bugün
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi5
- grok vs gemini vs chatgpt4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- nervio abla22
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli7
- uyku bozuldu iyice2
- yaşamak2
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi3
- sedat pekmez43
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- aşka inanmayan insan4
- ömürlük arabalar3
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- sivrisinek3
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması3
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- haklı olduğu halde susan insan7
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- toy story 53
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- sömürge valisi3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- honda civic fd62
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- trt'nin 2026 dünya kupasını 4k yayınlamaması2
- mustafa çiftçi3
- psikolog ile ilk seans2
- chp'nin hali ne olacak34
- durduğun yerde terlemek2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- süslü şirin2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- yuvarlak hatlar3
- anhedonist3
- kitaplıktan ödünç kitap vermemek2
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
- m r e r e c t o21
tek kullandığım sosyal mecra. trol hesapları silindi diye bir partinin seçmeni tarafından topa tutuluyor. aynı şeyi cehapeli hesaplara yönelik yapsaydı muhtemelen ödül verilirdi.
aptal süzgeci.
Bir takım andavalların rastgele fotoğraflar paylaşarak "türkler bizi öldürüyor ühühü" dediği, Twitter'a giren yeni ingilizce öğrenmiş çoluk çocuğun da bunlara inanması sonucu saçma bir propaganda mekanına dönmüş internetin belki de en leş mekanı. Çocuklarınız bazı şeyleri öğrenmeden kesinlikle engelleyin girmesini.
(bkz: turkeyinvadeskurdistan)
PS: andavallar kendilerini biliyor, ırkçı değilim.
(bkz: turkeyinvadeskurdistan)
PS: andavallar kendilerini biliyor, ırkçı değilim.
kapatılması gereken bir site.
hemen el atılıp kapatılması gereken boş beleş oluşumdur. net...
140 kelime hakkın olan bir yerde harikalar yaratan insanların yeri siz daha ne diyorsunuz ?
hesap kapama itirazlarına katiyen geri dönmeyen sosyal ağ. böyle olmaz ama..
sayesinde eşlerinin mutluluğunu isteyen koca yürekli erkek bireylerle tanışabileceğiniz platform.
Sabah uyanmamla gündemi okuyup kendime eziyet etmeyi alışkanlık haline getirdiğim platform. Vazgeçtim.
benim numaramı ve imei adresimi banlamışlar artık ne yaptıysam.
Bundan üç dört gün önce tek sosyal medya hesabım olan twitter'ı kapattım. artık hiç sosyal medya hesabım yok zaten en istikrarlı kullandığım sosyal medya twitter'dı, onu kaldırdım ve artık kafam çok rahat. twitter'ı bir şeyler öğrenmek için açtım ve kullandım. sonra baktım ki her gün haksızlık, gözyaşı, ölüm, birbirini dinlememe, laf atmalar, ukalalıklar, takipçi ve beğenme kasmak için sıçmak ve koku yaymak, şeref ve haysiyetten yoksun insanlar şeref ve namustan bahetmesi , edepsiz ve kendini bilmezlerin yüzdüğü fosseptik çukuru haline gelmiş olan bu sanal galakside artık olmamam gerektiğini anladım ve kapattım. hesabımı kilitli kullanırdım ve birçok takip isteğini reddettim. çok kişi takip ederdim ve az kişinin de beni takip etmesine izin verirdim. bundan böyle kendi işime bakıp ona bütün moral ve motivasyonla yüklenecem. yalnızım ve yalnız olduğum için de mutluyum ve iyiki twitter'ı kapatmışım.
Çöktün mü lan şerefsiz noldu bir şey mi oldu darbe mi var yine ekonomik kriz mi çıktı kimin karısına küfür ettin yine ulan Twitter.
Edit: düzeldi arkadaşlar.
Edit: düzeldi arkadaşlar.
Bir takipçili hesabımın bulunduğu, kendimi kusmak ve kudurmak için bulunduğum platform.
*Yakında takipten çıkacaktır *
Yalnız çok saçma bir durum var. 'Etkileşim' denilen yerde görüntülenme sayım 1-22 arası değişiyor. Gizli ve takipçisiz bir hesapta bu denli etkileşim sayısının tek bir anlamı olabilir.
Twitter yalancıdır!
*Yakında takipten çıkacaktır *
Yalnız çok saçma bir durum var. 'Etkileşim' denilen yerde görüntülenme sayım 1-22 arası değişiyor. Gizli ve takipçisiz bir hesapta bu denli etkileşim sayısının tek bir anlamı olabilir.
Twitter yalancıdır!
dünyanın en çok bol küfürlü kavga edilen mecrasıdır. kavga çıkma süre aralığı 2 saniyedir.
Yaşanan hackleme olaylarından dolayı mavi tikli hesaplar twit atamamaktalar. Vay be olaya bak.
An itibariyle hacklendi.
Güvenli değil. geçen bir sol kroşe çıkarttı aklım gitti çenem alçıda.
Yüzlerce hatta binlerce farklı görüşü değerlendirme fırsatı veren küreselci sitedir. Kendince sınırlamalar koyan ve işine gelince özgür düşünce naraları atan bir platform aynı zamanda.
Benim haber kaynağım gibi bir şey anlık olayları takip etmek için güzel bir platform.
helal olsun lan resti çekti.
Bana neden denk gelmiyor ? instagram, twitter gibi sosyal mecralarda istediğini görmek mümkünken böyle eleştirileri anlamıyorum. Erotik Shop sitelerinde gezip google reklamlarında görünce eleştiren bireyler gibi bir yorum olmuş
Geçen ay birisi bana özel mesaj atmış. Söz konusu mesaj da takip etmediğim birinden geldiği için mesaj isteklerine düşmüş. Oradan da ‘saldırgan içerik’ olarak işaretlenmiş. Tüm bunları dün fark ettim. Mesaja girip baktığımda internetten alınma bir ‘kadınlara atılacak ilk mesaj’ örneği ile karşılaştım.
Twittercığım, işini iyi yaptığını biliyordum ama bu kadar yerli yerinde içerik incelediğini bilmiyordum. Dilerim diğer herkese böyle davranıyorsundur.
Twittercığım, işini iyi yaptığını biliyordum ama bu kadar yerli yerinde içerik incelediğini bilmiyordum. Dilerim diğer herkese böyle davranıyorsundur.
güncel Önemli Başlıklar