bugün
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar10
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- kizlarsoruyor com5
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması6
- götün sürekli kanaması5
- aşık olunan ünlüler3
- akp bitince ne olacak22
- çocuk istememe nedenleri5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- ben buraya yargılanmaya değil yargılamaya geldim3
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- cd devrinin bitmesi15
- das kapital i yırtan kız2
- öğretmen olmak5
- krediyle kurban kesen müslüman2
- fusya semsiyeli yabanci17
- royall stars3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- herzevekil4
- kuranı kerim meali5
- aquila bicipite8
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- ulu sözlük team3
- gaddar kerim in mesleği nedir4
- araba sevdası2
- akrabalarla tüm alakayı kesmek5
- kiraz cicegi kolonyasi2
- borç olmadan kira olmadan iyi olan para2
- inte suri hur2
- bezelye yemeği9
- toyota corolla3
- lidya pınar2
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı10
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- bedenen yorulmak mı beynen yorulmak mı4
- aylık 346 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yani olmuyor2
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- otel odasında ölü bulunmak12
- ekşi sözlükteki başlıkları uludağ sözlükte görmek7
- 85 çalışmak vs 96 çalışmak2
- toplu taşımada osuran şahıs3
- tüm dünyanın zengin olması2
- ilahi bir gücün sizi frenlediği düşüncesi7
- mehdi olmayı düşünmek5
- kılıçdaroğlu vs davutoğlu2
vatandaşlarının çok önemli bir kısmının anlamadığı bilmediği bir dilde yayın yapan devlet tv kanalı.
haber alma özgürlüğünün ve bölücü propaganda yapılmasının önüne geçilmesi için en önemli çözüm . bölünmeyle alakası yok korkuya gerek yok . ortamın gerilmemesi için güzel bir adım . umarım bu zeytin dalı yerine ve amacına ulaşır .
kurtlerin sikintidan olmesini saglayacak kanaldir.yani bir anlam ifade etmez kacimiz acip trt 1 izliyoruz ki onlar terete ses izlesin.
(bkz: trt şeş gazinosu)
70 milyon kişiden toplanan vergilerle finanse edilen, taş çatlasa 5 milyon kişinin anlayabildiği kanal.
düşünenin, açanın, çalışanın... kısaca payı olan herkesin ...*!
düşünenin, açanın, çalışanın... kısaca payı olan herkesin ...*!
devletin kürtçe yayın yapan, televizyon kanalı.
(bkz: kürt kanalı)
- şimdi bana ırkçı derler.
türk kanalı için (bkz: trt 1)
ne hallere geldik ya rab!
- şimdi bana ırkçı derler.
türk kanalı için (bkz: trt 1)
ne hallere geldik ya rab!
zap yaparken bi tuş fazla basmamdan başka anlam ifade etmeyen kanal.
açıldığı gün tv'den sildiğim kanal, ilginç olan samanyolu tv ve kanal 7 ile aynı anda silmiş olmam.
(bkz: ateş düşsün türk ün ocağına)
uydudan sonra şimdide, malatya, diyarbakır, batman, mersin, hakkari, van gibi kürtlerin yoğun olarak yaşadığı illerde karasal yayına başlayan devletin kürtçe yayın yapan kanalı.
devlet eliyle kürtçe yayın yapan trt kanalı.
bu ülkede yaşayan tüm etnik grupların, tüm vatandaşların kendi dillerinde yayın okuma ve izleme hakları vardır. fakat bu hakkı devlet eliyle bölücülük ve anarşi yaparak kullanmaya başladıkları anda işin masumiyeti kalmaz. vatandaşı galeyana getirecek açılımlarda bulunan bütün kodomanları ve yırtık beyinli bölücü cenahların tamamını... *
bu ülkede yaşayan tüm etnik grupların, tüm vatandaşların kendi dillerinde yayın okuma ve izleme hakları vardır. fakat bu hakkı devlet eliyle bölücülük ve anarşi yaparak kullanmaya başladıkları anda işin masumiyeti kalmaz. vatandaşı galeyana getirecek açılımlarda bulunan bütün kodomanları ve yırtık beyinli bölücü cenahların tamamını... *
türkiye daha fazla bölünmeden kapatılması gereken gereksiz kanaldır.açılım saçmalığının bir sonucudur.kürt beşir sağolsun...
türk milletinin vergileriyle kurulan ve yayın hayatına bu vergilerle devam eden bir devlet kanalıdır. ve bu kanalda açıkça türk'e beddua edilmiştir.
yalnızca kaçak elektrikle çalışan televizyonlarda açılan kanal.
tavşan yapmak istediğim devlet kanalı.
ne türk'lerin ne de kürt' lerin bir türlü kabullenemediği kanaldır. türkler kürt kanalı olduğu için kürtler ise devlet eliyle açılan türk kanalı olarak gördükleri için bir türlü kabullenilmemiş ortalarda kalmış piç bir kanaldır aslında.
bana sorarsanız tamamen saçmalıktır açılması. sen bir kanal açacaksın, sonrasında ise programda yan yana duran domates, limon ve biberin kürt bayrağını çağrıştırdığını söyleyip program sunucusuna ihtar çekeceksen ne gerek var ki kanal açmaya. eğer düşünce samimi olsaydı sivil kürtçe kanallara izin verilirdi zaten.
hele ilk başlarda ki 2 saatlik kürtçe yayın denemeleri tam komediydi. 3 sefer denk geldim üçünde de tsk tanıtımı vardı.
bana sorarsanız tamamen saçmalıktır açılması. sen bir kanal açacaksın, sonrasında ise programda yan yana duran domates, limon ve biberin kürt bayrağını çağrıştırdığını söyleyip program sunucusuna ihtar çekeceksen ne gerek var ki kanal açmaya. eğer düşünce samimi olsaydı sivil kürtçe kanallara izin verilirdi zaten.
hele ilk başlarda ki 2 saatlik kürtçe yayın denemeleri tam komediydi. 3 sefer denk geldim üçünde de tsk tanıtımı vardı.
trt şeşde denir kürrtlerin ve alevilerin izledği bir yayındır.
evet. bahsedilen mihemedo şarkısında romi türk demek. ve şarkıda türklerin ocağına ateş düşsün deniliyor. bunu ilk dinlediğimde rumlara söylendiğini sandım. ama büyüklerden duyduğuma göre rom türk demekmiş. ama şimdi kullanılmıyor pek. bunun yerine tirk deniliyor türklere. ama merak etmeyin, kasetlerini aldığı için işkence gören ve öldürülen insanlar varken ve eskiden türklere bu sözü söyleyen şiwan artık asimile olmuş bir kürt. ha ben bir kürd olarak eskiden de sevmezdim. şimdide sevmem.
mardini show adıyla kürtçe yayın yapmakta olan kanal.
edit: recmi vaciptir.
edit: recmi vaciptir.
poşuyla izlenmesi gereken kanaldır.
http://i.hizliresim.com/w1a8yD.jpg
aslında hiç izlenmemeli hatta bir an önce kapatılmalıdır.
http://i.hizliresim.com/w1a8yD.jpg
aslında hiç izlenmemeli hatta bir an önce kapatılmalıdır.
geçen trt 6 da şirinleri izliyordum, şirinler aralarında ayaklanma çıkarıp gargamelin şatosuna molotof attılar ve ardından ''her biji şirin babeeey'' diye bağırmaya başladılar. ulan nolduğumu bilemedim.
ismi trt kürdi olmuştur.
ismi trt kürdi olarak değiştirilmiştir.
TRT 6 açıldığında pkk'lı rojin "ATEŞ DÜŞSÜN TÜRK'ÜN EViNE" diye anırdı.
Unutma Türk!
Unutma Türk!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar