bugün
- true neden sevilmiyor sorunsalı29
- ay takvimine göre konserve yapmak5
- hava soğudu ulan11
- ailem güvende10
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri20
- mazotun 100 lira olacağı tarih14
- sözlük yazarlarının kekleri7
- babaların sorduğu ilginç sorular5
- sosyalleşmenin zorlaşması12
- evlenmek istememenin garip karşılanması8
- restoran görünce çocuğunun gözlerini kapatan insan5
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz28
- çalışmak istememek3
- latince sözler3
- viski kola12
- soğuk su içme mevsiminin sonuna gelmek7
- ak partililerin apoya villa yaptırması30
- cincinnati cini5
- güneşlenmek3
- sözlükte 15488 gammaz olması10
- ayıküyün mü3
- sözlük yazarlarının normal kombinleri7
- enayimiknatisii8
- türbanlıyla bakışmak4
- kot pantolon ve çıplak ayak2
- saadettin ustaosmanoğlu2
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- video hazırlamak5
- naruto dayi7
- hamas19
- patronunuzun whatsapp profil fotoğrafı5
- nahl suresi 90 ayet2
- hasta çocukları için el açtırılan babalar4
- kürtaj dede6
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi8
- izmir in kurtuluşunu yok sayan dinci2
- insan olmaya ceyrek kala6
- her akşam kocasına kuruyemiş hazırlayan kadın6
- g i l d e d l i l y12
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- ılık su içen erkek8
- chp bu ülkenin geçmişi ve geleceğidir3
- mal gelecek dükkanın önüne park etme9
- mazotun litresi 96 lira13
- pipet kullanan erkek8
- 30 kasım 2026 beşiktaş galatasaray maçı2
- gokyuzunun silinen rengi16
- bugün ne oldu4
- quran2
- harp okulu öğrencilerinden korkan padişah3
hotel california ile şenlendirilmiş olması kalın bir ayrıntı olsa da şükela bir seçim.
Bir boş vermişlik filmi.
abartılmış bir filmdir. tamam izlenir vs ama öyle aman aman komedi barındırmaz. ince mesajları da bi siz anlıyorsunuz amk! sanki evrenin sırlarını veriyorlar.
klasik 90 lı yılların amerikan filmlerinden.
klasik 90 lı yılların amerikan filmlerinden.
Hotel California'nın Gipsy Kings Cover'ını ilk kez dinlediğim film, ne günlerdi ama..
Hatırlamak için;
https://youtu.be/QoT1mD8vff4
https://youtu.be/VMYyxqaaWew
Hatırlamak için;
https://youtu.be/QoT1mD8vff4
https://youtu.be/VMYyxqaaWew
Muazzam bir film daha girişinden güldürür.
(bkz: dude)
(bkz: dude)
ilk izlediğimde nesini övmüşler bunun bu kadar demiştim. Sonra ikinci bir şans daha verdim ama görüşüm değişmedi. Abartılmış film denince ilk aklıma gelenlerden. Ha kötü film mi değil.
çalışma gibi bir zorunluluğum olmasa hayatı big lebowski tadında yaşardım. yavaş, yaya yaya.
Her önüne gelene gülmek vazifesi edinmiş gevşekler tarafından abartılan film.
Böylesine kötü fakat böylesine de zorlaya zorlaya, ite kaka abartılan filmler 40 yılda bir gelir.
Bir iki sosyolojik tespit dışında tam bir kabustur bu film.
Fox TV dizileriyle bunun arasında seçim yapmak zorunda kalsam hiç düşünmeden televizyonu kapatırım.
Böylesine kötü fakat böylesine de zorlaya zorlaya, ite kaka abartılan filmler 40 yılda bir gelir.
Bir iki sosyolojik tespit dışında tam bir kabustur bu film.
Fox TV dizileriyle bunun arasında seçim yapmak zorunda kalsam hiç düşünmeden televizyonu kapatırım.
Film çok kötü yaşlanmış. Zaman kaybının ta kendisidir.
The ballad of buster shruggs ve no country for old men saçmalığından sonra bünyedeki coen biraders nefretimi bir nebze de olsa azaltmış filmdir. Filmde neler olduğu hakkında çok bir bilgi sahibi olamadım doğrusu. Nereden ne alaka gelen karakterlerin ve diyalogların inanılmaz derecede kafayı allak bullak etmesi (mindfuck değil), Kopuk ve çok ağır işleyen bir senaryoya rağmen filmin absürd komedisi beni öldürüp bitiyor. Durduk yere donny bağırmalar, meksikalı elemanın bowling toplarıyla yaptığı seksüel çağrışımlar, eve girip çıkanın belli olmaması, the dude'un salakça cümleler kurması ve kül sahnesi..vb.vb.vb hep boşluğuma gelip gümletiyorum kahkayı böylesine sürreal mizaha. Sonuç olarak dediğim gibi bazı şeylere anlam veremesemde beğendim yine de. Keşkem coen biradersler çöl temalı filmler yerine komedi yapsalarmış şuan daha başka noktada olurlardı (Bence).
gelmiş geçmiş en pasifist adamı hafızama kazıyan film. Bu herifle iyi geçinmek istiyorsanız 2 kurala dikkat edin.
1) ona ahbap diyin
2) halısına dokunmayın. iran dokuması.
Onun dışında evine izinsiz girin odasında parti yapın gıkı çıkmaz hatta isterseniz gelir size ot ikram eder.
Öte yandan bi de Walter diye kankası var bunun. Karakterini kim yazmışsa işini biliyor.
Fidyecilere 1 milyon dolar yerine iç çamaşırlarını kakalamaya çalışacak kadar çılgın. Uyanık olduğu kadar da salak. Bowling oynarken sülalesine söv kızmaz, hile yaparsan çeker vurur. Enteresan ikilemleri başarılı bir şekilde bünyesinde barındırdığı için adından söz edilmeyi hak ediyor.
7.5/10 diyorum.
1) ona ahbap diyin
2) halısına dokunmayın. iran dokuması.
Onun dışında evine izinsiz girin odasında parti yapın gıkı çıkmaz hatta isterseniz gelir size ot ikram eder.
Öte yandan bi de Walter diye kankası var bunun. Karakterini kim yazmışsa işini biliyor.
Fidyecilere 1 milyon dolar yerine iç çamaşırlarını kakalamaya çalışacak kadar çılgın. Uyanık olduğu kadar da salak. Bowling oynarken sülalesine söv kızmaz, hile yaparsan çeker vurur. Enteresan ikilemleri başarılı bir şekilde bünyesinde barındırdığı için adından söz edilmeyi hak ediyor.
7.5/10 diyorum.
bomboş , zaman kaybı bir film.
Bana beyaz tus sevdiren bir Joel ve Ethan Coen mucizesidir.
"kahrolası halı odayı dolu gösteriyordu."
The dude.
Komedi filmlerinin kültüdür madonnasidir. Durum komedisi ve amerikan taşlama mizahının hasosudur. En sevdigim komedi filmi desem yeridir. Jeff bridges basrolu ustlenmektedir ve dokturmektedir.
Not: maskeli beşler, recep ivedik ve kutsal damacana tayfasinin begenmeme ihtimali yuksek.
Not: maskeli beşler, recep ivedik ve kutsal damacana tayfasinin begenmeme ihtimali yuksek.
hafif salak ve her şeyi boşlamış amerikan tiplemeleriyle, artistik uçuk kaçık gotik kültürün güzel sentezlendiği kült film.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar