bugün
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek4
- ekşi sözlük referans17
- ulu parti3
- baliye giden türkiye ezikleri2
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı2
- burak kut4
- evlenmeme nedenleri3
- recep tayyip erdoğan6
- mekke anlaşması20
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- iyilikler kötülükleri giderir2
- kürt sorunu4
- 2000 doğumlu kızlar4
- çerçeve yasaya hayır diyen yeni parti vekilleri2
- ferrari ye tüp taktırmak isteyen insan2
- koko12
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- 10 ağustos 20263
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- trabzonspor8
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- salaksın3
- en gey özelliğiniz10
- merfulu11
- kod yazarken müzik dinlemek6
- din ve ahlak5
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- torpil peşinde koşan tip5
- avusturya4
- ey insan2
- yanlışlıkla gey olmak9
- ekonomi12
- online 40 yazar ne yapıyor5
- tüm fake hesapların öbür sözlükten gelmiş olması2
- halk başkanlık sistemini istiyor9
- zall'ın çok meşgul biri olması6
- tuvalete sıçımhane diyen kezo5
- günlük tutan erkek19
- mohamed salah ghaly15
- bir insanın muadilini bulmak5
- wc'ye telefonsuz girmek7
- dün fetö götü yalayanlar bugün apo götü yalıyor7
- hamferdi yazarlar3
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- tang içen efsanevi nesil2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- anın görüntüsü11
- bana gel film izleriz diyen erkek16
entry'ler (874)
1 sene önce çektirdiğim tomografide, doktor böyle bir şey gördüğünü söylemişti. Bir yandan çok önemli bir şey değil derken, bir yandan 6 ayda bir takibi gerekir gibi bir laf etmişti. Bazı doktorlar bunu gördüğünü söylemez bile diye de eklemişti. Bu günlerde içime kurt düştü araştırdım, bana biraz tehlikeli geldi. Sözlükte doktor varsa, bana dm atarsa çok mutlu olacağım.
Yalnızlığın getirisi. Birilerine hayatımı anlatmam lazım. Şunu izledim, bunu yaptım, şunu yedim şeklinde.
En ucuzu bunlar oluyor kağıt oldukları için. Şunlardan olsa alayım, hayatıma renk gelsin.
Güzel günleriniz olsun.
Güzel discord kanalı önerilerinize açığım.
Bir film.
Şöyle Oturup bunu izleyecek bir arkadaşımız olmadı be.
Şöyle Oturup bunu izleyecek bir arkadaşımız olmadı be.
Merak edilen durum.
Felsefi olarak değil de sosyal olarak kendimde olduğunu düşündüğümdür. Millet çeşit çeşit giyim markası biliyor, yemek çeşitleri biliyor, kahvenin nasıl içilmesiyle ilgili bir sürü fikirleri var, viski üzerine bir sürü şey konuşuyorlar, oyunlar, filmler, filmlerdeki karakterler, diziler falan... Bu insanlara baktığım zaman kendimi dünya nimetlerinden elini ayağını çekmiş, dünyaya bu kadar bağlanmamalıyız amk diyen bir insanmışım gibi görüyorum. Halbuki öyle de değil. Sınıf farkı gibi bir şey sanırım. Çevrem de benim gibi bu saydıklarımı bilmez. Ama benim içinde bulunmak isteyeceğim, daha çok vakit geçirmek isteyeceğim insanlar az önce saydıklarımı bilenler. Fakat o bildiklerini bilmek de istemem. insanlar o şekilde gelişmiş. Ben o şekilde gelişmemişim. Kahve benim için üçü bir aradadır. Sadece düşünsel olarak daha yakın hissediyorum bu insanlara. Mizahları daha iyidir, muhakeme yetenekleri biraz daha fazladır, daha iyi konuşurlar, türkçeleri daha iyidir falan... ortak ilgi alanlarımız da fazladır... Ama yine de çok farklı dünyalara aitiz. Toplumdaki yerimi bulamıyorum.
Sıkılan bünyenin sormak istediği soru.
Sevmediğimdir. Günde 10 dakika falan güneş olur. Dışarıda fırtına vardır, yere bir şeyler düşer. Kalın giyinmek zorundasındır. Kaloriferler düzgün ısıtmaz. Kapı aralarından soğuk girer. Kışı sevmek zengin işidir.
Dün gece uykudan bir uyandım... "Aha deliriyorum şu an" dedim. Üstüne yattığım elim zangır zangır titriyordu. Zihnimde de şu an neler oluyor korkusu var. Delireceğimi sandım. Biraz tecrübeliyim, panik ataktır deyip kısa sürede sakinleştim. Diğer tarafa döndüm, kodumun hayatı dedim uyudum. Alıştım böyle şeylere.
Aylardır kahve içmiyordum. Birkaç gündür içiyorum. Ondan oldu heralde.
Aylardır kahve içmiyordum. Birkaç gündür içiyorum. Ondan oldu heralde.
Sözlüğün boş kalmasına getirdiğim açıklama. Bir diğer teorim ise insanların bu saatlerde herkesin uyuduğunu düşünüp yazmamasıdır. Hayata dair böyle tespitler yapıyorum arada.
Hayatımda okuduğum ilk çizgi roman olacak.
Hayırlı sabahlar.
Yarın itibariyle başlayacağım olay. Sigarayı bırakıyorum. Hiç arkadaşım yok. Aklımdan her geçeni yazacağım.
Bir merak.
Yatayım ben.
Karnımda bir noktayı hiçbir baskı uygulamadan hafif hafif ovaladığımda içerden gurultular geliyor. Baya gaz yer değiştiriyor. Bu nasıl oluyor?
Yine akıllara düşmüş merak unsuru.