bugün
- pişi yapmasını bilen sözlük kızı5
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- tekne turu12
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak11
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek8
- pişisel gelişim3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri8
- browni kek3
- benkimki6
- true'nin çaylak olması7
- sözlükte hissedilen femboy yazar eksikliği4
- bir yazarın zekasına hayran olmak5
- yeni parti56
- sözlük kızlarının çok sinirli olması2
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- galatasaray3
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur8
- ismet gurbuz bey ismet beydir2
- yapay zekanın insanları aptallaştırması4
- keki kabarmayan sözlük kızı5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- zaman baba bay bey birader birader beydir2
- takipçi satın almak2
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler5
- parlak tenli kadın2
- imam maaşları4
- nickten isim tahmini yapmak72
- gammaz çetesi9
- internet dünyasında her şeyin kaydedilmesi2
- sıcakta bisikletle gezmek2
- sibel can'a benzeyen yuzır3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- t shirtü çıkarıp güneş altında yürümek2
- ağırlık çalışmak2
- gammazlarla başı belada yazarlar3
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek3
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- çikolata soslu ıslak kek4
- ekranda görülünce kanal değiştirdiğimiz kişiler3
- pipizittinoğullarınd anız bilader sıkıntı mı var2
- günün şiiri3
- haldır şaldır2
- muz yiyen erkek4
- aykirikadin7
- müteahhit erkek2
- sokakta kavga teknikleri4
- usualsuspects in abazan olması2
- düzenli olarak escorta giden evli erkek2
- havanın 36 derece olması2
entry'ler (874)
1 sene önce çektirdiğim tomografide, doktor böyle bir şey gördüğünü söylemişti. Bir yandan çok önemli bir şey değil derken, bir yandan 6 ayda bir takibi gerekir gibi bir laf etmişti. Bazı doktorlar bunu gördüğünü söylemez bile diye de eklemişti. Bu günlerde içime kurt düştü araştırdım, bana biraz tehlikeli geldi. Sözlükte doktor varsa, bana dm atarsa çok mutlu olacağım.
Yalnızlığın getirisi. Birilerine hayatımı anlatmam lazım. Şunu izledim, bunu yaptım, şunu yedim şeklinde.
En ucuzu bunlar oluyor kağıt oldukları için. Şunlardan olsa alayım, hayatıma renk gelsin.
Güzel günleriniz olsun.
Güzel discord kanalı önerilerinize açığım.
Bir film.
Şöyle Oturup bunu izleyecek bir arkadaşımız olmadı be.
Şöyle Oturup bunu izleyecek bir arkadaşımız olmadı be.
Merak edilen durum.
Felsefi olarak değil de sosyal olarak kendimde olduğunu düşündüğümdür. Millet çeşit çeşit giyim markası biliyor, yemek çeşitleri biliyor, kahvenin nasıl içilmesiyle ilgili bir sürü fikirleri var, viski üzerine bir sürü şey konuşuyorlar, oyunlar, filmler, filmlerdeki karakterler, diziler falan... Bu insanlara baktığım zaman kendimi dünya nimetlerinden elini ayağını çekmiş, dünyaya bu kadar bağlanmamalıyız amk diyen bir insanmışım gibi görüyorum. Halbuki öyle de değil. Sınıf farkı gibi bir şey sanırım. Çevrem de benim gibi bu saydıklarımı bilmez. Ama benim içinde bulunmak isteyeceğim, daha çok vakit geçirmek isteyeceğim insanlar az önce saydıklarımı bilenler. Fakat o bildiklerini bilmek de istemem. insanlar o şekilde gelişmiş. Ben o şekilde gelişmemişim. Kahve benim için üçü bir aradadır. Sadece düşünsel olarak daha yakın hissediyorum bu insanlara. Mizahları daha iyidir, muhakeme yetenekleri biraz daha fazladır, daha iyi konuşurlar, türkçeleri daha iyidir falan... ortak ilgi alanlarımız da fazladır... Ama yine de çok farklı dünyalara aitiz. Toplumdaki yerimi bulamıyorum.
Sıkılan bünyenin sormak istediği soru.
Sevmediğimdir. Günde 10 dakika falan güneş olur. Dışarıda fırtına vardır, yere bir şeyler düşer. Kalın giyinmek zorundasındır. Kaloriferler düzgün ısıtmaz. Kapı aralarından soğuk girer. Kışı sevmek zengin işidir.
Dün gece uykudan bir uyandım... "Aha deliriyorum şu an" dedim. Üstüne yattığım elim zangır zangır titriyordu. Zihnimde de şu an neler oluyor korkusu var. Delireceğimi sandım. Biraz tecrübeliyim, panik ataktır deyip kısa sürede sakinleştim. Diğer tarafa döndüm, kodumun hayatı dedim uyudum. Alıştım böyle şeylere.
Aylardır kahve içmiyordum. Birkaç gündür içiyorum. Ondan oldu heralde.
Aylardır kahve içmiyordum. Birkaç gündür içiyorum. Ondan oldu heralde.
Sözlüğün boş kalmasına getirdiğim açıklama. Bir diğer teorim ise insanların bu saatlerde herkesin uyuduğunu düşünüp yazmamasıdır. Hayata dair böyle tespitler yapıyorum arada.
Hayatımda okuduğum ilk çizgi roman olacak.
Hayırlı sabahlar.
Yarın itibariyle başlayacağım olay. Sigarayı bırakıyorum. Hiç arkadaşım yok. Aklımdan her geçeni yazacağım.
Bir merak.
Yatayım ben.
Karnımda bir noktayı hiçbir baskı uygulamadan hafif hafif ovaladığımda içerden gurultular geliyor. Baya gaz yer değiştiriyor. Bu nasıl oluyor?
Yine akıllara düşmüş merak unsuru.