bugün
- dikkat dikkat tai lung kız11
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması16
- diamond bosphorus6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- sözlüğün kahve olması11
- kadın bir yazarın entry girmesi5
- erkek yazar entrysi4
- alttaki yazara aşık ol6
- barış manço3
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi16
- mtv nakit ödeniyor mu4
- banyo havalandırmasından guguuk guk sesi gelmesi3
- diz çökerek evlilik teklifi eden erkek5
- gerdek namazı5
- karadenizlilerin akp aşkı4
- büyük aşklar kavgayla başlar saçmalığı2
- kezodan kurtulma yolları4
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak5
- iqos2
- zincir çeken kezo5
- sözlükteki ahlaki ve etik değerler2
- 17 dosyam var diye hava atan tip6
- çok sıcak2
- 7 nesilden sonrasının ziyan olması2
- bu devirde araba almak3
- profili şikayet et butonu2
- çocukların ağlama sesi3
- sevgiliye 5 liralık açık parfüm almak3
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- yaprak yemek2
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir3
- yagmurcu3
- true yu cihangir de linç edilirken görmek2
- tanju okan ayten alpman2
- trump'ın erdoğan her istediğimi yaptı demesi3
- arkadaşın karısı2
- ela rumeysa cebeci5
- ilk otuzbir8
- kola içen erkek2
- ülkenin 1 gram değişmediği gerçeği2
- kıraç ı sevme nedenleri2
- bazı milletlerin çok gürültücü olması3
- bu sıcakta dışarı çıkan insan2
- perdeleri beklemek2
- herkes uyudu mu5
- bitmekte olan insanlık için örnek olmak2
- karınız başka birisiyle sevişirken onları seyredin2
- ekşi sözlük14
- sizce 1 74 boya 65 kilo çok mu2
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı9
entry'ler (494)
Genellikle aile tarafından hiç eğitim görmemiş, hayatta ki tek amacı instagramda ki takipçileri olan kız grubudur.
Türk kızı iyidir candır da, şu hallerini kenara bırakabilseler keşke.
Bizim sevdiğimiz bizi beğenmiyor, bizi sevenleri de biz beğenmiyoruz.
Saçmalama koskoca 12 cm .
Tekrar sevgilisiz kalacağınız durumdur.
Bu duyguyu hiç yaşamadım.
P90 . Anlayan anladı.
Sohbet edicek insan gerek.
Geleceğim her zaman çok parlaktı. Belki de ben kıymetini bilemedim. insanlara nasıl davranıcağımı ben bilemedim belki de. Sadece her zaman iyi oldum, kimseye sesimi yükseltmedim ve sevdiklerimi hep savundum. Ben sadece doğru olanı yaptım. Ve sonun da karşılığını aldım; yalnızlığı. Üniversite de 3. Sınıfım evim arabam var. imkanlarım var. Fakat hep yalnızım. Gerçekten arayıp dışarı çıkalım diyeceğim bir insan yok artık. Sevgili, yakın arkadaş , arkadaş olarak söylemiyorum. Herkes insanları kandırma peşinde. Şu koskoca bursa da kendi gibi olan dürüst bir insan yok mu gerçekten? Çok fazla şey gördüm, eğlendim arkadaşlarım oldu. Fakat dostum olmadı hiçbir zaman. Belki de bir kız arkadaşım olsa onunla gezmediğimiz yer, yapmadığımız eğlence, izlemediğimiz film, yemediğimiz yemek kalmazdı. Kendim gibi birini bulamıyorum sözlük. içimi anca buraya dökebiliyorum.
Verdiğin değeri, emeği ve en önemlisi onun için harcadığın zamanın kıymetini bilmeyen kızdır.
Yu-gi-oh çizgifilmini hatırlattı..
Geçen sene yanlış işlere giriştiğimden dolayı 3 milyar borç edindim. Sevdiğim kıza güvenmenin hatası ve dost seçimini yanlış yapılmasından dolayı yarım dönemim çöp olmuş durumda. Bu seneye babamın desteğiyle araba ve 2+1 ile girdim. Allah yardımcın olsun tek isteğim üniversiteyi bir an önce bitirip babamı daha fazla hayal kırıklığına uğratmamak. iyi geceler efendim.
Arada bir kampanya yapıyorlardır daha fazla müşteri çekmek için. Hani bir alana ikincisi yarı fiyatına falan.
Başlarda ilgi çekici fakat devamı gelmeyen birşey.
Bir pazar sabahı öğlene kadar uyumak yerine eşinle birlikte geçireceğin güzel bir güne dönüştürebiliriz tabi ki. iyi olmasa da önemli olan yapmak gençler. En azından sorulduğunda bir kere yaptım yetti anam denmeli. Yapılır evelallah.
Geleceği hem maddi hem de manevi olarak çok güzel olan fakat bu hayatı tek başına yaşayamaya mahkum bir deli.
Sikini verir.
Sen sevme beni, karşılıkta beklemem senden. Sadece kırma üzme merhamet göster. Yanın da olurum ben senin. Dost abi kardeş arkadaşın olurum. Sadece akıttığın göz yaşlarınla toprağını ıslatma papatyam.