bugün
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum13
- 30 lu yaşlar6
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- şirinevler8
- üşenirken yapılan saçmalıklar5
- güne iyi başlatan şeyler3
- flört edinmek7
- biraderleri üst üste koymak7
- aşık yorguni10
- normal sözlükten uluya gelmek4
- enayimiknatisii10
- metrobüste yer bulmak4
- egay sucukcu4
- kızartma yağından sabun yapmak8
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk3
- eşek sucuğu14
- bok emojili isme özel çorap2
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon3
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın3
- kimseyi memnun edememek13
- sözlükte altın günü yapmak3
- üstteki yazar ne yapıyor2
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- insanın bu hayattaki amacı17
- ayakların geriye gitmesi4
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- devlet bahçeli7
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın8
- allah3
- maldivler3
- kargo beklemek3
- var bunda bir karın ağrısı3
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- ilk buluşmada öpen kız4
- gül kokusu3
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- dost katılım bankası2
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- işi gücü borsa siyaset olan insan2
- akademisyen egosu6
- aint your mama3
- ingiltere hırvatistan maçı saat 23 te trt 1 de2
- 17 haziran 2026 avusturya ürdün maçı3
- intihar etmek7
Mis gibi Turkcell varken illa marjinallik yapıp vodafone veya Avea kullanacağım. Turkcell'e geçmek istemiyorum ama vodafone'nun kalitesinden emin değilim. Avea yine de güzel.
köyümde turkcell bile 3g hizmeti verirken bu olanak kendisinde olmayan sözde dünya devi.
Vodafone yeni reklamlarında bob marley'in don't worry be happy şarkısını kullanıyormuş yeni farkettim.
en son çıkacak reklamını şu an bizim sokakta çeken operatör firması. Reklam için baya uğraşıyorlar ama 7 saat oldu hala çekiyolar, bir ışıklandırma yapmışlar veliefendi hipodromu gibi bu arada reklamda iki tane tipsiz erkek oynamaktadır.
arife günü 4. bayram kutlama mesajını atan firmadır. tamam sağol eyvallah vodafone tamam sakin.
Franchising ana bayilerinde çalıştırılan satış temsilcilerinin; gsm operatör bilgileri diksiyon ve hitabet vasıflarından bi haber olan firmadır ki vadafon diyenlere sen diye hitap edenlere denk gelinmektedir.
uyanık yazar.
minimum tl yükleme tutarını 12 liraya çıkarmıştır.
saatler önce biten internet paketime dokunmayan tatlı mi tatlı operatör.
bazen biten internet pakedine rağmen lira'ya dokunmayan, bazende tıklanılan siteye girmeye hiç niyeti olmayan, insanın sabrını sınayan operatör.
'mucizeler vodafonela işte bu kadar kolay' sözlerini yakında dillere pelesenk edecek firma. hadi bakayım.
Reklamlarından artık illet gelen iletişim kurumudur.
2 gün önce bana gönderdiği fatura ile dumur olmama sebep olan operatör. normalde 1 senelik taahhüt verdiğim 6 gb kotalı mobil internet paketine 30 lira ödemem gerekirken, gelen fatura sadece 3.30 (yazıyla üçliraotuzkuruş) lira idi. herhangi bir sebep de bulamadım bu faturaya. bir sonraki ay bu açığı kapatırlar mı bilmiyorum. beklemedeyim.
şebeke onarımı nedeniyle hatları yine kesmiş olan operatör. onarımı bitmeyen şebekene sokayım vodafone.
yakın arkadaşım geçti diye hattımı taşıdığım, bugün ile beraber tam 7 aydır kullandığım ve şuana kadar ufak tefek sorunlar dışında herhangi bir sıkıntı çıktığını görmediğim tek oparatör. turkcell gibi tl'leri yemiyor en azından.
şirket hattının operatörü. kocaeli bölgesinde dahi zaman zaman sıkıntılar yaşatır. türkcell ile yarışamaz şu an için ama önümüzdeki 1-2 yıl içerisinde alt yapısını zenginleştirebilir ve düzeltir.
en azından fatura anlamında rakibi kadar uçuk rakamlar gelmiyor. tüm tanıdıklarımdan bildiklerim bunlar.
en azından fatura anlamında rakibi kadar uçuk rakamlar gelmiyor. tüm tanıdıklarımdan bildiklerim bunlar.
yurt dışında sikici olarak tabir edilen şebeke.
şahsıma 500 fatura göndermiş olan kurum. oysa anlaşmamız full paket 100 iken. ki hiç 100 geldiği olmamıştır. en az 160 kesin.
türkiye'de türkcell daha sikici olduğundan yarışamıyor olabilirler.
şahsıma 500 fatura göndermiş olan kurum. oysa anlaşmamız full paket 100 iken. ki hiç 100 geldiği olmamıştır. en az 160 kesin.
türkiye'de türkcell daha sikici olduğundan yarışamıyor olabilirler.
bir reklamında otobüsle kalabalıkça karadeniz turuna felan çıkıyorlar -çekiyoo lan işte felan diye. benim aydınlıkevlerde evimin saloncuğunda neden çekmiyor. uzaklarda aramayın.
Hayatiniza kucuk mucizeler katmak icin buradayiz. Nasil mi? Bu aksam tum kanallarda! Seklinde mesaj atip reklam yayinlayacagini sms yoluyla duyuran sirket.
son 2 ay içinde turkcell,avea ve vodafona olmak üzere tüm operatörleri kullandım ve çok net söyleyebilirim en iyisi vodafone. ben aveada kaldım ama çünkü ucuz.
şu sıralar kaptaşda hiç turkcell'in çekmediği zamanda full çeken operatör.
telsimken çok iyiydi ama şimdi kampanyalarını beğenmediğim hat operatörü. sırf sinema kampanyası için almayın hattı.
en tatlış operatör, bebeğimsin.
Avea'nın full çektiği yerde çekmeyen operatördür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar