bugün
- guyana4
- bosna hersek3
- arnavutluk2
- düşün ki o bunu okuyor17
- dünya5
- kolu kıllı kız3
- velvet13
- türk moğol kardeştir3
- ahududu2
- kadınları cinsel obje olarak gören erkek6
- hızlı para kazanmanın yolları4
- fakirin sevmesi hak mıdır6
- ingiliz şapkası takmıyor diye türkleri asmak10
- coğrafya2
- sözlük kızlarının vücutları15
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi14
- 2026 dünya kupası20
- futbol13
- gülüm diyen kız10
- dolandırılan insanların genel özellikleri9
- iveco daily3
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip10
- aşk her şeyi affeder mi4
- falıma bakmak isteyen var mı24
- eskiden sevilen kızı görünce gelen mide bulantısı4
- yılmaz güney12
- her şeye saygı duyulması gerekir6
- kuzenin içine boşalmak14
- üşengeçlikten 1 ay banyo yapmamak6
- gün gelecek dün olacak5
- kılıçdaroğlu cemaati4
- okullarda zorunlu din dersi meselesi5
- haram ile cömertlik yapmak3
- meslek lisesi vs imam hatip lisesi7
- kafirlerin dünyaya kazandırdıkları8
- otokar sultan2
- haiti4
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması2
- fas4
- 25 haziran 2026 fas haiti maçı2
- kadınlar başımızın tacıdır2
- yılmaz güney hayranı solcu feminist3
- yazarların saç şekillendirme taktikleri3
- insanın bilebilen bir varlık olması4
- beğenmediğin bir yerde durmak2
- geceye bir ayet bırak3
- kemal kılıçdaroğlu18
- bir insanı hakkından mahrum etmek2
- sözlüğün siyaset meydanı olması3
- anın görüntüsü18
haneler adlı programın izlenebilirliğini artıran en önemli faktör.
aynı zamanda herkesin içindeki "yaban"ın ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir kendileri, "neyyy!" "yalan söylüyorsun!" nidalarının kaynağıdır.
aynı zamanda herkesin içindeki "yaban"ın ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir kendileri, "neyyy!" "yalan söylüyorsun!" nidalarının kaynağıdır.
(bkz: yaran yaban diyalogları)
(bkz: yabanların bulunduğu hane)
haneler'in artık baymış bir bölümüdür. başta güzel gidiyordu, eğlenceliydi, değişikti. ancak zamanla dışkısı çıkartılan çoğu sit-com dizisi gibi bu da sıkmaya başladı.
en son bölümünde yabanla sevgilisi, bir köyde muhtarlık yarışına girmiştir. bu sırada da üstü kapalı siyasi mesajlar yağdırılmaktadır.
en son bölümünde yabanla sevgilisi, bir köyde muhtarlık yarışına girmiştir. bu sırada da üstü kapalı siyasi mesajlar yağdırılmaktadır.
ilk entry'ye bakılınca Üzerinden 5 yıl geçtiği anlaşılan skeç. Zaman nasıl da hızlı geçiyor anlayamıyorum.
yarım elma'nın kuzey beyini tamamen bitiren parodi.bir daha 5 sene iflah olmamıştır,bundan sonra da olmayacaktır.
6 yıl öncenin en meşhur skeçlerindendi.fırat doğruluoğlu abdurrahman palay,boncuk yılmaz ise adalet cimcöz gibi konuşmaya çalışıyordu.
dün gece aklıma düşen ve uyumama mani olan türkiye'Nin komedi alanında bana göre en önde gelen projesi. çok güzel hareketler bunlar da çok güzeldi ama yaban dedin mi akan sular durur benim için.
yaban ile pınar'ın eski türk filmlerinden fırlama üslupları, yaban'ın mütemadiyen sosyal mesaj vermesi; nato karşıtı olması, atatürkçü, anti-emperyalist ve türkçe sevdalısı olduğunu belirterek gönlümüzde taht kurması, onu zihnimize bir daha çıkmayacak şekilde kazımıştır.
gülmekten çenemi ağrıtmaya başladığı anda bıraktım izlemeyi. kalan bölümleri daha sonra izleyeceğim. ayrıca not düşmek istediğim bir mevzu var; o da feminist köppeklerin ülkenin mizahını bile gömmüş olduğu gerçeğidir. bakıyorsunuz misal; yaban pınar'In aptallıklarına katlanamayıp tokadı yapıştırdığında gülmekten yarılsam da; düşünüyorum da bugün yayımlansa bu skeç, herhalde feminist kezoların zırlamasından dolayı yayından kaldırırlardı programı. insanlar gönül rahatlığıyla mizah yapamaz hale geldi uleeeynnn!!! (şrakk)
yaban ile pınar'ın eski türk filmlerinden fırlama üslupları, yaban'ın mütemadiyen sosyal mesaj vermesi; nato karşıtı olması, atatürkçü, anti-emperyalist ve türkçe sevdalısı olduğunu belirterek gönlümüzde taht kurması, onu zihnimize bir daha çıkmayacak şekilde kazımıştır.
gülmekten çenemi ağrıtmaya başladığı anda bıraktım izlemeyi. kalan bölümleri daha sonra izleyeceğim. ayrıca not düşmek istediğim bir mevzu var; o da feminist köppeklerin ülkenin mizahını bile gömmüş olduğu gerçeğidir. bakıyorsunuz misal; yaban pınar'In aptallıklarına katlanamayıp tokadı yapıştırdığında gülmekten yarılsam da; düşünüyorum da bugün yayımlansa bu skeç, herhalde feminist kezoların zırlamasından dolayı yayından kaldırırlardı programı. insanlar gönül rahatlığıyla mizah yapamaz hale geldi uleeeynnn!!! (şrakk)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar