bugün
- yaz yemekleri5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- manifest dinleyen erkek3
- true adamlığı2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- gocu bay bey birader2
- türkiye5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- taksim delisi cenk2
- elalem ne der4
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- stres3
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- fenerbahçe7
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- scooter'a 6 kişi binmek3
- stres yönetimi6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- tai lung9
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- almanya4
- bilgesu erenus2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- gulmekicinyaratilmis11
- yeni parti tüzüğü2
- sıcaklık2
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- josh hartnett2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- rüşvet5
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- askerlik2
standart paketi bir türlü müşterilerinin hizmetine sunmayan, herkesin 30 ağustos'u kaçırıp da 3-5 tl fazla ödemesini kollayan ttnet hizmeti.
adamlara hizmet başlangıcı olan şubat ayından beri en az 5 kere benim üyeliğimi plus paket değil, normal paket yapın diyorum, adamlar bana "efendim kampanyamız var, süresi şu tarihe kadar uzatıldı, o tarihte tekrar arayın" demekteler. önce nisan, sonra haziran, sonra ağustos sonuna kadar bana kampanyalı hizmet verdiler. nedense ben bu hizmetlerini kullanmadım. bunu da söylüyorum, ben bu hizmetinizi almak istemiyorum diyorum. yok şimdi geçemezsiniz bla bla bla diyorlar.
şikayet ettim bunları şıracılarına, aradılar, biz standart paketi hiç çıkarmadık ki! ilk kez bu ay çıkardık ağustos sonunda arasaydınız geçerdiniz dediler. anlatamıyorum adamlara. bir de diyorlar ki görüşmemiz kayıt altında. ulan bi baksana ekranlara kaç kere aramışım bu meret için.
kapattım telefonu sonunda dayanamadım. ha diyecek olursanız "ulan dümbük zaten hepi topu 4 lira, ne çemkiriyosun".
ben de diyorum ki; önemli olan boyu değil, işlevi.
adamlara hizmet başlangıcı olan şubat ayından beri en az 5 kere benim üyeliğimi plus paket değil, normal paket yapın diyorum, adamlar bana "efendim kampanyamız var, süresi şu tarihe kadar uzatıldı, o tarihte tekrar arayın" demekteler. önce nisan, sonra haziran, sonra ağustos sonuna kadar bana kampanyalı hizmet verdiler. nedense ben bu hizmetlerini kullanmadım. bunu da söylüyorum, ben bu hizmetinizi almak istemiyorum diyorum. yok şimdi geçemezsiniz bla bla bla diyorlar.
şikayet ettim bunları şıracılarına, aradılar, biz standart paketi hiç çıkarmadık ki! ilk kez bu ay çıkardık ağustos sonunda arasaydınız geçerdiniz dediler. anlatamıyorum adamlara. bir de diyorlar ki görüşmemiz kayıt altında. ulan bi baksana ekranlara kaç kere aramışım bu meret için.
kapattım telefonu sonunda dayanamadım. ha diyecek olursanız "ulan dümbük zaten hepi topu 4 lira, ne çemkiriyosun".
ben de diyorum ki; önemli olan boyu değil, işlevi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar