bugün
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- ikizler burcu4
- osimhensiz galatasaray5
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- kafada yumurta patlatarak şaka yapmak2
- sözlük kokusu2
- sözlüğün akmaması2
- gece gece bamya yenir mi8
- rus kadınla evlenir misiniz10
- kiraz cicegi kolonyasi20
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı5
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- ey insan6
- rusya'nın avrupa'ya karşı hibrit savaşı2
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- bankaların üç ayda bir şifre yeniletmesi2
- eski sevgilinin yeni sevgilisinin eski sevgilisi2
- polis çevirmesi4
- kendin gibi biriyle arkadaş olmak2
- aynada güzel görünüp fotoğrafta kötü çıkmak2
- ruhi çenet11
- bakarız diyen erkek17
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı16
- okan buruk9
- dm yazarlığı9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- ne kadar paranız var10
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatahahahahahaha7
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar7
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı5
- recep tayyip erdoğan14
- cübbeli ahmet hoca9
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan3
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- sözlüğün sarması13
- gta 78
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- serhat kılıç28
- sözlüğün en kültürlü yazarı14
- maaş yüz yüze görüşülecektir12
pazara girmeden önce çok iyi piyasa araştırması yapıp, türk halkının aslında ne istediğini anlamaya çalışmış tecrübeli bir gsm şirketidir.
cebit te bulunan standı görülmeye değerdi, artık telsim in yeşil renginden çok vodafone nun kırmızılığı ön plandadır.ayrıca, en son yayınlanan reklamlarıyla da tercih edilebilir bir firma olduğunu göstermiştir.*
cebit te bulunan standı görülmeye değerdi, artık telsim in yeşil renginden çok vodafone nun kırmızılığı ön plandadır.ayrıca, en son yayınlanan reklamlarıyla da tercih edilebilir bir firma olduğunu göstermiştir.*
türkiye'nin en büyük kapsama alanına sahip olacaklarını iddia aden kuruluş.
eğer iddialı oldukları derecede bir yükseliş ve büyüme trendi sergilerlerse en azından türkcell'in burnunun sürtmesine sebep olacak gsm operatörüdür.
bu hafta sonunda kontör yükleme kartlarına zam yapması muhtemel olan gsm şirketi.
birisinin bu gsm firmalarına dur demesi gerekiyor, ipin ucunu kaçırdılar.
birisinin bu gsm firmalarına dur demesi gerekiyor, ipin ucunu kaçırdılar.
reklaminda calan muzik where is my mind in neredeyse aynisidir.
pazar araştırmaları ve teknolojik gelişmelerini derinden yürüten hala büyük bir patlama yapacağına inandığım gsm şirketi.
14 şubat sevgililer gününden itibarek kontör yükleme kartlarına zam yapan ünlü gsm şirketi.
13 Ytl olan 100 kontörün fiyatını 14 ytl,
29 ytl olan 250 kontörün fiyatını 31 ytl yapmıştır.
(bkz: hızını alamayan gsm şirketleri)
13 Ytl olan 100 kontörün fiyatını 14 ytl,
29 ytl olan 250 kontörün fiyatını 31 ytl yapmıştır.
(bkz: hızını alamayan gsm şirketleri)
bu aralar her yerde zırt pırt reklamı çıkan sınırlar ötesi tarifesinden uzak durun derim.bir ay denedim ve kapattırdım hattımı.neden mi, çok basit, 35 ytl tutarında konuşup 100 ytl lik fatura ödedim de ondan.ama aptallık bende vergileri unutmusum."dakikası 29 kuruşmuş ooo" diyip atladım tabii...
deli gibi dağ tepe dinlemeden çekmeye başlayan güzide gsm operatörü
(bkz: değişimi fark ediyoruz)
(bkz: telsim vodafone a dönüşüyor)
bugün itibariyle sadece vodafone tr olan operatör.
zamanında aveanın abone toplamak için yaptığı kısa süreli binbir türlü çakal kampanya taktiğini uygulayan operatör. halkımız böyle basit numaralara nasıl inanıyor aklım hayalim almıyor. yok 5 dakikası 1 kontörmüş, yok bedava mesajmış uyutuluyorsunuz farkında değilsiniz. küçük bir çocuğa bir şeker karşılığı istenilen bir şeyi yaptırmaktan farkı yok telsim vodafoneun yaptığının.
bu arada unutmadan, saf ve aptal çocuk siz oluyorsunuz sayın vodafone kullanıcıları.
bu arada unutmadan, saf ve aptal çocuk siz oluyorsunuz sayın vodafone kullanıcıları.
turkcell'in ergenekon terör örgütü ile olan kirli ilişkilerine inceden gönderme yapan bir reklam yaparsa ilk defa vatana hizmet ederek voleyi vurabilecek şirkettir. ha kendisinde de vardır aynı bok belki ama o da ortaya çıkana kadar postalfililere biraz daha zarar verilmiş olur en azından.
vodafone kontürlü hattınızı kapattırmaz iseniz size telsiz kullanım ücretlerini avukat vasıtasıyla tahsil ediyorlar. çevremde bir tanıdığın başına böyle bir durum geldi.
benim başımada gelecekti ama tesadüfen bir cihazı denerken hattın açık olduğunu gördüm vodafone bayisindeki kişi kapatmamış bu sefer kapatıldığına dair yazılı belge istedim ve kapattırdım.
şimdi https://www.turkiye.gov.tr/ internet sitesinden hattın kapalımı yoksa açık olduğunu öğrenebiliyorsunuz.
http://mobbing.net16.net/telsim_.jpg
benim başımada gelecekti ama tesadüfen bir cihazı denerken hattın açık olduğunu gördüm vodafone bayisindeki kişi kapatmamış bu sefer kapatıldığına dair yazılı belge istedim ve kapattırdım.
şimdi https://www.turkiye.gov.tr/ internet sitesinden hattın kapalımı yoksa açık olduğunu öğrenebiliyorsunuz.
http://mobbing.net16.net/telsim_.jpg
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar