bugün

/21
'' t rke ü yok kampanyası '' düzenleyerek kürtlerin hakkını koruyan türkçü kardeşimiz. *
anlamadığım yazar.
Kürtlerin hakkını değil, insan olmanın haklarını koruyan yazar.

Madem türkçüsün sen otur türk'e hizmet et. Sana ne kürtlerden amk ?
Bazen milliyetçi bazen sol görüşlü olan yazar.
Liseli olduğunu düşünüyorum.
beni liseli olmakla suçlayan hümanist, sosyalist ve muhtmelen feminist hatta ve hatta 'türkçü?' yazar.
daha bitmedi kendileri k*rt kardeşlerinin ü harfi hakkını sonuna kadar savunarak ve bana bir ders vermek için ''t rke ü yok kampanyası '' nı başlatarak k*rt kardeşlerinin ü harfi hakkını sonuna kadar savunmuş, bana da iyi bir 'ders' vermiştir.
7 günlük çaylaklıktan sonra sözlüğe dönmüş yazardır.

Vuhuu...

Tanrı türkü korumuştur umarım ben yokken.
bok yere çaylak yiyen yazarlar arasındadır. Neyse ki dönmüş aramıza. Hoşgelmiş tekrar.
Hayır sonra ermeni diyorum alınıyor.
üstteki entrysi silik yiyecek olan yazar.
Entry başlığı tanımlamalı sayın yazar
Entry sözlüğün başlık içindeki durumu ile ilgili
Chat/forum tarzı entryler silinir filan, hepsini yanlış yazdım herhalde.
Takibe aldığım yazar. Sağlam yazıları var. Fikirlerimizde birebir örtüŞüyor. Benim içimden geçip yazıya dökemediklerimi yazmış sağolsun. Eline sağlık.
useless web. sanırım sıkılmadan saatler tıklayabilirim.
ve saatlerce nyan cat dinlemiş bir insanım, tavsiye ederim.
(#26938582) hislere tercüman olan yazar.
yanmis yazar.
Kullanissiz anlamina gelen kelimedir. Ayni isimde tanimadigim yalniz oldugunu ima eden yazar vardir.
imogen heap in çok deli bir şarkısıdır. psikoloji bozar.
görsel

görselde göreceğimiz gibi kendisi hakiki türkçüdür. türklüğe hakaret edecek kadar hem de. *

kürtleşmiş türk galiba. *
kürtleri, türklere hakaret ederek koruyan Türkçü kardeşimiz. konuştukça batıyorsun karındaşım. ah pardon hewal. *
Unuttunuz mu lan hayırsızlar.
unutmak mümkün mü yazarı. gecenin bilmem kaçında boy ırkçılığı yaptığım adamı unutmam yani.*

necesen burdjogli?*
(bkz: yaxşı)
(bkz: panpa selam)
(bkz: unutursak kalbimiz kurusun)

tekrar hoş gelmiş yazar kardeşimiz.
bi sike yaramayan anlamı taşır.
Utanmadan macarlar türktür diyen yazar.

Bilim söylüyor lan bunu ben mi diyorum. Adamlar orta çağda hep türk diye adlandırılmış. ilk türkoloji araştırmaları orda başlamış. Turancıyız diyen parti jobbik seçimlerde %20 alıyor. Adamların ülkesinin adı hungary olum. Hun yani. Atilla en büyük önderleri.

Lan nerem ırkçı benim ?
Adam değildir.
© copyright 2005 - 2026