bugün
- nervio abla16
- haklı olduğu halde susan insan6
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- sedat pekmez42
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı4
- müsavat dervişoğlu4
- her gün içsem bıkmam içecekleri5
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron14
- bu ne zeytini3
- m r e r e c t o22
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- karton toplayan birini itlaf edip kireçle gömmek2
- sanatçılardan kılıçdaroğluna büyük tokat5
- kılıçdaroğlu'nun chp'yi geri vermeyecek olması2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları8
- sabahat akkiraz'ı çok seviyorum ne yapmalıyım2
- toyota rav 42
- kadınların beğenilme arzusu ve ilgi açlığı3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- hamletin şerefsiz olması2
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan4
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- meriç2
- larisalisa öldü mü6
- küfürbaz haydo6
- türk erkeği azerbaycan kızı evliliği7
- schopenhauer'un kadın nefreti6
- carl gustav jung2
- diyetisyen eşliğinde zayıflamak4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- gocu26
- fakir ve cahilken doğurmak7
- sek sevilen şeyler4
- chp'nin hali ne olacak34
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey9
- anhedonist3
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir29
- lahmacun yiyen erkeklerin kıro olması5
- karton toplayan abi3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak8
- çelik erişçi4
- dua4
- altının düşüşü7
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği5
- bir yazarı seven yazarı da sevmemek5
- kafa iyiyken başlık açmak2
- 10 haziran 2026 otokoç'a silahlı saldırı yapılması3
aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar arayınız..
the person you have called can not reached at the moment please try again later.
the person you have called can not reached at the moment please try again later.
Bu kadar korkulacak bir şey haline gelmesi enteresan.
an itibariyle kasım kasım kasılan site. bir digeride (bkz: facebook) bir olay oldugunda gidip onunla degil bunlarla ugrasırlar zaten bunların kafasında beyin yerine barbunya var
şu anda erişemediğim sitedir.neden acep..?
şuan girerken teknik bir hata olduğu yazıyor. bana mı özel yoksa genel bir sorun mu merak ettim.
Eskiden hesabım olan Ve yaklaşık 1 senedir girmediğim site . Acaba yeni hesap mı açsam diye düşünmekteyim.
Şu aralar kullanıcıları tarafından pkk'yı temize çeken internet sitesi.
Her bir etikette hdp'yi öve öve bitiremeyen genç hewallerin mekanı.
Ve onlara destek olup profil fotoğraflarında Atatürk fotoğrafı olan acınası kemalist yavruların ortamı.
Her bir etikette hdp'yi öve öve bitiremeyen genç hewallerin mekanı.
Ve onlara destek olup profil fotoğraflarında Atatürk fotoğrafı olan acınası kemalist yavruların ortamı.
twitter da fuat avni efsanesinden başkası yalan.
Bazılarının profiline girince günlüğünü okumuş kadar oluyorum. Özel kavramının pas tuttuğunun göstergesi olan ve giderek şekilsiz bir hal almaya başlayan oluşum.
bazı salakların facebook'ta resim paylaşıp, burada payatlarını paylaştığı ortam. yazık.
güzel site.
bu siteyle ilgili şöyle bir sorunum var hiç tweetim olmadığı halde tweetler kısmında 2 yazıyor bu durum beni rahatsız ediyor.
bu siteyle ilgili şöyle bir sorunum var hiç tweetim olmadığı halde tweetler kısmında 2 yazıyor bu durum beni rahatsız ediyor.
hala kapalı.. zaten kırk yılda bir bakıyorum onun içinde ayarlarla mayarlarla uğraşamam.
bağımlılık yapan sosyal medya sitesi.
bir de böyle iki mizah yapayım, oh tespit mi o, onu da yaparım gibi düşüncelerle sitede bulunuyorsanız daha da bağımlılık ölçüsü artıyor. etkileşim bağımlılığı da diyebiliriz.
bir de böyle iki mizah yapayım, oh tespit mi o, onu da yaparım gibi düşüncelerle sitede bulunuyorsanız daha da bağımlılık ölçüsü artıyor. etkileşim bağımlılığı da diyebiliriz.
boş insanların her zaman boş işlerinden değildir vol 2.
vol 3 ise instagram'dır.
vol 3 ise instagram'dır.
kapatılması gereken dezenformasyon yuvası. burayı kapatmadan terörle mücadele etmek havanda su dövmekten farksız. adam propagandayla ölen militanın yerine yenisi bulduktan sonra sikerler öyle mücadeleyi. internete ciddi el atılması lazım.
yeni özelliği moments'ı amerika'da devreye alan sosyal platform. moments hakkında özet: http://www.tusbeyinli.com...uyurdu-moments-anlar.html
Malum saldırılardan sonra ulaşamadığım sitedir. Ulan yapmayın ya sıçtınız sıvamayan bari. Neyi örttüğünüzü sanıyorsunuz?
Bende sıkıntı yok kapalı mı ki?
Bozuldu.
Benim twitterim yok ama ben bile girebiliyorum siz nasil giremiyorsunuz anlamadim yoksa disardan girmekle icerisi bir degil mi bir arkadaşa bakıp çıkacaktım.
Zırt pırt kapatılması artık sıkmış site. Akpye oy vermeme nedenlerinden biri olacak.
akp yarafından yavaşlatılan dns pig yollanan site.
3 personelni işten çıkarakcakmş...
anket özelliği gelmiş site. iki seçenekten oluşan anketler yapabiliyorsunuz. çok eğlenceli amk.
rakipsizdir. bilgilerinizi ne olursa olsun hiç kimseye sızdırmaz. kendinlerini twitter'a rakip görenler halüsinasyon görmektedirler.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar