bugün

yaktırtmayacağım cadımdır. yakmak isteyenlere sesleniyorum, bende kına var, onu yakın. *
Üç cadi üç Swatch saate bakiyorlar. Hangi cadi hangi saate
bakiyor?
Ingilizce tercümesi:
Three witches watch three Swatch watches.Which witch watch
which Swatch watch?
Simdi ileri derece tercüme cümlesi :
Üç travesti cadi üç Swatch saatin ayar düğmesine
bakiyorlar.
Hangi travesti cadi hangi Swatch saatin ayar düğmesine bakiyor?
Ingilizce tercümesi: (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!)
Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watch which Swatch watch switch?
Ankara bulusması hakkında beni yonlediren anladıgım kadarıyla kaybolmuslara yol gosterıcı bır yazardır, tessekur edilesi insandır.
(bkz: leman kültür)
(bkz: tavuk fingers)
(bkz: anladın sen) *
(bkz: eskişehir)
(bkz: tren)
(bkz: anlamadın tabi sen) -ahaha-
sevgililer günüm kutlu olsun yazarı. (bkz: kendi kendinin sevgililer gününü kutlayan manyak) *
fewi organizasyon'un şu an tatilde olan gizüde ceosu. * * *
sevgililer günün kutlu olsun samsun aşkım.
ankara'da biz varken yemişiz sizin o fewi organizasyonunuzu dediğim yazar. çoluk çocukla uğraşır olduk be. *

ayrıca kendisini çok iyi tanımlamış, aferin;

(bkz: kendi kendinin sevgililer gününü kutlayan manyak)
çok yakında obez olması beklenen 2 yazardan biri.
ahmet inamla tanışmak istiyormuş yazarımız kardeşimiz.(#1310871)
obez olma ihtimali varsa üstüne alınmalıdır bu yazıyı,çünkü inam hoca türk mutfağına büyük önem vermekte olup,kuzu çevirme eşliğinde platon,nietzsche tekellüm etmektedir.hatta rivayet odur ki, şen bilim'i sırf bu yüzden çevirmiştir.
3000. entry mi adadığım zat-ı muhterem. geç tanıyıp çok sevdiğim, muhabbeti keyif veren tatlı birşey işte bu be. ayrıca lacrimas profundere sevgimi depreştiren insan.*
ne zamandır göremediğim, duyamadığım, kışkırtıp sinir edemediğim, kızdıramadığım, konuşamadığım cadı kişisi. *
dün adını bol bol andığım can'ım. keşke sen de olaydın be gülüm, sensiz hep bişiler eksik kalıyor yazar-ı şahanesi.
birden etrafı fazla aydınlık görmeye başlayan yazar. bayılacak birazdan sanırım.
aydınlığını etrafında görmeye başlayan yazar. ayıldı ayılacak bayılınca mıydı o gazoz. neyse ben eylenceme geri döneyim. *
çok sevimli bir yazar bu, öyle böyle değil. kendisine "bu" dediğim için kızmaz da.
hemşerim olduğunu öğrendiğim sağlam yazar...
ankara köşelerinde samsun samsun diye sayıklayarak ölecek, memleketiyle gurur duyan, samsunlu yazar.
gün itibariyle teyze olma mutluluğunu doyasıya yaşayan cadıcık. * *
bu sabah saat 6 civarı ikinci kez teyze olan yazar. minicik erkek bir yeğeni olmuş. çok mutlu kendisi..
doğum günü kutlu olasıca biricik cadım. iyi ki varsın, iyi ki hayatımdasın. nice mutlu, huzurlu benli yaşlara. pek seviyorum seni...
doğum günü mübarek olasıca cadı...
koruma altına alınması gereken birinci nesillerden...
doğuştan selebriti...
hanım...
samsun'lara gidiyormuş yine;
witch'im, çoluk çocuk perişan, dön gel...

ayrıca kesinlikle 36 yaşında göstermiyor...
kesinlikle 36 yaşında göstermeyen yazar zira kendisi zaten an itibariyle 19 yaşında. *
*sol frame in yalancısıyım, o hikayedeki melek burda:
doğum günüsü sebebiyle;
surekli arti oylayan yazar ...
witch (3) ...
© copyright 2005 - 2026