bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kadınların zeka seviyesi3
- koca2
- gece yarısı çalan telefon7
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- aquila bicipite8
- reha muhtar25
- geceye bir söz bırak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- eski dizileri izlemek3
- minyon kadın siniri5
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- kel erkek3
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- elit olmak için gerekenler13
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- gençler iş beğenmiyor3
- gecenin şarkısı4
- semum3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- ses yakışıklılığı2
entry'ler (23)
21 mayıs saat 20:00' da xbox.com adresinden canlı sunumu yapılacak yeni nesil oyun konsolu.
2013 yılının sonuna doğru yapılacak olan kıyaslama. bakalım bu sefer kim galip gelecek. ps4 donanım olarak kendini duyurdu az çok ama xbox' tan halen bir ses yok. haziranı beklemekteyiz.
live' da arkadaş bulmakta zorlandığım oyun konsolu. isteyenler iwedo nicki ile ekleyebilir.
ikisinede sahibim ve xbox 360 diyorum. başka söze gerek yok.
sonlara doğru yaptığı back vokal ile ruhali bir hal alan müthiş michael jackson eseri.
shopto.net' te 399 pound' tan ön siparişi başlamış olan konsol. bakalım xbox nasıl bir cevap verecek. konsol alacaklara bir tavsiye xbox' u da bir görmek lazım.
how i meet you mother,
fringe,
lost,
supernaturel,
the big bang theory.
fringe,
lost,
supernaturel,
the big bang theory.
miadı dolan fenerbahçe yöneticisi. emeği çok büyük ama son olaylarla kendi ipini çekti özellikle alex' e yaptığı büyük yanlış.
normal insana göre daha az masrafı vardır.
bir söylentiye göre akon' la duet yapan michael jackson değilmiş.
bilgi teknolojileri ve yazılım uzmanlığı.
şuan oyun bakımından pek zengin olmayan xbox 360 hareket algılayıcı sensör. daha çok hardcore oyunları görmek isteriz açıkcası tenis, bowling falan sıkıyor bir süre sonra.
bekaret kimine göre önemlidir, kimine göre değil. bana göre önemli olan kişinin size hissettirdiği güven.
bu konserin kayıtlarına ulaşmak mümkün değil sanki devlet sırrıymış gibi saklıyor herkes. nedendir bilinmez star tv bile vermiyor kayıtları.
toprak kokar türk kadını anadolu kokar. aşk kokar sevgi kokar, anne gibi kokar türk kadını. can fedadır ona.
bence nfs serisinin en iddialı oyunu. porsche kullanmak isteyenlere tavsiyemdir. kontroller harika sinyal bile verilebiliyor.
ikiside son derece vefalidir, birinin saçi uzun digerinin kisadir, rüştü gencken volkan kadar iyi kaleciydi fenerdeyken penaltılardan hiç korkmazdım rüştü kaledeydi nasılsa ama boynuz kulağı geçermiş.
dünyaya onun gibi onurlu, akıllı, geleceği gören bir liderin gelmeceğini herkezin çok iyi bildiği, her yaşayan türkün, kürdün... şuanda onun sayesinde özgürce nefes aldığı mukkaddes kişi.
ey gidi günler... şöyle dönüp bakıyorum da maziye bu oyun yüzünden kaç quizden kaldım haddi hesabı yok.. sabaha kadar apost' ların başında uykusuzluktan patlamış ve apostların çıkarttığı o lanet yıldırım efekti yüzünden kör olmanın eşiğine gelen gözlerim aklıma geldi birden ...
sahip olduğum telefon. fakat anlamadığım tek şey bu telefon 4 tane 1.4 ghz' lik çekirdeği nerde kullanıyor arkadaş ? telefon rehbere girerken bile kasılıyor artık ram' ların bant genişliğinden midir nedir anlamadım. android 4.1.2 yüklü şuanda ama hız için yazılımsal bir optimizasyon şart gibi. yada andorid ios gibi native bir işletim sistemi olursa telefonun donanımının gerçek gücünü belki o zaman görebileceğiz.