bugün
- hükümet değişse ülke düzelir mi15
- evlenilmeyecek 4 erkek8
- true koş4
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı3
- gulmekicinyaratilmis11
- rüşvet4
- din2
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- mohamed salah ghaly11
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- tinder2
- kuran ı kerim meali5
- arkadaşlar ben güzel miyim4
- kylie minogue4
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur5
- hamburgerin çok abartılması5
- opel alman arabası mı sorunsalı3
- saldıran köpeğe şma demek4
- lahana turşusu3
- opel mokka2
- sözlük kızları dans ediyor3
- pahalıyı dayanıklı sanmak5
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler6
- güzel kızların her zaman haklı olması4
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar4
- orjinalinden iyi coverlar4
- anayasa mahkemesi'nin engelli emekliliği iptali3
- çerçeve yasa9
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- aynalı tahir2
- erdogan'a yarayacak diye mizmızlanmak4
- nickten isim tahmini yapmak10
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- sağır sürücü2
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- gocu4
- şumen macırı ramadan ağa2
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- aşkını bir sır gibi senelerce saklamak3
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- tıraş olmayı öğreten baba2
- aklına her geleni başlık yapan densiz2
- guinness birası5
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
Bünyesinde barındırdığı seç-izle servisindeki film arşivini genişletmesiyle takdirimi kazanmış programdır.
şu an servislere ulaşılamıyor hatasını sadece bende mi veriyor acaba.
ttnet'in sağladığı kullanışlı ve güzel bir servis.
standart paketi bir türlü müşterilerinin hizmetine sunmayan, herkesin 30 ağustos'u kaçırıp da 3-5 tl fazla ödemesini kollayan ttnet hizmeti.
adamlara hizmet başlangıcı olan şubat ayından beri en az 5 kere benim üyeliğimi plus paket değil, normal paket yapın diyorum, adamlar bana "efendim kampanyamız var, süresi şu tarihe kadar uzatıldı, o tarihte tekrar arayın" demekteler. önce nisan, sonra haziran, sonra ağustos sonuna kadar bana kampanyalı hizmet verdiler. nedense ben bu hizmetlerini kullanmadım. bunu da söylüyorum, ben bu hizmetinizi almak istemiyorum diyorum. yok şimdi geçemezsiniz bla bla bla diyorlar.
şikayet ettim bunları şıracılarına, aradılar, biz standart paketi hiç çıkarmadık ki! ilk kez bu ay çıkardık ağustos sonunda arasaydınız geçerdiniz dediler. anlatamıyorum adamlara. bir de diyorlar ki görüşmemiz kayıt altında. ulan bi baksana ekranlara kaç kere aramışım bu meret için.
kapattım telefonu sonunda dayanamadım. ha diyecek olursanız "ulan dümbük zaten hepi topu 4 lira, ne çemkiriyosun".
ben de diyorum ki; önemli olan boyu değil, işlevi.
adamlara hizmet başlangıcı olan şubat ayından beri en az 5 kere benim üyeliğimi plus paket değil, normal paket yapın diyorum, adamlar bana "efendim kampanyamız var, süresi şu tarihe kadar uzatıldı, o tarihte tekrar arayın" demekteler. önce nisan, sonra haziran, sonra ağustos sonuna kadar bana kampanyalı hizmet verdiler. nedense ben bu hizmetlerini kullanmadım. bunu da söylüyorum, ben bu hizmetinizi almak istemiyorum diyorum. yok şimdi geçemezsiniz bla bla bla diyorlar.
şikayet ettim bunları şıracılarına, aradılar, biz standart paketi hiç çıkarmadık ki! ilk kez bu ay çıkardık ağustos sonunda arasaydınız geçerdiniz dediler. anlatamıyorum adamlara. bir de diyorlar ki görüşmemiz kayıt altında. ulan bi baksana ekranlara kaç kere aramışım bu meret için.
kapattım telefonu sonunda dayanamadım. ha diyecek olursanız "ulan dümbük zaten hepi topu 4 lira, ne çemkiriyosun".
ben de diyorum ki; önemli olan boyu değil, işlevi.
hiçbir siteye girilmezken bu meret cayır çayır çalışıyor. nasıl iş anlamadım.
linux da ve dolayısı ile ubuntu da çalışmadığı için, bi sikime yaramayan program, hizmet ya da her neyse.
(bkz: yazar bu entrysinde sinirlenmiş beyler)
(bkz: yazar bu entrysinde sinirlenmiş beyler)
ttnet ten hiç beklemiyeceğim kalitede sorunsuz tivi si.
ubuntu ile ne indirilerek ne de site üzerinden izlenebilen zımbırtı.
la liga yayınlarını izleyip izleyemiyeceğimi öğrendikten sonra üye olmayı düşündüğüm zımbırtı...
tavsiye ediyo musunuz gençler? 1024mbps ile ahval ve şeraitimiz ne olur?
tavsiye ediyo musunuz gençler? 1024mbps ile ahval ve şeraitimiz ne olur?
(bkz: iptivibu)
dört aydır abonesi olmama rağmen henüz bana kendini toplam dört saat izletemeyen ttnet'in para söğüşleme şeysi. madem bu boku beceremiyorsunuz neden ısrar ediyorsunuz? ya da ben neden aboneliğimi sürdürmekte ısrar ediyorum?
kullanılırsa oldukça mantıklı olacak, fakat bir türlü izlenemeyen tivi.*
bugün güncelleme yapmış olan internetten tv izleme programı. ama neyi güncellediğini, neyi ne yaptığını söylemiyor.
yeni guncelleme ile bozulmustur. amina koydunuz guncelleme diye mis gibi programin.
yeni güncellemesiyle işleyiş tabanını silver light'a geçirerek sıçmıştır resmen. güç tasarrufu modunda çalışırken pc herhangi bir oynatıcı olarak algılamamakta bu programı ve belirlenen süre dahilinde ekranı karartmaktadır. pek işe yarayan bir özellik eklenmemiş sanırım böyle bir şeyi nasıl atlayabilirler? merak konusu...
sözlüğe takılırken tv izlemeye yarayan ttnet icadı.
indirme yaparken takılmasına rağmen ttnetin en iyi hizmeti.
yıldız.tv yani eski adıyla nar.tv pabucunu dama atmıştır.
espn classic de kanal listesine eklenmiştir.
görüntü ekranında boyut olarak herhangi bir değiştirme yapamadığımız program. arkadaş ben programın küçücük bir şekilde monitörün bir köşesinde durmasını ve monitörün geriye kalan bölümünde rahat bir şekilde çalışmaya devam etmeyi istiyorum. üstüne bir de bu programa para veriyorum.
öğle saatlerinde aşırı derecede takılıp kullanıcıyı adeta kanser eden programdır. anlaşıldığı üzere kullancılıların çoğu işyerlerinden kullanmaktadırlar.
Ttnet in yaptıgı online televizyon hizmeti. Ayrıca bazı filmleride izleme imkanı veren bu sistem çok ufak meblalarla göz dolduruyor. Faydalı yararlanmak için internet hızınıza ve kota problemi yaşamamak için internetinizin "sinirsiz" olmasina ozen gosterin aksi takdirde uzulursunuz.
son yapılan güncelleme ile film izlenilmesi mümkün olmayan program.2 saat 10 dakikalık film 1 saat 32 dakikada bitti.
birkaç gün önce ücretsiz üyelik alabileceğimi ögrenip kullanmaya başladığım tatlı hadisedir kendileri. yabancı kanal seçenekleri çok yetersiz olmamakla birlikte tatmin edici düzeyde de değil-yakın zamanda gelişeceğini düşünmekteyim- evet efendim ayda 1liraya değebileceğini düşünüyorum tabii kotalı internet kullanıcısı olup bir ay boyunca tivibu'dan tv izledikten sonra gelen fatura dudak uçuklatıp tivibu'ya ailecek sövülebilir o yüzden kotasızla kullanımı tat verir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar