bugün
- larisalisa7
- m r e r e c t o7
- cayır cayır yanan kız11
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- satranç haram yasaklansın17
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak3
- suca suruklenen cocuk6
- en klas salgı3
- güzel bir kadını terk etmek3
- dul kalmak4
- yazın terli memeleri öpmek3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- iki parmakla sümkürme3
- mithat paşa2
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- park sorunu6
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- gir içime hünharca12
- asidik bir cehennem3
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- başbirader2
- kemal kılıçdaroğlu21
- onlyfans4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- tampon takan erkek2
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- türkiye17
- saraca2
- cahil halk bilimi2
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- müzik haramdır5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- timsah2
- faik öztrak5
- gammazlık8
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- true yazar mı sorunsalı5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
Her gün şifre değiştirmemi isteyen site. Her gün şifre değiştirmeden günü bitirmek mümkün olmuyor.
bir süre sonra aynı kişileri takip etmek sıkmaya başladı. 8 senedir takipleştiğim insan var anasını satayım ya.
biraz güncelleme yapmanın zamanı gelmiş olsa bile en güzel sosyal mecra olması gerçeğini değiştirmiyor.
biraz güncelleme yapmanın zamanı gelmiş olsa bile en güzel sosyal mecra olması gerçeğini değiştirmiyor.
asla ayrılmayacağım ölene kadar takılacağım site. buradaki kullanıcılara oranla daha fazla zekâya sahip insanları var en azından.
son iki üç senede facebook'tan daha kaliteli bir yer hale gelmiştir. kullanımı ve içerikteki kendine has dili yüzünden her fotoğrafın altına ''babangillere selam söyle'' diye yazan amcalar teyzeler yoktur.
belki çok seviyordur :D
boynunu yana yatirip yuzunun yarisini gosteren profil resimleri ekleyen ahmaklarla dolmus topluluk. kullanicilari birisi tweet atsa da ayar kassak diye beklerler. amina kodugumun gereksizleri. bir de yok erkeklerin ic sesi yok kizlarin ic sesi gibi veletlerin dolustugu hesaplar var. nostalji kasan dalyarraklar var. oyle ki artik nostalji kelimesinin icini bosalttilar. herkes bilmez, bilenler favladi bile diyerek atilan tweetler. anasini s.ktiklerim. feysbuk'tan sonra twitter'in da anasini s.ktiniz hep beraber.
Not defterim. Beğendiğim şeyleri galeriye kaydetmektense (bkz: retweet) yapıyorum asla kaybolmuyor.
6 yıldır kullanıp sıkılmadığım uygulamadır eğlencelidir kimsnein yuzunu görmek zorunda değilsin.
Bazı güzel afetlerin yeri.
Az önce bir kız beni ekledi bu saatte. Niyeti belli bence. Evet.
Az önce bir kız beni ekledi bu saatte. Niyeti belli bence. Evet.
140 karakterle dünyayı kurtarmaya çalışanların goygoy yaptığı site. Ölene kadar bu sitedeyim.
280 karakterli tweetlerin gıcıklayıcılığı dikkat çekiyor. Fakat yeni tasarımı daha iyi.
genelde devlet başkanları,başbakanlar,üst düzey bürokratlar, milletvekilleri, sanatçılar, işadamları ile belli bir makam işgal edenlerin takıldığı sosyal forumdur. Bu ortamda sıradan bir insanın yapacağı paylaşım asla Facebook kadar beğeni alması mümkün değildir.Mesajlar çok açıktır.Bir kişinin sayfasına girince tweetlerinden hangi görüşe sahip olduğunu hemen çözersiniz.
bol bol yardırdığımız ve kimsenin sallamadığı uygulama.
dandik dizileri 1 numaralı pr yuvası.
Nefret ediyorum ya bir sürü reklam, spam msjı, kadın pazarlama ne ararsan var artık. Yapacağınız işe ya.
Seviyorum bu siteyi ya. Bu kardeşimiz engelli ve tivitlere bakıp hal hatır sormuş. Hani onun çektiği sıkıntıları düşündükçe Çok şımarık yaşıyoruz.
görsel
görsel
Herkesin haklı olduğu ve jimmy'nin bütün görselleri arakladığı yer.
Kişisel olarak ben seviyorum çünkü neyi görmek istersen o var sayfanda.
Kişisel olarak ben seviyorum çünkü neyi görmek istersen o var sayfanda.
Çok enteresan bir mecra. Türkiye gündeminde genelde birileri bedelli askerlik ister, biri atama ister, taşeron kadro ister. Adam öldürdüğü için mahkum olan adamın eşi, kocamı fetöcü hakim yargıladı çıksın diyor ya. Ülke olarak iyi bir noktaya gitmiyoruz.
280 karakter nedir yahu. Tiwitter'ın doğasına aykırı bir kere ve bu konuda jack'e kırgınım fazlasıyla.
Facebook mu lan orası ya bak sinir oldum sabah sabah.
Facebook mu lan orası ya bak sinir oldum sabah sabah.
hikayeler yazılmaya başlanır artık. twitter'in özüne aykırı gelişme.
ben 140 karakteri okumaya üşeniyordum kim okuyacak şimdi 280 karakteri?
o zaman ayrılma vakti geldi twitter.
o zaman ayrılma vakti geldi twitter.
bu aralar ciddi şekilde takıldığım sosyal medya platformu. bence hala en iyisi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar