bugün
- ne kadar yaşlısın10
- bu nasıl hava lan7
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak5
- fatma betül sayan kaya47
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- zulzula cin kabilesi5
- sigara böreği3
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması3
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- trt tarafsız olmalı6
- barış alper yılmaz8
- beyza4
- patates kızartmak4
- paranın devrinin bitmesi10
- asrın soygunu15
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sevgili3
- eylül ayı2
- romanya53
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- türkiye28
- sarma saramayan kız10
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- futbol13
- x veya exe olunca şeytanivekorkunç bir kopyaolması2
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- italya12
- abberline ın yeni hesabı11
- istanbul da hava durumu2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis15
- true'nun çaylak olması7
- kelimelik3
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- dünya60
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- online listesinin yine gelmesi6
- çalmaşur4
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- almanya26
- ekrem imamoğlu6
müziği bok gibi olan dizi.
şen yuva'nın tırnağı etmeyecek dizi.
son bölümdeki anlamsız assolist karakterinin bir daha görülmemesini temenni ettiğim dizidir.
gani müjde karısını da diziye dahil etmek için diziyi mahvetmiş.
gani müjde karısını da diziye dahil etmek için diziyi mahvetmiş.
belma canciger ' in konuk oyuncu oldugu dizi.
sırf hayatta 3 şeyden nefret eden adam için denk geldikçe başka kanala atlamadığım dizi.
bugunki * bolumuyle,mahallenin muhtarları, benjamin buton, ezel, kurtlar vadisi ve muhtesem yuzyil dizilerine selam cakmistir. ayrica peker pekmez bu bolumde fazla gozukmemistir.
simge karakteri' nin astigi bolum olmustur. kettle, de sut pisirmek, makarna suzgecinde cay demlemek.
--spoiler--
ben hayatta 3 seyden nefret ederim.
1- arabayi servise verdigimde, iki gunde teslim ederiz demelerine ragmen, 1 haftayi gecmis olmasina ragmen, arabayi asla vermemeleri.
2- taksiye bindigimde, soforle hicbir akrabalik bagim olmamasina ragmen, geriye donupte nereye gidiyon dayi diye seslenmesi.
3- bana kasadan 500 tl cikacak diye vaadeden personelin, anca ve anca 2 tl cikarmasi
--spoiler--
ben hayatta 3 seyden nefret ederim.
1- arabayi servise verdigimde, iki gunde teslim ederiz demelerine ragmen, 1 haftayi gecmis olmasina ragmen, arabayi asla vermemeleri.
2- taksiye bindigimde, soforle hicbir akrabalik bagim olmamasina ragmen, geriye donupte nereye gidiyon dayi diye seslenmesi.
3- bana kasadan 500 tl cikacak diye vaadeden personelin, anca ve anca 2 tl cikarmasi
--spoiler--
30. bolumun de,inci pars ve belma canciger konuk oyuncu olarak boy gosterecegi dizi.
yardıran dizi, geniş aile ile birlikte oldukça güzel kahkahalar ettırmakta.
cazibe karakteri ile kemal karekterinin formalite icabı evlenmesi ile karşı komşu peker pekmez'in onların evliliklerinin çakma olduğunu açığa çıkarmaya uğraşırken başlarından geçen maceralardır..
"pariiiiiisss, pariiiiisss." *
(bkz: ali riza bey botoxu)
peker pekmez dışında dizi iyi hoş güldürüyor. kendisini pek bi itici buluyorum.
sırf cazibe rolünde oynayan hatun izlenilecek dizi.
an itibariyle baslayandir.
(bkz: auf wiedersehen/#10651553)
30. bölüm itibariyle paris isimli sevimsiz köpeğin ortalardan kaybolduğu dizidir. Sahibinden kaçtı sanırım.
bu akşamki bölümünde hande katipoğlu'nun(simge karakteri) yardırdığı dizidir. bu dizide rolünü en iyi oynayan oyuncu bence hande katipoğlu'dur.
Diziyi gerçekten seviyorum ama dünkü yayınlanan bölüm harbiden de vasatın çok altındaydı. ileriye gidip yayınlanan en kötü bölümdü bile diyebilirim. Pekmez ailesinin çok fazla gözükmesi de sıkıcı geçen bölümün üzerine tuz biber oldu. Ilk defa izlerken sıkıldım hatta yarısında uyumusum. Oyunculuklar da bir aşırılık vardi özellikle barış karakterinde, ki ben en çok barış karakterini seviyorum bu dizide. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuldugunu anlamış degilim açıkcası. Bilmiyorum ki belkide bana öyle geldi. Barış hey sana sesleniyorum, fazla kasma abicim yaa ben seni oldugun gibi seviyorum. Herkez kendisi olsun, yapmayın böyle. Bir daha ki bölümde dizi normale döner umarım.
peker açıkalın gibi gereksiz biri oynamasaymıştı daha da güzel olurdu. cazibeyi ke-mal ı filan sallayın da simge'yi canlandıran kız ne harika bir şeydir ya. o hareketler, tavırlar, konuşmalar, kıyafetler... bu kadar güzel rol yapılmaz arkadaş. vallahi evde olduğum zamanlarda sırf simge için izliyorum. 10 numara 10. ailecek hastayız sana simge.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar