bugün
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü27
- hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz11
- bir baltaya sap olamadim11
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması10
- abdülhamid erdoğan vs altılı masa ittihat terakki11
- fatih erbakan8
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması13
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım20
- bir sigara mı yaksak10
- muharrem ince31
- balyoz yok diyenlerin tepesine balyoz indi8
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar21
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim67
- erdoğan'ın diploması yok38
- evlenme teklifi aldım sözlüğü bırakıyorum18
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması42
- atanan öğretmenler neden bu kadar seviniyor28
- izmir denince akla gelen şeyler16
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü13
- kitap okumuyorsan bir hiçsin11
- en çok göze çarpan yazarlar12
- gençlerin hep dinsiz olması9
- erkeklerin hoşlanma belirtileri15
- 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz16
- hikayeyi devam ettir9
- akp ince için imza topluyor yalanının patlaması12
- sinan oğan47
- anın görüntüsü22
- eve hırsız girdiğinde yapılacaklar11
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor11
- doğu perinçek12
- antalya daki rus nüfusunun 250 bine çıkması15
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak19
- alman medyasının kürtçü kk'yı desteklemesi12
- zındık rumeli7113
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak21
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı29
- chp liler ne ara bu kadar ahlaksızlaştı8
- arkadaşlar yeni sweetshirt üm nasıl8
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması26
- başkalarına göstererek ibadet21
- feramist12
- papa'nın giydiği mont18
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler16
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası26
- kızların hoşlanma belirtileri12
- sahurdayız uludağ sözlük42
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap30

entry'ler (1202)
ne yazın yaz ne kışın kış, cenabet midir nedir...
kedi uzanamadığı ciğere pis der... güzeldir istanbul, bakmayın siz...
bu mınakodumun barcelonasından nefret ediyorum. futboldan soğuttular ırzını sktiminin ayrılıkçıları. sktirin gidin o zaman ispanya liginden.. catalonia is not spain miş... hasktir ordan bölücü ibne.
oh be...
oh be...
uzun yıllar kurtlar vadisi serüveni sonucunda artık 3. mimiğini de oynatmaya başlamıştır... al pacino ne ki, robert de niro ne ki heheyt...
teknik açıdan bakıldığında şeytan taşlanmadığı için hacc'ın dört dörtlük olmamasına yol açabilir. atılmayan her taş yerine sadaka verilmelidir.
fıkıhçılar ise şeytan taşlamanın tamamen terk edilmesi, bir koyun veya keçi kurban etmek gibi bir cezâyı gerektiren bir iştir diye yorumlamışlardır meseleyi.
demek ki neymiş molotof yerine, taş atmaya devam ediyormuşuz.
fıkıhçılar ise şeytan taşlamanın tamamen terk edilmesi, bir koyun veya keçi kurban etmek gibi bir cezâyı gerektiren bir iştir diye yorumlamışlardır meseleyi.
demek ki neymiş molotof yerine, taş atmaya devam ediyormuşuz.
bu gece duygusal mıyım bilmiyorum ama an itibariyle ntv'de bülent ortaçgil ile artı da sohbet ediyor ve ben banu'yu görünce bu kadından hoşlandığımı anladım.
yaptığı programdan zevk alıyor, konuşması ses tonu bu işten ne kadar mutluluk duyduğunu kanıtlıyor...
gözlerinin içi gülüyor...
yaşlanma be banu, sen yaşlanma biz yaşlanırız...
yaptığı programdan zevk alıyor, konuşması ses tonu bu işten ne kadar mutluluk duyduğunu kanıtlıyor...
gözlerinin içi gülüyor...
yaşlanma be banu, sen yaşlanma biz yaşlanırız...
bir kardeşim olsun isterdim.
sözlüğün altını üstüne getirdikçe sözlüğü daha fazla öğrenecek gibi duruyor.
sözlükte işlerin nasıl ilerlediğini, kimlere, hangi durumlarda nereye kadar müsamaha gösterildiğini yavaş yavaş farkedip hayretlere düşmesi, eskileri hatırlattı bana, gülümsetti...
şüphesiz ki -her yeni gelen nesil gibi - kalitesizliği ile anılan yedinci nesil arasından sıyrılıp kendini farkettirmektedir.
sözlük ömrü uzun olsun, takipteyim...
sözlükte işlerin nasıl ilerlediğini, kimlere, hangi durumlarda nereye kadar müsamaha gösterildiğini yavaş yavaş farkedip hayretlere düşmesi, eskileri hatırlattı bana, gülümsetti...
şüphesiz ki -her yeni gelen nesil gibi - kalitesizliği ile anılan yedinci nesil arasından sıyrılıp kendini farkettirmektedir.
sözlük ömrü uzun olsun, takipteyim...
sözlükten uçurulmak için gerekli olan hataların her birine verilen ad.
ne kadar mil, o kadar çabuk uçuş bileti...
uludağ airlines, globally yours...
ne kadar mil, o kadar çabuk uçuş bileti...
uludağ airlines, globally yours...
yaptığı yazım hatalarıyla ve sözlük formatına aykırı "entry" leriyle bol bol uçuş mili topluyor.
sadece bir gözlem...
sadece bir gözlem...
kötü adam bakışının kitabını yazmıştır. uygulamalı videosu için:
http://garyoldman.info/in...temid=55&video_id=120
http://garyoldman.info/in...temid=55&video_id=120
iki açıdan ele alınacak olursa;
1- oyunculuk olarak cem yılmaz'ın dışında herkes bildiğimiz gibi. cem yılmaz beklentileri karşılamakla yetinmiyor, performansıyla yardırıyor adeta... bu adam karakter oyunculuğunun altından rahatlıkla kalkabileceğini hokkabaz'da zaten göstermişti ama bu filmde şimdiye kadar göstermiş olduğu performanslara göre oyunculukta tavan yapmış.
cem yılmaz "a" dediği zaman "puhahahahah" diye gülen kesime pek hitap etmiyor film, olm "cem yılmaz var lan güleriz" diyerek filme gelenler yamulur.
(bkz: bu sefer güldürmedi)
2- senaryo ise yavuz turgul'a yakışmayacak derecede zayıf kalmış. kabadayı, gönül yarası farklı filmlerdi ama kurgusu iyiydi en azından... hiçbir beklenti içinde girmeden sinemaya gelen çoğu kişinin hayal kırıklığıyla salondan ayrıldığını herkesin yüzünde görebilmek mümkündü.
velhasıl-ı kelam gidin görün. giderseniz "eh işte" deyip, cem yılmazın oyunculuğunu hatırlayarak çıkacağınız bir film olmuş. gitmezseniz de çok fazla birşey kaybetmezsiniz, 3 ay sonra xvid ac3 versiyonu düşer ortamlara, indirip izlersiniz.
karar sizin...
1- oyunculuk olarak cem yılmaz'ın dışında herkes bildiğimiz gibi. cem yılmaz beklentileri karşılamakla yetinmiyor, performansıyla yardırıyor adeta... bu adam karakter oyunculuğunun altından rahatlıkla kalkabileceğini hokkabaz'da zaten göstermişti ama bu filmde şimdiye kadar göstermiş olduğu performanslara göre oyunculukta tavan yapmış.
cem yılmaz "a" dediği zaman "puhahahahah" diye gülen kesime pek hitap etmiyor film, olm "cem yılmaz var lan güleriz" diyerek filme gelenler yamulur.
(bkz: bu sefer güldürmedi)
2- senaryo ise yavuz turgul'a yakışmayacak derecede zayıf kalmış. kabadayı, gönül yarası farklı filmlerdi ama kurgusu iyiydi en azından... hiçbir beklenti içinde girmeden sinemaya gelen çoğu kişinin hayal kırıklığıyla salondan ayrıldığını herkesin yüzünde görebilmek mümkündü.
velhasıl-ı kelam gidin görün. giderseniz "eh işte" deyip, cem yılmazın oyunculuğunu hatırlayarak çıkacağınız bir film olmuş. gitmezseniz de çok fazla birşey kaybetmezsiniz, 3 ay sonra xvid ac3 versiyonu düşer ortamlara, indirip izlersiniz.
karar sizin...
sezon ürünleriyle aynı fiyata çok rahat 501 alınabilen kot pantolonları üretir.
o zaman beni neyle cezbedeceksin? türk markası oluşunla mı?
bırak baba, yap sen de aynı kaliteyi senden alayım. levi's ı rahat iki sene giyiyorum ben. senden aldığım yeni sezon kotun ise rengini geçtim, daha senesi dolmadan sağı solu aşındı.
e ben de "yerli sermaye" gibi ucuz duygu sömürülerine inanacak yolunacak kaz değilim kusura bakma.
o zaman beni neyle cezbedeceksin? türk markası oluşunla mı?
bırak baba, yap sen de aynı kaliteyi senden alayım. levi's ı rahat iki sene giyiyorum ben. senden aldığım yeni sezon kotun ise rengini geçtim, daha senesi dolmadan sağı solu aşındı.
e ben de "yerli sermaye" gibi ucuz duygu sömürülerine inanacak yolunacak kaz değilim kusura bakma.
balon bir film olmuş.
öyle filme böyle yorum... 1-2 aya xvid ac3 versiyonu ortamlara düşer verdiğiniz paraya yazık.
13 milyon amk...
öyle filme böyle yorum... 1-2 aya xvid ac3 versiyonu ortamlara düşer verdiğiniz paraya yazık.
13 milyon amk...
hayatımın fonunda çalan parça...
"bu ülke"nin bazı değer yargılarıyla zamanında oyun oynamaya çalışanları akıllara getirir.
tabii onların sonunu da...
(bkz: sütçü imam)
tabii onların sonunu da...
(bkz: sütçü imam)
burnumu karıştırmak hoşuma gidiyor.