bugün
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı22
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan33
- ben geldim naneler8
- gerçek cin musallatı belirtileri5
- rafael leao31
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi20
- sözlük yazarlarının nahları9
- para harcamayı sever misiniz6
- galatasaray8
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- s'i l v'e r m'i s t4
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- hayatı dar eden aile3
- melih gökçek4
- arkadaşlar sıkıldım3
- bir şey soracağım4
- eninde sonunda eski nickine dönen yazarlar3
- fenerbahçe24
- sarapci koala'nın akp'li olması2
- göztepe4
- arkadaşlar hesabı silicem14
- kuşatma kayıtları2
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- sigara3
- tai lung36
- mauro icardi5
- ak partililerin anayasayı değiştirmeye çalışması5
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- murat ağırel2
- günün sözü24
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- ceyda düvenci4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- velvet23
- atatürkçü bir ailede doğmak3
- miss world 20262
- sarapci koala71
- deccal7
- ölürken dinlenecek müzik6
- israiloğulları vs ismailoğulları4
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- arapça küfür edilse amin inşallah diyecek kitle4
- türkiye21
- neden sosyalist oldun sorusuna verilecek yanıtlar4
- rafael leao victor osimhen leroy sane8
- türkiye toplumu ile anlaşamamak4
- yılmaz güney7
espri yaptığını zannediyor liseli. (#12665453)
büyük yazardır, pardon şey ee adamdır adam.
(bkz: #11579582) boş bulunduğum bir anda, tam da dalgınlığımda güldürmüş yazardır. kendisine kullanılmamış bir zippo hediye edeceğim.
komik değil topiktir.*
tatlı dilli biri. yirim.
edit: ulan ilişkimizi o kadar kıskanan olmuş ki eksi manyağı olmuş alın lan siz yiyin.
edit: ulan ilişkimizi o kadar kıskanan olmuş ki eksi manyağı olmuş alın lan siz yiyin.
aktifler - pasifler dayanışma derneği' nin kıdemli pasif üyesidir. üyelik aidatlarını peşin öder, o derece pasif(!) yazardır kendisi.*
çaylak olmuş 4. nesil zurna. beter olur inşallah. bunun gibileri sol frame' de sallandıracan aga anca ıslah olur. *
karşılama için kendisine teşekkürlerimi sunduğum iyi bir insan, mizah anlayışı hoşuma gitti.
torna tesfiye atölyesinde kalfalık yapan elma kedisinin çırağıdır.
(bkz: oğlum! yat motorun altına nesi var bir bakıver)
(bkz: oğlum! yat motorun altına nesi var bir bakıver)
doğum günüymüş. kız mı, erkek mi henüz anlayamadım; ama bu doğum gününü kutlamam için engel değil. doğum günün kutlu olsun sevgi kelebeği, sen hep uç.
Bende öyle derin iz'ler bıraktı ki, bu iz'lerin ne kadar çok canımı yaktığının farkına varamayan yazar..
Herşey bir 'iz' bırakır.. sana hiçbir şeymiş gibi gelsede...
Herşey bir 'iz' bırakır.. sana hiçbir şeymiş gibi gelsede...
grafik tasarımın babası... valla gece yarısı kahrımı çekti beyin fırtınası yapacağım diye. çaylaklıktan kurtulmuş diyorlar. neyse photoshop' una, freehand'ine zeval gelmesin. amin!
burdan kendisine tüm benliğimle 'n'aptın sen yaaa?' demek istiyorum. o değil de harbiden ne yapmış bu herif? en son karı emeseni filan bişiler diyordu.
neyse, özletmesin.
neyse, özletmesin.
sol framede gördüğüm an tüylerimi diken diken eden, bana acı veren, kazım koyuncu abimi hatırlayarak gözlerimi yaşlarla dolduran benim için olağanüstü bir hikayeye sahip olan şarkı...
içim yandı sözlük.
içim yandı sözlük.
annemin laz olması sebebiyle biliyorum lazca bir kelimedir...şarkısınada hastayız...yazarıda begendik *
şimdi bu tsira denilen sözlük kişisi çılgın ama aynı zamanda Cuci'nin oğullarından Tuga Timur'un soyundan gelen Tuy Hoca'nın oğludur.
Ak Orda hükümdarı Urus Han (hükümdarlığı 1369-1379) babasını öldürtünce Semerkand'a giderek Timur'a sığındı. Timur'dan sağladığı destekle 1375'ten başlayarak önce Ak Orda hükümdarı Timur Melik'i yenilgiye uğratarak Doğu Deşt-i Kıpçak'a egemen oldu (1377).
Ertesi yıl da Kalka Savaşı'nda Batı Deşt-i Kıpçak hükümdarı Kıyat Mamay Han'ı yenilgiye uğratarak Altın Orda Devleti'nin egemenliğini ele geçirdi (1378) ve dağılan birliği
yeniden kurdu.
hay mubarek neler yapmış beya! kedi canını senin...
Ak Orda hükümdarı Urus Han (hükümdarlığı 1369-1379) babasını öldürtünce Semerkand'a giderek Timur'a sığındı. Timur'dan sağladığı destekle 1375'ten başlayarak önce Ak Orda hükümdarı Timur Melik'i yenilgiye uğratarak Doğu Deşt-i Kıpçak'a egemen oldu (1377).
Ertesi yıl da Kalka Savaşı'nda Batı Deşt-i Kıpçak hükümdarı Kıyat Mamay Han'ı yenilgiye uğratarak Altın Orda Devleti'nin egemenliğini ele geçirdi (1378) ve dağılan birliği
yeniden kurdu.
hay mubarek neler yapmış beya! kedi canını senin...
abovvv. ne dedi!
hakkındaki iddalar ne kadar doğru bilemeyecem, günahı boynuna...
direk eşcinsel denilmiş yazar.*
abooooov. ne dedi!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar