bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye40
- bıyık bırakan erkek karizması5
- benzine zam5
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması41
- recep tayyip erdoğan27
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- abdülhamid han'ın zarif bir kişi olması3
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- fiziği güzel sözlük kızları47
- leonidas7
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- vexillarius the slayer6
- nervio14
- sibel kekilli6
- iltica7
- liberalizm2
- hz mevlana2
- uludağ sözlük kekosu2
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- nefse uyup 2 milyar tl tokatlamak3
- akp denince akla ilk gelenler6
- cumhurbaşkanı olacak olmam4
- ibne11
- türkler balık hafızalıdır6
- ups boobs'un yeni nicki7
- türbanlı erkeklerin çok itici olması2
- elma yiyen erkek4
- sizde hiç utanma yok mu4
- muhammed peygambere ilk vahiy nasıl geliyor2
- süresiz nafaka8
- kadın ayağı vs memesi6
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- arap aksanı7
- cemal enginyurt4
- seviştikten sonra teşekkür etmekk10
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- insanların sürekli aynı fikirleri tekrarlaması2
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- simko314
- yazarların akşama dair planları2
- memeleri kafam kadar kız21
- maldiv rufiyası2
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
- ispanya da maricarmen isyanı5
- bir akp liyi ciddiye almak3
björk'ün en huzur verici şarkılarından biridir. her klibinde olduğu gibi burada da bir farklılık yaratmış ve çan/zil kılığına girmiştir björk. dinlenesi şarkılardan biri.
michael jackson' ın kesinlikle dinlenmesi gereken en iyi parçalarından birisi.
olağanüstü güzel bir harmoniye, melodiye, ritme ve duyguya sahip muhteşem şarkıdır, michael jackson eseridir. insanın yüreğini acıtır.
Bad, black or white... Geç bunları denirten şarkı. Michael'ın pek gün yüzüne nedendir bilinmez çıkarmadığı mutheşem şarkısı. Hangi psikolojiyle bu şarkıyı yaptı yıllar geçti anlayamadım. şarkının en sondaki sesleri çıkarırken düşünüyorsunuz "ya adam bu sesleri çıkarmak için uğraşmış, sesleri akıl edebilmiş." diye. Bir de bu şarkıyı duyduğumda hep Bennu gerede aklıma gelir. Onun sunduğu bir müzik programında klibi çıkmıştı. ilk kez orada izlemiştim klibini ve yıllar geçti hiç unutmadım klibi. ilk kez "Who is it" derken diana kartının düşmesi de oldukça anlamlı. Bana michael'ın bu aşktan hiç vazgeçmediğini düşündürüyor.
sonlara doğru yaptığı back vokal ile ruhali bir hal alan müthiş michael jackson eseri.
müziğin kralının en güzel şarkısıdır tüm efsanevi parçaları bir yana who is it bir yana bu eseri dinlerken aldığınız hazzı hiçbir şarkıda alamazsınız dikkat ederseniz eser dedim şarkı değil çünkü sadece şarkı denilemeyecek kadar güzel ve duygu yüklüdür sanki michael ın anlatmak isteyipte anlatamadığı tüm hislerini duygularını bu eserde haykırmıştır nakarat kısmı, geri vokalleri insanın tüylerini diken diken eder kral şarkıyı söylerken ağlamıştır evet bu eser michael'ın unutamadığı aşkı diana ya yazılmıştır kanımca hiçbir ''sanatçı'' duygularını bu denli yoğun güzel ve adeta dinleyenin kalbinde hissedeceği şekilde aktaramamıştır eserinde işte bu yüzden michael müziğin kralı michael jackson'un duygularını hislerini aşkını anlamaktan ziyade tam sol tarafınızda hissetmek istiyorsanız kesinlikle dinlemeniz gereken bir eserdir hayran olmamak elde değil.
kim o? manasına gelir.
Dangerous un 25 yıl dönümü üzerine michael jackson un vevo kanalında yayınlanmış şarkı dinlediğinizde sanat ve sanatçı kelimelerinin gerçekten ne demek olduğunu ve michael ın gerçekten sanat üstü bir insan olduğunu anlarsınız şarkıya çekilen kısa film david fincher tarafından yönetilmiştir 1993 yılında çekilen bu kısa filmin kalitesine halen ulaşılamamıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar