bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- aquila bicipite8
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- kadınların zeka seviyesi3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- koca2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- geceye bir söz bırak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- eski dizileri izlemek3
- kemal kılıçdaroğlu35
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- gocu26
- ona bir şey söyle16
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (117)
tüm canlıların atası ortak ise neden tüm canlılar birbirine benzemiyor diye de saçmalanabilirdi. evrim her yerde her şartta her canlı için aynı işlemiyor, onlar kaldı biz ilerledik bu kadar basit.
net 1.80im gayet memnunum, olmam gereken yerdeymişim gibi hissettiriyor 1.7x olsam üzerdi, 1.80 üzeri de epey uzun olurdu bu kararında.
herkesten hoşlanabilme potansiyeline sahibimdir ama aşk, işte o bambaşka bir şey.
başıma gelen çok enteresan bir durum ama erkek için çok pratik oluyor. eski sevgilimin adı da bahar yeni sevgilimin de, yanılıp yanlışlıkla eski sevgilimin adıyla seslensem canım yanmıyor.
yerken gayet güzeldir çoğu kişi sever ama gaz yaparken ve bol pulbiber, soğan ile turşu tüketilmişse çıkışı da riskli olan gıdadır.
kültür-sanat tarafında sürekli karşıma çıkan isim. ulusal gazetelerde yazıları var; “genç ama üretken” denilen profilden (iki kitap). yayıncılık kısmında da iddialı, 29 yıllık gazete pazar + 70 yıllık pazar dergisi’nin sahibi. bazen de oyuncu arkadaşlarının projelerinde konuk oyuncu diye beliriyor; “aa bu da mı oymuş” dedirtiyor. özetle tek kulvarda gitmeyip her yerden çıkan çok yönlü adamlardan.
yarıştığı esnada gözüme delikanlı görünüp desteklediğim survivor ünlüsü.
bende dedim yine biri temiz deliriyor galiba.
konu sporun geneli ise her masada olan dünyanın tartışmasız en büyük spor kulübüdür Fenerbahçem. son zamanlarda erkek futbol alanında da başarılar kazanmasını heyecanla bekliyoruz.
tıka basa yerim ama kitap okurum tamam benden bahsetmiyor devam. *
kası geçtim kilo yapmazsak oda iyi.
Bütçeniz kısıtlı da olsa karar vermeden önce birçok detaya dikkat etmelisiniz. Siz sadece görsel bir iş görüyorsunuz ama arka planda altyapı, teknik ayarlar, doğru optimizasyon gibi çok fazla uzmanlık gerektiren ayrıntı var.
Bu konuları bilmeden sadece fiyat karşılaştırması yapmak büyük hata. Ben bu detayları Gvn Kurumsal’ın blogundaki izmir web tasarım başlıklı bir yazıdan öğrendim. Yazı başlığı izmir odaklı olsa da genel bir rehber niteliğinde ve baya detaylı bilgiler var okuduktan sonra resmen aydınlanıyorsunuz.
Seçim yapmadan önce bu rehberi mutlaka okuyun derim. En azından ne istediğinizi bilerek masaya oturursunuz.
Bu konuları bilmeden sadece fiyat karşılaştırması yapmak büyük hata. Ben bu detayları Gvn Kurumsal’ın blogundaki izmir web tasarım başlıklı bir yazıdan öğrendim. Yazı başlığı izmir odaklı olsa da genel bir rehber niteliğinde ve baya detaylı bilgiler var okuduktan sonra resmen aydınlanıyorsunuz.
Seçim yapmadan önce bu rehberi mutlaka okuyun derim. En azından ne istediğinizi bilerek masaya oturursunuz.
ne desin? mahmut mu desin?
36 yaşındayım 1 kere olsun şu olayı canlı canlı gözlerimle göremedim, old değil miyim neyim anlamadım ki.
hep bu spor salonundaki şişko demesinler diye evdeki imkanlarla kilo vermeye çalışıyorum işte.
yaşıyor olsaydı eğer off bile demezdim.
kadın dediğin biraz etli butlu olur, ele avuca gelir.
çok ihtiyacım var ama erkek dokunsun istemiyorum, kadın dokununca da mevzu farklı yere gider diye korkuyorum yani korkunç bir ikilemdeyim.d
çikolata dediğin kakao yağı içerir ve içerisinde badem, fındık veya antep fıstığı olur.
onlar eskidendi, modern Çin topraklarında eskisi kadar her buldukları şeyi yemiyorlar, o tamamen mao zedong zulmü zamanı 3 yıl boyunca açlıktan insan yemek zorunda bırakılan halkın her şeyi yiyecek olarak görmesi ile alakalı ve o nesil 80-100 yaşına geldi, z kuşağına lezzetsiz bir şey yediremezsiniz.