bugün

5. nesil yazar, hoşgelmiş.
yamulmuyorsam atv'nin vahşi güzel dizisine rakip olarak piyasaya sürdüğü dizi. hem de pembe olanlardan.
thalia yani tek "i" si ünlü bir star,şarkıcı......
girileriyle dikkat* çekmeyi başarmış zeki insan. nesildaş.
nicki ile platonik askimi bana hatirlatan yazar. (bkz: #3391678)

ayrica hosgelmistir.
dünyanın 10 harikasından biri.
sabahın köründe uzun uzadıya entry girme yeteneğine sahip yazar.
an itibariyle dert ortağı, genel itibariyle kader ortağı. acı olgunlaştırır mı bilmem de o yaşların, o yaraların karşılığı elbet bir gün seni bulur mutluluk olup.
sözlükte skandal yaratacak sırlarını bildiğim hoş sohbet, 5. nesil yazar. şimdilik susuyorum, konuşursam olay olur. *
nickini entrynin altında görünce; sadece bana sesi ve kendisi çok güzel başka birini hatırlattığı için* refleks olarak artı oy verdiğim fark ettiğim yazar. umarım güzel şeyler yazıyordur.*
öğretmenler gününüz kutlu olsun yazarı.. * *
dikkat bilgi içerikli entry tadında faideli, zihin açıcı entryler giren yazardır. * *
çok güzel yazan yazar. seviyoruz ve de takip ediyoruz kendisini.

"maria la del barrio dizisini kaç kez izledin?" diye sormak istediğim yazardır kendisi ayrıca. * * * *
24-30 kasım tarihleri arasında yaptığı 209 gammazlamayla, haftanın gammazları listesinin bir numarasına yerleşen beşinci nesil yazar. hatalı entry girenlerin korkulu rüyası da diyebiliriz...*
(bkz: ispikçi)
entrylerine deliler gibi artı oy yağdırdığım yazar. bir laf ancak bu kadar gediğine oturtulurdu be canım. eline koluna sağlık.

(bkz: #4317933)
ahmet necdet sezer'i çok güzel tanimlamiş arti oylara boğmak istediğim yazar.
(#4434036)
karınca yumurtası yağı markasıyla çağrışım yapan kelime.
(#4451243) ile son noktayı koymuş değerli kraliçe.
uğurlu sayısı 209 galiba. en son #4306137 numaralı entryde bahsetmiştim; ama bu hafta da 209 gammazlama yapmış.*
(bkz: yenge)
basarili elestrimenlerden.
17 mart'tan beri yazmayan yazar. özletmiştir. *
#5870805 beni birileri ile karıştırmış olan * bir yazar. birilerine çok aşk acısı çektirmiş o kesin bir şey. o çeken kişiyle birebir konuşmuşluğum zaten var. hakkında sayısı bile belli olmayan entryler girmiştir. ve tanımadığı kişilere çift karakterli diyebiliyor. insanlık hali karıştırabilir.
(bkz: bebiş)