bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri18
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- elmas bey birader yazar3
- gece denize girmek20
- içi ve dışı farklı olan insan7
- bugün farklı bi gün değil aslında3
- luks araba almak6
- manifest grubu vs tarkan21
- bir insanın arkasından konuşmak6
- dolunayı seyretmek4
- mehdiye inanıyor musunuz10
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- fenerbahçe5
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- eren kaşıkçı6
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- cherry tiggo4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- gelecek partisi4
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- ali vefa3
- islamcilara sorulmasi gereken sorular3
- basit bir insan olmak2
- ona bir şey söyle9
- zengin olmak3
- yeni parti51
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- bira diyeti2
- at6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- faiz haramdir diyen musluman2
- faiz haram diyen diyanetin faizden para kazanması2
- makine mühendisliği6
- yüzüklerin efendisi güç yüzükleri2
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- hikayeyi devam ettir54
- ufurukcu kedi2
- kız düşürme teknikleri5
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam3
- çilek yiyen erkek2
- anthony musaba2
entry'ler (874)
1 sene önce çektirdiğim tomografide, doktor böyle bir şey gördüğünü söylemişti. Bir yandan çok önemli bir şey değil derken, bir yandan 6 ayda bir takibi gerekir gibi bir laf etmişti. Bazı doktorlar bunu gördüğünü söylemez bile diye de eklemişti. Bu günlerde içime kurt düştü araştırdım, bana biraz tehlikeli geldi. Sözlükte doktor varsa, bana dm atarsa çok mutlu olacağım.
Yalnızlığın getirisi. Birilerine hayatımı anlatmam lazım. Şunu izledim, bunu yaptım, şunu yedim şeklinde.
En ucuzu bunlar oluyor kağıt oldukları için. Şunlardan olsa alayım, hayatıma renk gelsin.
Güzel günleriniz olsun.
Güzel discord kanalı önerilerinize açığım.
Bir film.
Şöyle Oturup bunu izleyecek bir arkadaşımız olmadı be.
Şöyle Oturup bunu izleyecek bir arkadaşımız olmadı be.
Merak edilen durum.
Felsefi olarak değil de sosyal olarak kendimde olduğunu düşündüğümdür. Millet çeşit çeşit giyim markası biliyor, yemek çeşitleri biliyor, kahvenin nasıl içilmesiyle ilgili bir sürü fikirleri var, viski üzerine bir sürü şey konuşuyorlar, oyunlar, filmler, filmlerdeki karakterler, diziler falan... Bu insanlara baktığım zaman kendimi dünya nimetlerinden elini ayağını çekmiş, dünyaya bu kadar bağlanmamalıyız amk diyen bir insanmışım gibi görüyorum. Halbuki öyle de değil. Sınıf farkı gibi bir şey sanırım. Çevrem de benim gibi bu saydıklarımı bilmez. Ama benim içinde bulunmak isteyeceğim, daha çok vakit geçirmek isteyeceğim insanlar az önce saydıklarımı bilenler. Fakat o bildiklerini bilmek de istemem. insanlar o şekilde gelişmiş. Ben o şekilde gelişmemişim. Kahve benim için üçü bir aradadır. Sadece düşünsel olarak daha yakın hissediyorum bu insanlara. Mizahları daha iyidir, muhakeme yetenekleri biraz daha fazladır, daha iyi konuşurlar, türkçeleri daha iyidir falan... ortak ilgi alanlarımız da fazladır... Ama yine de çok farklı dünyalara aitiz. Toplumdaki yerimi bulamıyorum.
Sıkılan bünyenin sormak istediği soru.
Sevmediğimdir. Günde 10 dakika falan güneş olur. Dışarıda fırtına vardır, yere bir şeyler düşer. Kalın giyinmek zorundasındır. Kaloriferler düzgün ısıtmaz. Kapı aralarından soğuk girer. Kışı sevmek zengin işidir.
Dün gece uykudan bir uyandım... "Aha deliriyorum şu an" dedim. Üstüne yattığım elim zangır zangır titriyordu. Zihnimde de şu an neler oluyor korkusu var. Delireceğimi sandım. Biraz tecrübeliyim, panik ataktır deyip kısa sürede sakinleştim. Diğer tarafa döndüm, kodumun hayatı dedim uyudum. Alıştım böyle şeylere.
Aylardır kahve içmiyordum. Birkaç gündür içiyorum. Ondan oldu heralde.
Aylardır kahve içmiyordum. Birkaç gündür içiyorum. Ondan oldu heralde.
Sözlüğün boş kalmasına getirdiğim açıklama. Bir diğer teorim ise insanların bu saatlerde herkesin uyuduğunu düşünüp yazmamasıdır. Hayata dair böyle tespitler yapıyorum arada.
Hayatımda okuduğum ilk çizgi roman olacak.
Hayırlı sabahlar.
Yarın itibariyle başlayacağım olay. Sigarayı bırakıyorum. Hiç arkadaşım yok. Aklımdan her geçeni yazacağım.
Bir merak.
Yatayım ben.
Karnımda bir noktayı hiçbir baskı uygulamadan hafif hafif ovaladığımda içerden gurultular geliyor. Baya gaz yer değiştiriyor. Bu nasıl oluyor?
Yine akıllara düşmüş merak unsuru.