bugün

an itibariyle oluşan kesinti yüzünden ve emule'de bekleyen onca güzel filmlerin beklemesi yüzüden söylenen güzel bir cümledir.
(bkz: hacı az yana kay kafa kafaya verelim)
(bkz: 3 lü kombo yapalım)
(bkz: türkiye nin kazığı)
bütün gün online oyun oynayıp eğlendim, uyudum uyandım birde ne göreyim freecell'e kalmis durumdayim. Facebook desen yok, hotmail desen yok. Bu ne lan! Hayat mı bu...

Edit: farz olmus davranistir.
internet kesintileri sonrası ortaya çıkmış bir yakarış.

ha bir de hala dizi indirmek için emule kullananlar varmış, onu öğrenmemizi sağladı.
bir dakika daha girmeseydi ne yapardım bilmiyorum.ttnet oluuum cok sövdüm sana haberin olsun.*
milyonların isteğidir.

http://i207.photobucket.c...llboy726/kuva23fn2te1.jpg
değişik bi türü için...

(bkz: çimlere basma ttnet)
parasıyla rezil olmuş insanın haklı tepkisidir. *
zekeriya beyaz: caizdir.

hizmet anlayışı sebebiyle çok sevdiğimiz kurumlardan biri olan ttnet'e sevgimizi itiraf etmektir bir nevi.
boş boşuna günaha girmektir, ne kadar da sövsek bu interneti bize zıkkım edecekleri aşikardır.

artık sövmüyorum, alkışlıyorum belki üstlerine alınırlar birşeyler yaparlar.
müşteri hizmetlerini arayıp sövmeye hazırlanmak ama açılmayan müşteri hizmetleri telefonu yüzünden küfürün 3e katlanması.
gerçekten etsek kaç yıl hapis cezası var veya kaç para tazminat öderiz ona göre sövcem de. lan kırk yılın bi başı entry gircem. yazının ortalarında sayfa gitti. baktım internet gitmiş. 3 dakika sonra geldi. yazıma devam ettim 2 cümle daha kurdum yine sayfa bembeyaz oldu. 3 dk sonra yine gitti. sonra yine kesildi 4 kez aralıksız geldi-gitti. sonra bu başlığa girip entry nin gerçekten kelimesini yazıyordum ki yine bembeyaz bir sayfa *
(bkz: nineye sahip çıkalım)
(bkz: amk deme lazım olur)
eğer kullandığın internet ttnetse hayatın rutinlerinden biridir.
© copyright 2005 - 2026