bugün
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- balık etli mi kuru götlü mü4
- köfteci yusuf4
- sabahın köründe denize girmek4
- türk müsün türkiyeli misin12
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- bjk tv2
- alin3
- nasıl birisiniz6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- milli muharip uçağı kaan3
- beni özleyenler elime mum diksin15
- yunanistan29
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- ona bir şey söyle10
- ispanya daki göçmen krizi8
- anın görüntüsü16
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ölüm5
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- gecenin rap şarkısı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- japonya23
- favori coldplay şarkınız4
- yazarların ruh hali3
- en son aldığınız iltifat14
- irmik helvası vs un helvası18
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- gecenin şarkısı3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- gürcistan26
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
Sahin, Doğan, Kartal, Serçe modelleri bulunan araba markasıdır.
zamanında kupon ile dağıtılan araba markası.
koç grubunun türkiye'ye attığı koca koca kazıklardan sadece biri.
italya'da 70'li yılların sonunda tasarlanan ve 80'li yılların başlarında alt-orta gelir grubuna ucuz araba olarak satılan, konforsuz, güvenliksiz, kalitesiz, uyduruk fiat regata modelini kuş serisi adı altında 2001'e kadar türkiye insanına fahiş fiyatlara, aylarca sıra bekleterek, sıraya girişte parasını peşin almasına rağmen aylar sonra gelen ilave zamları da ödeterek, üstelik içinde kauçuk paspas, radyo, anten ve hatta bazen karter koruma sacı, sağ dikiz aynası olmadan satan rezil kuruluş. o kadar ki, kuş serisi olarak üretilen otomobillerde normalde asla kabul edilemeyecek olan üretim hataları, kaynak problemleri, kabul edilebilir toleransların çok dışında üretim sorunları mevcuttur.
1990'lı yıllarda yönetim içinden yükselen "kuş serisi"nin üretimini durdurma talepleri üst yönetimce sürekli olarak red edilmiştir. fiat'ın italya'da hurdaya çıkardığı eski tezgahlarla, neredeyse sıfır yatırım maliyeti ve çok düşük işçilik ücretleriyle üretilen bu berbat araçlar sayesinde fiat resmen ihya edilmiştir.
buraya kadar her şey basit bir monopol sömürüsü gibi dursa da asıl mide bulandıran kısım tofaş'ın monopol olarak kalabilmek için koç grubu eliyle giriştiği politik oyunlar, hükümetlerle dirsek temasları, aldığı hibeler, özel olarak çıkarılan yasalar vb rekabet engelleyici hamlelerdir.
italya'da 70'li yılların sonunda tasarlanan ve 80'li yılların başlarında alt-orta gelir grubuna ucuz araba olarak satılan, konforsuz, güvenliksiz, kalitesiz, uyduruk fiat regata modelini kuş serisi adı altında 2001'e kadar türkiye insanına fahiş fiyatlara, aylarca sıra bekleterek, sıraya girişte parasını peşin almasına rağmen aylar sonra gelen ilave zamları da ödeterek, üstelik içinde kauçuk paspas, radyo, anten ve hatta bazen karter koruma sacı, sağ dikiz aynası olmadan satan rezil kuruluş. o kadar ki, kuş serisi olarak üretilen otomobillerde normalde asla kabul edilemeyecek olan üretim hataları, kaynak problemleri, kabul edilebilir toleransların çok dışında üretim sorunları mevcuttur.
1990'lı yıllarda yönetim içinden yükselen "kuş serisi"nin üretimini durdurma talepleri üst yönetimce sürekli olarak red edilmiştir. fiat'ın italya'da hurdaya çıkardığı eski tezgahlarla, neredeyse sıfır yatırım maliyeti ve çok düşük işçilik ücretleriyle üretilen bu berbat araçlar sayesinde fiat resmen ihya edilmiştir.
buraya kadar her şey basit bir monopol sömürüsü gibi dursa da asıl mide bulandıran kısım tofaş'ın monopol olarak kalabilmek için koç grubu eliyle giriştiği politik oyunlar, hükümetlerle dirsek temasları, aldığı hibeler, özel olarak çıkarılan yasalar vb rekabet engelleyici hamlelerdir.
fiatın montaj fabrikasıdır fazlası değil net.
irlandanın halkoylamasına sunulan eurovision şarkısında boy gösteren araçtır kendileri.
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=S3FZmMLlqXI
--spoiler--
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=S3FZmMLlqXI
--spoiler--
(bkz: yerli bmw)
fakirin vazgeçilmezi birde hayal kurmazlar mı bir doğanım olsun modifiyeli olsun. (bkz: toz pembe hayaller)
yerli otomobil üretip yabancı bir markanın modelini tasarımını kullanmak, işte bunu çözemedim.
motoru falan nereden gelecek acaba.
motoru falan nereden gelecek acaba.
yıl sonu envanter ve bakım çalışmaları nedeniyle üretime bir süre ara verecek şirket.
Zamanın kuş serisi şöyle bir şeydi. Gerçi o günlerden bugünlere çok yol katetti.
https://www.facebook.com/...47&type=2&theater
https://www.facebook.com/...47&type=2&theater
Rahmetli amcamın, 1975 - 1998 (23 yıl)
babamın, 1985 - 2008 (23 yıl)
yılları arasında çalıştığı fabrikadır.
şahsımın ise; 2002-2003 ve 2009 yıllarında yapmış olduğum stajlara vesile olan fabrikadır.
Gelelim sadede... insan kaynakları departmanındaki saygı değer kardeşim sana sesleniyorum..
uludağ ünide önlisans kalıp bitirdim, gazi ünide makine öğretmenliği bitirdim, askerliği yaptım, Kariyer.netten açık pozisyonlarına başvurdum.. Nadir olsa da özgeçmişimi görüntülüyorsunuz fakat aramıyor, sormuyor, geri dönüş yapmıyorsunuz.
yahu arkadaş sülalem senelerdir emrine amade olmuş keza benim de bir senelik bir geçmişim var.. üzüyorsunuz beni, yapmayın.
(bkz: telefonun başında çaresiz bekliyorum)
babamın, 1985 - 2008 (23 yıl)
yılları arasında çalıştığı fabrikadır.
şahsımın ise; 2002-2003 ve 2009 yıllarında yapmış olduğum stajlara vesile olan fabrikadır.
Gelelim sadede... insan kaynakları departmanındaki saygı değer kardeşim sana sesleniyorum..
uludağ ünide önlisans kalıp bitirdim, gazi ünide makine öğretmenliği bitirdim, askerliği yaptım, Kariyer.netten açık pozisyonlarına başvurdum.. Nadir olsa da özgeçmişimi görüntülüyorsunuz fakat aramıyor, sormuyor, geri dönüş yapmıyorsunuz.
yahu arkadaş sülalem senelerdir emrine amade olmuş keza benim de bir senelik bir geçmişim var.. üzüyorsunuz beni, yapmayın.
(bkz: telefonun başında çaresiz bekliyorum)
+9 kıro itemi kız tavlama efsunlu olanlar da mevcuttur.
500 yıl sonra bulunduğunda inceleyecek heyetin aklına takılacak bazı efsaneleşmiş sorular olacaktır.
1. insanlar buna nasıl 8 kişi bindi?
2. bu arabaya binen neden rallici oluyor?
3. abart egzoz ve hayvan sesleri çıkaran korna ne amaçla kullanılmıştır?
onlar daha zeki olacakları için sorular daha fazla ve daha zeki olacaktır sanırım.
1. insanlar buna nasıl 8 kişi bindi?
2. bu arabaya binen neden rallici oluyor?
3. abart egzoz ve hayvan sesleri çıkaran korna ne amaçla kullanılmıştır?
onlar daha zeki olacakları için sorular daha fazla ve daha zeki olacaktır sanırım.
hiç bir arabada olmayan acil iniş sistemine sahip marka;
(video artık mevcut değil)
(video artık mevcut değil)
3 yeni model üretecek yer.
kus serisi araba ureten firma. bu havalarda eski bir sahin kullanicisi olarak su tavsiyeyi vereyim. arabanizda bazi guvenlik sistemleri yok, ayrica arabaniz arkadan itis. karli zeminde yukariya cikarken arabaniz zemine tutunamayabilir, arkadan itis oldugu icin direksiyonu kirdikca arabaniz kendini savuracaktir. kendinize dikkat edin.
Tofask.
dün yalova yolu'ndan geçerken fabrika önünde eylem için toplanan büyük bir kalabalığı gördüğüm firmadır.
Şuan otomotiv üretimini durduran bir fabrikadır sendikalar ile anlaşamamaktadır .
Aegea lansman hediyesi olarak ata lira dağıtan fabrikadır.
Her tofaşçı parasızken tofaşk yazdırır arabanın sağına soluna parayı bulunca da yapıştırır bmwyi yemeyelim birbirimizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar