bugün
- nervio abla16
- haklı olduğu halde susan insan6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- sedat pekmez42
- müsavat dervişoğlu4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları9
- m r e r e c t o22
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron14
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- sabahat akkiraz'ı çok seviyorum ne yapmalıyım2
- toyota rav 42
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı3
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- meriç2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- carl gustav jung2
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- larisalisa öldü mü6
- bu ne zeytini2
- küfürbaz haydo6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- gocu26
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması4
- fakir ve cahilken doğurmak7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir29
- sek sevilen şeyler4
- anhedonist3
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- karton toplayan abi3
- chp'nin hali ne olacak34
- dua4
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- çelik erişçi4
- altının düşüşü7
- kafa iyiyken başlık açmak2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması3
- yemek ücreti2
- kısa şort giyen şişman kız5
- annesizlik8
kiminnemaloldugunugostergeci.
bir kuş, mavi bir kuş sadece. hayvanlarla ilgili ansiklopedilerde ''t'' harfinde ayrıntısına ulaşabilirsiniz.
(bkz: kültürümüzün içene etmişlerdi ben de sıvadım)
(bkz: kültürümüzün içene etmişlerdi ben de sıvadım)
Güzel bir sosyal paylaşım sitesi. Tabi düzgün kullanıldığı sürece.
bir yazar.
yazık nan twitter adlı bi kullanıcı var, adam hemen her gün bu başlığı sol frame de görüyor bir umut yazan olmuştur diye tıklayıp bakıyor ama yok..
neyse ben bari yazmış olayım. gözlemlediğim kadarıyla iyi bir yazar.
yazık nan twitter adlı bi kullanıcı var, adam hemen her gün bu başlığı sol frame de görüyor bir umut yazan olmuştur diye tıklayıp bakıyor ama yok..
neyse ben bari yazmış olayım. gözlemlediğim kadarıyla iyi bir yazar.
Kendisi hakkında baya yardıma ihtiyacım olan sitedir.
Tanım:bir sosyal medya sitesi.
Tanım:bir sosyal medya sitesi.
tüğitı diye okunan zımbırtı.
1 haftadır etkin kullandığım ve tüm tüğitlerimi silip yeni çizgime geçtiğim site. sarıyor.
1 haftadır etkin kullandığım ve tüm tüğitlerimi silip yeni çizgime geçtiğim site. sarıyor.
şu dakikadan sonra ciddi olarak dezenformasyon yapılan süper yer. misal photo shop ta br görsel hazırlayıp veriyorsun fırına memleket karışıyor.
pkk eylem yapar, akp -mhp(faşistlik kontenjanından) - chp (bu da y-chp kontenjanından) suçlanır. ne hikmetse pusu kurup ülkeyi kana bulayan pkk için birşey demez.
bu sebepten artık uzak durulması gereken mecra olmuştur. ekşi sözlük neyse twitter bunun nükleer versiyonu...
özetle orada yazılan herşeye ama herşeye inanılmamalı...
pkk eylem yapar, akp -mhp(faşistlik kontenjanından) - chp (bu da y-chp kontenjanından) suçlanır. ne hikmetse pusu kurup ülkeyi kana bulayan pkk için birşey demez.
bu sebepten artık uzak durulması gereken mecra olmuştur. ekşi sözlük neyse twitter bunun nükleer versiyonu...
özetle orada yazılan herşeye ama herşeye inanılmamalı...
Sevdiğim insandan soğumamı sağlayan sosyal paylaşım ve yavşayış sitesi.
144 karakter sınırının kuş türlerini temsil etmesinden kaynaklanan sosyal site.
iyi hoş çok güzel düşünülmüş ama sorun ne? sorun insanları 144 karaktere sığacak kadar az ve kısa konuşmaya alıştırmak. var çevremde böyle insanlar, konuşurken basite kaçıp düşünmeden en az nasıl anlatırım deyip susanlar. uzun bir metin- yazı görünce okumakta zorlanıyorlar resmen.
hatta bazıları var ki eline kitap almaz ama tüm gün okuduğu twit sayısındaki cümleleri toplasak bir kitaba denk gelir. ama kitap? yoo çok zor, bitmez o şimdi...
iyi hoş çok güzel düşünülmüş ama sorun ne? sorun insanları 144 karaktere sığacak kadar az ve kısa konuşmaya alıştırmak. var çevremde böyle insanlar, konuşurken basite kaçıp düşünmeden en az nasıl anlatırım deyip susanlar. uzun bir metin- yazı görünce okumakta zorlanıyorlar resmen.
hatta bazıları var ki eline kitap almaz ama tüm gün okuduğu twit sayısındaki cümleleri toplasak bir kitaba denk gelir. ama kitap? yoo çok zor, bitmez o şimdi...
Kendisi sürekli " kişi listendeki xx xx kişisi twittera katıldı " gibi bildirimler gönderiyor. Ama hiçbiri de rehberimde falan değil. Anlayan varsa bi anlatsın.
Bir ara eski hesabımı kapatmadan önce bir Tweet atmaya 15 dakika harcadığım platformdu, sırf takipçi tabanı yüzünden, şimdi artık onada üşeniyorum.
Tanım:gündemi takip etmek için kullanılabilecek platformlardan biri.
Tanım:gündemi takip etmek için kullanılabilecek platformlardan biri.
Çatır çatır girdiğim program.
Yeter ne kardeşim yeter.
tam kıza dm'den yürümüşüm kapatmak nedir.
tam kıza dm'den yürümüşüm kapatmak nedir.
türkiye'nin orangutanlarını incelemek için güzel site.
doğal yaşam alanlarında incelemek daha yararlı. faydalı bilgiler edinebiliyorsunuz bu hayvanların yaşam biçimlerine dair. sosyokültürel yapıları, biyolojik noksanları.. hepsini gözlemlemek mümkün.
ben rastladığım tanımsız hayvanları kataloglandırma görevini üstlendim. "hmm interesağn" diye elim çenemde araştırıyorum.
doğal yaşam alanlarında incelemek daha yararlı. faydalı bilgiler edinebiliyorsunuz bu hayvanların yaşam biçimlerine dair. sosyokültürel yapıları, biyolojik noksanları.. hepsini gözlemlemek mümkün.
ben rastladığım tanımsız hayvanları kataloglandırma görevini üstlendim. "hmm interesağn" diye elim çenemde araştırıyorum.
çok konuşmayı seven için uygun olmayan bir sosyal ağ. çok konuşan düşüncelerini oraya sığdıramaz. bazıları o kadar boş şeyler yazıyorki okumadan geçtiğim çok insan oluyor. bazen kapatsammı diye düşünüyorum sonra birşey oluyor vazgeçiyorum.
k*urtlerin uğrak mekanı.
burada hiç belli etmesem de küçük çaplı fenomen olduğum site.
severim keratayı.
not: kendimi ifşa etmedim bilakis etsem linkimi atardım.
severim keratayı.
not: kendimi ifşa etmedim bilakis etsem linkimi atardım.
kendini gizleyip delikanlılık taslayan çakma adamlarla dolu site. kim oldukları ortaya çıkınca süt dökmüş kediye dönüyorlar.
(bkz: arkadaşlar düzeldi)
an itibariyle giremediğim sosyal platform.
ne oldu neden kapandı ? zenmate ile açıyor.
Şu anda kapatılmış falan diyorlar durumu olan baksın eğer onca şeye rağmen hala bu twitterla uğraşıyorlarsa kaos will begin.
cumhurbaskanina hakaretten dolayi ilk olarak antalya sonrasinda manisa ve erzurum savcligi tarafindan aks saat 22 sularinda alinan kararla erisim engelleme islemleri baslamistir. ilk olarak turktelekom portlari sonra nat ip uzerinden gsm operatorleri tarafindan karar icra edilmeye baslandi.
fena da olmadi. yarin sosyal medyacilar yatista.
hükümet canı sıkıldıkça kapatıyor bunu. bir de youtube var bunun kardeşi, erişim yasağı delisi olan. erişim yasağı yalnızca kendilerine işliyor tabi, haberleri yok.
bir de, facebook'u engellemeye korkuyorlar sanırım. zira 7'den 70'e herkesin kullandığı tek sosyal ağ facebook. onda sıkıntı yok. genel olarak erişim yavaş ona.
bir de, facebook'u engellemeye korkuyorlar sanırım. zira 7'den 70'e herkesin kullandığı tek sosyal ağ facebook. onda sıkıntı yok. genel olarak erişim yavaş ona.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar