bugün
- nohut yaptım nası olmuş12
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası9
- hakkımda bilmeniz gerekenler18
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- mavi götlü küçük ibneler şafağında karşılıksız aşk4
- ioçk10
- malatya4
- bey biraderler5
- nervio burak demirbilek evliliği13
- arkadaşlar5
- yorgun mermi vs nervio12
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba4
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- filenin sultanları5
- arkadaşlar çabuk bakın8
- birader ne demek11
- dünyaya çocuk getirmek2
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- uludağ sözlük discord grubu10
- bond james bond2
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- uludağ sözlük partisi8
- tuvaletten 80 cm boyunda fare çıkması2
- süzme yoğurt3
- limonlu makarna9
- börekitas3
- muşlettin bey caddesi2
- diamond bosphorus16
- yeni parti46
- giden gider5
- ben gidiyorum4
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- tai lung18
- peynir gemisi2
- ismet gürbüz10
- arabayı yavaş süren tipler16
- traktörü olan yazarlar7
- merfulu gitmesin kampanyası15
- kitap önerir misiniz7
- kız nick altı meriçleri12
- aykolik'in hiç yaşlanmaması4
- makarna abartılmış balon bir yemektir3
- çocuk olmanın çok güzel olması3
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- sıfır bir gökhan abi2
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
istanbul büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz kurslarına giderek, MEB onaylı sertifikasını aldığım, bilişim teknolojileri alanının bir dalı.
(bkz: iSMEK)
(bkz: iSMEK)
kurumsal bir şirket olmak için satın alınması gereken hizmettir.
açıktan okuyacağım bölüm.
wordpress, joomla vb. cms'ler ile büyük ölçüde ölmüş sektör.
php ve css bilmektir.
hazır template üzerine olacak iş değildir.
hazır template üzerine olacak iş değildir.
Joomla ve bir zamanların SMF si artık ölmüş üstüne toprak atılmıştır.
Wordpres ise bootstrap in çıkması ise acı içinde çırpınmaya başladı. Yeni çıkan bir çoğu bootstrap ile eşit olduğu için değişimi kolay oluyor.
Wordpres ise bootstrap in çıkması ise acı içinde çırpınmaya başladı. Yeni çıkan bir çoğu bootstrap ile eşit olduğu için değişimi kolay oluyor.
Şahsımın iSMEK MEB onaylı sertifikasına sahip olduğu, bilişim dalı.
imamoğlu gelmeden önce bir iSMEK kursları vardı, vatandaşa ücretsiz hizmet ederdi. hayat boyu öğrenme diye bir sloganı vardı.
imamoğlunun ilk icraatı iSMEK'i kapatmak oldu.
Mutlu musun imamoğlu!
Ayıp etti vali basitlik yaptı...
imamoğlu gelmeden önce bir iSMEK kursları vardı, vatandaşa ücretsiz hizmet ederdi. hayat boyu öğrenme diye bir sloganı vardı.
imamoğlunun ilk icraatı iSMEK'i kapatmak oldu.
Mutlu musun imamoğlu!
Ayıp etti vali basitlik yaptı...
en kritik değişken "kullanıcı deneyimi"dir. strateji bunun üzerine kurulmalı, önyüz ve arkayüz teknolojileri "müşteri deneyimi"ni desteklemelidir.
Bir zamanlar üzerinde çalıştığım ancak oval kenarları beceremediğim için sinirlenip bıraktığım şeydir.
html, css ve javascript öğrenerek dahil olmaya çalıştığım mevzu.
internette gezinirken ziyaret ettiğimiz siteleri temel alır. yazı, görsel ve video gibi içeriklerin ziyaretçilere uygun bir biçimde sunulmasını sağlar. görsel kısımlar back-end ve front-end developer aracılığıyla kodlamalarla desteklenir.
müşterinin 'şöyle sade ama dikkat çeksin, renkler canlı ama göz yormasın' gibi çelişkili istekleriyle başlayan,
'bi de mobil uyumlu olsun, google'da en üstte çıksın, ama çok para veremem' cümlesiyle biten süreç.
tasarımcı için sabır testi, kullanıcı için görünmez kahramanlıktır.
'bi de mobil uyumlu olsun, google'da en üstte çıksın, ama çok para veremem' cümlesiyle biten süreç.
tasarımcı için sabır testi, kullanıcı için görünmez kahramanlıktır.
Bütçeniz kısıtlı da olsa karar vermeden önce birçok detaya dikkat etmelisiniz. Siz sadece görsel bir iş görüyorsunuz ama arka planda altyapı, teknik ayarlar, doğru optimizasyon gibi çok fazla uzmanlık gerektiren ayrıntı var.
Bu konuları bilmeden sadece fiyat karşılaştırması yapmak büyük hata. Ben bu detayları Gvn Kurumsal’ın blogundaki izmir web tasarım başlıklı bir yazıdan öğrendim. Yazı başlığı izmir odaklı olsa da genel bir rehber niteliğinde ve baya detaylı bilgiler var okuduktan sonra resmen aydınlanıyorsunuz.
Seçim yapmadan önce bu rehberi mutlaka okuyun derim. En azından ne istediğinizi bilerek masaya oturursunuz.
Bu konuları bilmeden sadece fiyat karşılaştırması yapmak büyük hata. Ben bu detayları Gvn Kurumsal’ın blogundaki izmir web tasarım başlıklı bir yazıdan öğrendim. Yazı başlığı izmir odaklı olsa da genel bir rehber niteliğinde ve baya detaylı bilgiler var okuduktan sonra resmen aydınlanıyorsunuz.
Seçim yapmadan önce bu rehberi mutlaka okuyun derim. En azından ne istediğinizi bilerek masaya oturursunuz.
Öldü öldü bu meslek.
kod yazarak web tasarımı yapan yoktur artık. yapay zekaya prompt vererek yapıyorum ben.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar