bugün

/21
an itibariyle damarlarımda yüksek oranda bulunan içecek.
limonlu freşa'yla gayet güzel gidendir....
(bkz: vişne yok mu vişne)
her ne kadar içimi güzel olsa da abartıldığı vakit sizi rezil eden yapıya sahip içkidir.
arkadaşlarla aramızda ispirto diye hitap ettiğimiz alkollü içecek. evet bu içkiyi lise çağımızdayken bolca tükettik, dilimizden düşürmedik;

-sacıt'larda parti varmış kenk geliyon mu?
-vodka ısmarlarsanız gelirim kenk.
-ayıp ettin kenkkk.

vb. gibi. ayrıca o yaşlardayken rakıdan her daim nefret ettik;

-sacıt bize gidip bişeler içelim mi?
-olur kenk ne var içecek?
-pederden kalan yarım şişe 70 lik var onu içeriz.
-siksen içmem ben o meredi. midemi bulandırıyor. vodka yokmu ?
-sen iste onu da alırız be sacıt.
-kralsın be kenk.

vb. gibi. kısacası ergenlikten çıkmakla beraber pek tercih edilmeyen ağızın tadını bozan alkollü içecektir. lakin fındık likörü-soğuk vodka-traş buz tavsiyemdir. bu üçü bir araya geldiğinde o ispirto tadı ortadan kalkar ve kaliteli içecek sınıfına girer(benim gözümde).
vodka portakal olarak tadılmaması gereken içkidir. ***
biradan çok daha iyidir koku olarak renk olarak en azından saklanabilir okula götürülebilirdir.
bağımlısı olmaya başladığım az önce bjk - gs maçı için biriktirdiğim paramı harcamaya göz alarak tekele gittiğim ama kalmadığını öğrendiğimde eve dönmek zorunda kaldığım içkidir.
hayatında ilk defa içki içen bir arkadaşımı 2-3 dakikalığına kekeme yapmış alkoldür. içerken güzeldir fakat sabah uyandığınızda bel, baş, mide ağrısı yapar. o gün tadını hatırladıkça kusarsınız. *
zaman zaman liseli içkisi olarak algılansa da vodka bütün kötülüklerin anasıdır.**
yeryüzünde kış diye bir mevsim olduğu için ortaya çıkmış olan.
orta alkollü rus içkisi. içi yakması ile bilinir.
hanımefendi çizgimden çıkmama neden olan içki.
sek içildikten sonra insana masaj yaptırma zorunluluğu hissettiren içki.
yerli vodkaların hemen hepsi içtikten sonra baş ağrısı yapar. 1967 yapmıyor ama. veya rahatsızlık verecek kadar yapmıyor da olabilir.
en sevdiğim içki çeşidi.

günün herhangi bir vakti, sato'yla beraber kahvenin, soda'nın vs. içine katarak içtiğimiz, kokmayan* ve işyerinde kafamızı her daim çakırkeyf yapan güzellik.

normal günlerde danzka, smirnoff, absolut özel günler de paranız olursa kauffman öneriyorum.
senin ben amına koyayım be karşim. 4 bardak shot yapsam yine olmuyor lan liseli yıllarımdaki gibi tek bardakta kafamı döndürsen ne güzeldi o günler değil mi?
(bkz: içki içmek haramdır)
rusların hayat sıvısı zamanında araba çalıştırmada bile kullanmışlardır. Ancak insanda fazla kullanılırsa motoru boğabilir.
ne kadar 'vişşne-votkaa' şeklinde bi deyiş yaygın olsa da limonatayla çok daha iyi giden içki türü. sek içince ilaç içiyormuş hissi veriyor bana.
vatanında havyar ile birlikte içilesi içkidir.
'bu kaçıncı oldu lan'
dedikten sonra kesinlikle içilmemelidir.
deli gibi susatan içkidir.
başlayalı 16 gün olmasına rağmen, beni kendisine aşık bırakan içki.
şu anda içmeyeli 5 gün oldu ve ben vodkayı özledim. özlemim alkole değil, canım viski yada rakı çekmedi sadece vodka...
Liseli olduğumuzdan dolayı, istanblue kullanıyoruz fakat en yakın zamanda absolut'ta içeceğim.
Ayrıca entry-nick uyumu (bkz: swh)
Ve kola ile güzel gidiyor.
Ahududu ile karıştrılarak içince aşkın doruklarına ulaştıran içkimiz.
© copyright 2005 - 2026