bugün
- yapay zekadan akıl almak3
- sözlük kızı ile kavga etmek3
- ortanca çocuk günü2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması3
- havanın bir milyon derece olması3
- yani kısaca deriz ki2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- 6 aylık ev kiralamak2
- imam malik2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- bir şeyler söyle3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- sebahattin şirin14
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- çerçeve yasa22
- çalışmak özgürlük müdür5
- apo piçtir piç kalacak12
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- cıvık çift5
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- velvet5
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- blackberry6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- kalp krizi8
- sözlükte kadın yazar olması5
- ekşi sözlük referans18
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- anın görüntüsü15
- profilini gizli tutma nedeni9
- bu saatte yemek yemek4
- sonbahar2
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- romelu lukaku7
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- tenis oynayan erkek4
- türk milletine kurulan pusu7
- su tabancasından su içen çocuk4
haneler adlı programın izlenebilirliğini artıran en önemli faktör.
aynı zamanda herkesin içindeki "yaban"ın ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir kendileri, "neyyy!" "yalan söylüyorsun!" nidalarının kaynağıdır.
aynı zamanda herkesin içindeki "yaban"ın ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir kendileri, "neyyy!" "yalan söylüyorsun!" nidalarının kaynağıdır.
(bkz: yaran yaban diyalogları)
(bkz: yabanların bulunduğu hane)
haneler'in artık baymış bir bölümüdür. başta güzel gidiyordu, eğlenceliydi, değişikti. ancak zamanla dışkısı çıkartılan çoğu sit-com dizisi gibi bu da sıkmaya başladı.
en son bölümünde yabanla sevgilisi, bir köyde muhtarlık yarışına girmiştir. bu sırada da üstü kapalı siyasi mesajlar yağdırılmaktadır.
en son bölümünde yabanla sevgilisi, bir köyde muhtarlık yarışına girmiştir. bu sırada da üstü kapalı siyasi mesajlar yağdırılmaktadır.
ilk entry'ye bakılınca Üzerinden 5 yıl geçtiği anlaşılan skeç. Zaman nasıl da hızlı geçiyor anlayamıyorum.
yarım elma'nın kuzey beyini tamamen bitiren parodi.bir daha 5 sene iflah olmamıştır,bundan sonra da olmayacaktır.
6 yıl öncenin en meşhur skeçlerindendi.fırat doğruluoğlu abdurrahman palay,boncuk yılmaz ise adalet cimcöz gibi konuşmaya çalışıyordu.
dün gece aklıma düşen ve uyumama mani olan türkiye'Nin komedi alanında bana göre en önde gelen projesi. çok güzel hareketler bunlar da çok güzeldi ama yaban dedin mi akan sular durur benim için.
yaban ile pınar'ın eski türk filmlerinden fırlama üslupları, yaban'ın mütemadiyen sosyal mesaj vermesi; nato karşıtı olması, atatürkçü, anti-emperyalist ve türkçe sevdalısı olduğunu belirterek gönlümüzde taht kurması, onu zihnimize bir daha çıkmayacak şekilde kazımıştır.
gülmekten çenemi ağrıtmaya başladığı anda bıraktım izlemeyi. kalan bölümleri daha sonra izleyeceğim. ayrıca not düşmek istediğim bir mevzu var; o da feminist köppeklerin ülkenin mizahını bile gömmüş olduğu gerçeğidir. bakıyorsunuz misal; yaban pınar'In aptallıklarına katlanamayıp tokadı yapıştırdığında gülmekten yarılsam da; düşünüyorum da bugün yayımlansa bu skeç, herhalde feminist kezoların zırlamasından dolayı yayından kaldırırlardı programı. insanlar gönül rahatlığıyla mizah yapamaz hale geldi uleeeynnn!!! (şrakk)
yaban ile pınar'ın eski türk filmlerinden fırlama üslupları, yaban'ın mütemadiyen sosyal mesaj vermesi; nato karşıtı olması, atatürkçü, anti-emperyalist ve türkçe sevdalısı olduğunu belirterek gönlümüzde taht kurması, onu zihnimize bir daha çıkmayacak şekilde kazımıştır.
gülmekten çenemi ağrıtmaya başladığı anda bıraktım izlemeyi. kalan bölümleri daha sonra izleyeceğim. ayrıca not düşmek istediğim bir mevzu var; o da feminist köppeklerin ülkenin mizahını bile gömmüş olduğu gerçeğidir. bakıyorsunuz misal; yaban pınar'In aptallıklarına katlanamayıp tokadı yapıştırdığında gülmekten yarılsam da; düşünüyorum da bugün yayımlansa bu skeç, herhalde feminist kezoların zırlamasından dolayı yayından kaldırırlardı programı. insanlar gönül rahatlığıyla mizah yapamaz hale geldi uleeeynnn!!! (şrakk)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar