bugün
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat4
- bir güneşe bir de sana bakamam3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması9
- mutlu olmak2
- çok kitap okuyanı eleştirmek3
- ölümlülük iksiri2
- g i l d e d l i l y10
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- fazladan ölümsüzlük iksiri olan var mı4
- flört algoritması3
- yarından sonraki güne ne denir2
- çerçeve yasa31
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- yalnız ölmek2
- bir kadın tarafından hükmedilmeyi istemek3
- nasıl bir kadın3
- kitap okuma alışkanlığı2
- türbede dua etmenin şirk olması13
- dağ evi4
- akp'li vekilin abdullah öcalan'a teşekkür etmesi2
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- apocular2
- sokakta öpüşmek7
- geldimgittim6
- özgür özel15
- stingy2
- yurt dışı çıkış harcı8
- engelleyen insan kibri6
- ben bir ceviz agacıyım6
- monica bellucci'ye aşık olmak3
- hayattan keyif almak2
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- kadınların bakir erkek istemesi2
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- mashle3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- 1 euro 55 21 tl2
- dilan4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- mezarlıkta ağlayan kızın asıl amacı5
- 30 yaşına geldiği halde anası babası ölmemiş tip2
- nakşibendi tarikatının halidi kolundanım6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- satürnün halkasına imam hatip açmak6
- apo milletvekili olursa olacaklar3
Aynalı tahirden sonra izlediğim en iyi dizidir.
özledik rick reyizz.
dünya çapında büyük hayran kitlelerine sahip amc televizyonunda yayımlanan ve 6. sezonu taze bitmiş amerikan drama dizisidir. bu diziyi diğerlerinden ayıran en önemli etken dizide ki zombilerdir (aylak). zombilerle kurgulanan yaşam ve ayrıntılara verilen önem ile ön plana çıkmakta olup aylakların makyajında çalışan yüzün üzerinde makyaj görevlisi vardır.
konu olarak ise dünya da büyük bir virüs salgını ile tüm insanlığı etkileyen hastalık ortaya çıkmıştır. çok az sayıda sağlıklı insan kalmış ve kalanlarda öldüklerinde zombi olmaktadırlar.
başrol oyuncusu kahramanımız rick girman ve arkadaşlarının maceraları 6 sezondur kendini tutkuyla izletmektedir.
konu olarak ise dünya da büyük bir virüs salgını ile tüm insanlığı etkileyen hastalık ortaya çıkmıştır. çok az sayıda sağlıklı insan kalmış ve kalanlarda öldüklerinde zombi olmaktadırlar.
başrol oyuncusu kahramanımız rick girman ve arkadaşlarının maceraları 6 sezondur kendini tutkuyla izletmektedir.
https://www.youtube.com/watch?v=yamQpBusLeE
rick reyiz allahını seversen semte gidelim üç beş delikanlı toplayalım tarayalım orayı nolur kurban olayım abi...
ulan kim öldü acaba ya aklıma düştü birden. spoylır varsa dm.
rick reyiz allahını seversen semte gidelim üç beş delikanlı toplayalım tarayalım orayı nolur kurban olayım abi...
ulan kim öldü acaba ya aklıma düştü birden. spoylır varsa dm.
Sürükleyici bir hikayesi olduğunu düşündüğüm dizidir. Beklemediğiniz bir anda sevdiğiniz karakterler ölebilir bu dizide. Başlayın derim. Beğenmezseniz bırakırsınız zaten. Neokur puanı 8.9’dur.
http://www.neokur.com/film/82193/the-walking-dead
http://www.neokur.com/film/82193/the-walking-dead
Bi' türlü izlemeye başlayamadığım bir amerikan dizisi. En klasik zombi kurgusu bu dizide galiba.
dram, korku, gerilim, yer yer aksiyon ve macera tadını dibine kadar aldıran dizi.
ilk 5-6 bölümünü izlemiştim berbattı sıkılmıştım.Sonra geçtim oraları ve güzelleşti dizi.Son sezonu gayet güzeldi.
görsel
görsel
https://www.youtube.com/watch?v=9Daz4LrUFjU
özledik be reyiz. rick reyize diz çötürenlerin götüne o sopayı teker teker sokucaz ulan...
özledik be reyiz. rick reyize diz çötürenlerin götüne o sopayı teker teker sokucaz ulan...
Hayranlıkla izlediğim bir dizidir. Hayatta kalma mücadelesi, dram, aksiyon. Süper ötesi.
Frank darabont'un yapım aşamasında arka sokaklar'dan etkilendiği dizi. Aynı zum tekniği, aynı figüratif kötü adamlar mantığı filan.
Başlasın artık, pazartesi günlerine neşe gelsin.
yeni sezon tanıtımı yayınlanmış dizidir. O neydi öyle yav... hop oturup hop kalktım amk.
dizinin ilk 3 sezonu uzatılmış şekilde yayınlanıp bitirilseydi dünyanın en iyi ilk 3 dizisi içerisine girebilecek dizi.fakat git gide bozdu ve bozdu.son sezon finalinin fiyasko sonundan bahsetmiyorum bile.
Rick ölmez saçmalama dır.
Eugune öldü diyorum buraya koyuyorum bekleyin...
sırada ki ölecek kişi hala gizemliliğini koruyor beyler az kaldı yeni sezona.
daha once hicbir sekilde spoiler vermedigim, fakat verdigim spoilerlerin hepsinin tuttugu dizi... oyle birsey ki, 6.sezonda: "Wolflarla cok ugrasacak bunlar, bu sezon senaristler, karakterlerin kendi ic meselelerine odaklanacak..." dedim ve hepsi tuttu. oyle ki, wolflarla nerdeyse 6.sezonun 8.bolumune, yani sezonun yarisina kadar ugrastilar... ayni zamanda her karakterin, ic meselelerinden tutun da, karalter analizlerine kadar hepsini gosterdi dizi... ha, negan supriz oldu mu benim icin? tabiki hayir. kimi oldurdu derseniz, cizgi roman'a sadik kalirlarsa-ki kalmayacaklar- glenn ölür. cizgi romana sadik kalsalardi zaten, andrea 6.sezona kadar yasar, gozluklu denise yerine abraham ölürdü... negan'in kimi oldurdugune gelirsek, bu kisi %40 aaron, %40 eugene, %20 glenn'dir.. bu entryi rez alin. ekim'de gorusuruz...
tanim: hardcore fani oldugum dizi.
tanim: hardcore fani oldugum dizi.
Yemek yerken izleyerek hayatımın hatasını yapmama vesile olmuş, kalın bağırsakları görünce kan beynime sıçramış, tüm gece psikopata bağlattırmıştır.
Kafa dağıtan dizidir.
Kafa dağıtan dizidir.
kesinlikle tavsiye ederim yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
Başlasa da izlesek dediğim zombili, yamyamlı dizi...
Son sezonda fena tezgaha geldiler, hadi hayırlısı...
Son sezonda fena tezgaha geldiler, hadi hayırlısı...
Yeni sezonu sabırsızlıkla beklenen dizidir.
başlığı görünce bi an yoksa başladı mı diye heyecan yaptırmış dizi. başlasın da izleyelim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar