6
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- çocukluk arkadaşının mezarına toprak atmak2
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam14
- patates kızartması yeme zevki4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek4
- hardcore ne demek sorunsalı6
- çok çişi gelen insan9
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun4
- özgürlük ve güvenlik paradoksu4
- alevilerde muhammed ismi3
- ölü balık eli4
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı10
- big black dick'in türkçesi2
- deniz göktaş25
- uzun adam6
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- biraderikos2
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- hınç asabiyet ve kronik uykusuzluk4
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- sözlükte flörtleşmek22
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- severus snape2
- tulumba tatlısı8
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- mutsuz insan kendisine zarar verir2
- sözlüğün zıvanadan çıkması7
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler4
- kardeş6
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı7
- arap sabunu4
- insanlığın yüzkarası5
- lastik patlaması4
- okunan kitap2
doğarken sıkışan bir kızın serzenişlerinden ibarettir.
Klibini çektiği, şarkısını söylediği şeyi görse arkasına dönüp kaçacak bir kızın saçmalamasıdır.
istiyorsa buralarda pek çok bulabilir. te allaam.
istiyorsa buralarda pek çok bulabilir. te allaam.
türkiyede ki tüm orospuların birleşse doğuramayacağı cinsten bir kızın bok yemesidir. ulan nereye gidiyor bu apaçilik anlamak güç. iyice azıttılar amk. yakında köşebaşlarını hatta sokakları ele geçirir bunlar.
bu kız çocuğunun psikolojisini bu kadar bozmak nasıl oldu nasıl olabilir,bu kız şahin k nın kızı mı yoksa?
yarramı içeri kaçıran kavır.
yarramı ye.
yarramı ye.
ünlü olma telaşından başka birşey değildir. Ergen K
içinde ''beybe'' ve ''leyde'' kelimelerinin geçtiği şarkı. siktir boktan bir müziğe, siktir boktan bir söz yazacağına, ingilizce öğretmenine kulak verseydi keşke bu velet.
bu kızı babası yakalarsa işte o zaman ne yarram style olduğunu ömrü boyunca hatırlar.
durexin önderliğinde çekilen kliptir.
03.39 dakikalık bir prezervatif reklamıdır. bundan sonra kimse korunmadan seks yapmayacak emin olabiliriz.
Yamyam style ı iğrençlik ve dinlenemezlik bakımından geçemeyen ergen işi. O (atilla taş) daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü o.
bi ergen yapıyor diğer ergenler bok atıyor. garip. evet.
Şahin K. abimiz facebook profilinde böyle bir şey yapacağını söylemişti ve ben bu başlıktan onu bekliyordum ancak ergen bir kız gördüm. Hayır rüyasında at gördüyse demek ki.
videodur. o değilde adamı niye eksiliyonuz lan sanki videoyu kendisi çekti.
kafiyeleri falan güzel.
bu nesil çok şanslı arkadaş. erkekleri yani. bizim zamanımızdaki kızlarla bu kızların 3-4 sene sonraki halleri karşılaştırılamaz bile. 95'li nesil üniversiteye başlıyor seneye. e gene de milli olamazsak suratımıza tükürün, ne diyeyim.
bu nesil çok şanslı arkadaş. erkekleri yani. bizim zamanımızdaki kızlarla bu kızların 3-4 sene sonraki halleri karşılaştırılamaz bile. 95'li nesil üniversiteye başlıyor seneye. e gene de milli olamazsak suratımıza tükürün, ne diyeyim.
bi siktir git amına koyeyim.
yazarın 20. saniyede videoyu kapatmadan önceki verdiği istemsiz tepki.
yazarın 20. saniyede videoyu kapatmadan önceki verdiği istemsiz tepki.
o nasıl itici yarram deme şeklidir o nasıl itici bir videodur.
edit. yakın bu kızı.
edit. yakın bu kızı.
4,56 milyon defa izlenerek, rekora koşmaktadır.
yeni bir ergen eseridir.
ben öyle küfürlü konuşan biri değilim fakat türk dilimizde ve edebiyatımızda "yarram" kelimesi büyük bir kaplar ve bu kelimenin kendine has vurgusu, tonlaması, söylenme yeri vardır. yakıştı mı şimdi sen o coşkulu "yarram" kelimesinin içine ettin güzel kardeşim? rica ediyorum ergenliğinizi kimsenin ulaşamayacağı bir yerde sessizce geçiriniz. mümkünse bir eser bırakmayınız. ben öyle yaptım, mutluyum.
ben öyle küfürlü konuşan biri değilim fakat türk dilimizde ve edebiyatımızda "yarram" kelimesi büyük bir kaplar ve bu kelimenin kendine has vurgusu, tonlaması, söylenme yeri vardır. yakıştı mı şimdi sen o coşkulu "yarram" kelimesinin içine ettin güzel kardeşim? rica ediyorum ergenliğinizi kimsenin ulaşamayacağı bir yerde sessizce geçiriniz. mümkünse bir eser bırakmayınız. ben öyle yaptım, mutluyum.
beklediğimiz bir videodur. asıl şaşırtıcı olan bunu bir kız çocuğunun yapmasıdır. evet çocuk.
(bkz: başkası adına utanmak)
yeni neslin astigini gosterir ki kizin tipine bakilirsa daha nesil tabir edilemeyecek kadar kucuk lan. ben o yastayken cocugun biri yemekhanede bugun birlikte yemek yiyelim dedi diye tepsiyi oracikta birakip sinifa kacmistim amk. simdi yarraklar havada ucusuyo afedersin. vay anasini.
gangnam styleın yarrak yalamış halidir heralde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar