bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- sürü zekası6
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- teomancalmasur5
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- silver ile evlenecek erkek40
- avukat sevgili7
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- sözlüğün toplam zekası6
- silik yemek5
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sarhoş olmak2
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- katatespizartmasi16
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- pitbull3
- esmer kız neşesi2
- motordan düşmek6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- tuzlu kahve dizisi7
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- gocu31
- eksi karmalı kadın yazar3
- özel mesaj ifşası5
- yüzüklerin efendisi4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- nervio hamferdi8
- morkstar5
- masonların kurduğu abd4
- ortama girince herkesin susması11
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sıkılınca ay sıkıldım ayol diyen erkek2
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- kuzey kore de bim olmaması4
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
entry'ler (722)
butun vucuda agda yaptir. katlanabilirsen bi seferde gerisi teferruattir.
10 liraya sinirlerin yatisir. 3 gunde biterse paket 3 gunde, 5 gunde biterse 5 gunde. ustelik bir antidepresan kadar mala baglatmaz.
dünya görüşleri bilinmez ama bardakla tüketenlere göre daha sağlıklı oldukları açıktır. pipet kullanmak özellikle gazlı içeceklerde asitin ve zararlı olan şekerin dişlere yayılmadan damaktan direk mideye gitmesi sebebiyle ağız ve diş sağlığı için daha doğrudur.
annenin ölmeden önce içtiği su (kavanozda muhafaza etmekteyim), diş fırçası, yelpazesi, tabutuna örtülen yazma, üniversite arkadaşından kalma 1 dal sigara, bir adet tükenmez kalem, nazar boncuklu bileklik, yılbaşı için alınıp yakılmaya kıyılamayan mum, boş rakı şişeleri, mektup, gül kuruları, üniversite ders notları, ... *
(bkz: wonton)
(bkz: çin mantısı)
dilimi sağ sol yönlü 180 derece çevirebiliyo olmak, uyuyamadığımda sayı saymaya başlayarak 79 80 de sızabilmek, 14 saat ayakta kalabilmek.
dün gece böğüre böğüre ağlarken kendimden geçmişim. oh mis.
cennete girmemin ilk sarti nedir. allaha iman ve muhammed sav e itaattir. geri kalan tum gunahlar affedilebilir. cezasi cekilerek temizlenilebilir. hangi dine mensup olunursa olunsun dogrulugu sorugulanabilir. ve dogruyu bulana kadar sorgulama devam edebilir. cok acik sekilde eksiklikleri olan bir inanc icindeyse insan esas olan allaha kulluk gorevini yerine getirmiyorsa humanizm islemez. aslolan yaratandir. yaratana itaattir. gerisi bu dunya duzeni icinde meydana gelen vakit oldurme cesitliligidir. sen her turlu gunahindan bagislanma dileyip bir affet rabbim lafinla gunahlarinin dokulup gitmesini allahin sana olan adaleti olarak gormeyip itaati reddeden yanlis yolda olan icin allahi adaletsizlikle atfedersen yolun yolluktan cikmaz mi?
olkokul mezunu patrondan kopyala yapıştır is ilani. muhtemelen gobekli kel ve cimrilikten sicmaya bile gitmeyen, bu ozelliklerde bir kadina baslangicta 750 tl maas onerecek isverendir.
getur beni akluna da cuma geceleri.
videoda ki benzerlik turklerden cok kurtlere uyuyor. adam bi dotmamme bukeee demedi, gerisi ayni. (dalga gecmiyorum ve boyle mi yaziliyor bilmiyorum)
lise 1. bok varmis gibi.
şu karamel makiyatoyu (evet makiyato) nasil yapiyorlarsa bir tarifini verselerde kahveye kazanla para vermesek kahvecisi.
1.5 tl daha ekleyip camel white alirim.
istanbul buyukadada samsung marka beyaz orijinal telefon kulakligimi dusurdum. bulanlarin bana burdan ulasmasini diliyorum. uzucu olaydir.
bu da mi gol degil part 2.
16 kasım 2014 türkiye kazakistan maçı'nda kazakistana ilk golu atti.
burak yilmazin penaltidan attigi golle turkiye 1 0 ondedir.
Türkiye'de bir adet Küba Câmii varken gereksizdir.