bugün
- iremga27
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki5
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- sözlük erkeklerinin memeleri7
- sözlük erkeklerinin göğüsleri21
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- tenis oynayan kız çekiciliği3
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi3
- sözlüğün aptal kaynaması3
- evde yemek yapmak3
- ormanda sevişmek3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- tavuk olmasa bu kadar insan ne yiyecekti4
- anne ile seks yapmak2
- sakatat2
- gammazların çok kötü insanlar olması4
- sözlüğe meme atan erkek yolludur2
- gregor samsa'ya benzeyen yuzır2
- anın görüntüsü23
- dayanamayıp kitap almak7
- sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması26
- çocukluğu hatırlatan şeyler2
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- beşiktaş2
- kocu7
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- memesi dizlerine sarkmış sözlük erkeği3
- sevdiğiniz yazarlara sürekli artı basmak6
- haftanın gammazları listesi25
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- hindistan'a atom bombası atmak7
- süleymancılar7
- şükredilecek şeyler9
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- dejavu yaşamak7
- taksav2
- ellerim bos gonlum hos5
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- bana sesini yükseltme diyen partner5
- my name is bond james bond2
- haçlı askeri olan müslüman2
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı7
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir4
kökünden de anlaşılacağı üzre casusluk etmek. bir başkasının gizli yönlerini araştırmak. islam dinince yasaklanmıştır.*
bir gün hz. ömer şüphelendiği birinin evinin kapisini calmaktansa duvarina tirmanip oradan bakar ve adami icki icerken yakalar. adama cok kizar. lakin adam soyle cevap verir : islam casuslugu men ettigi halde sen nasıl olur da evimin duvarinin üzerinden beni izlersin. hz ömer yikilir, cok üzülür yaptigi yanlisa ve oradan ayrilir. bir kac gun sonra adam camiye gelir hz omer onu gorur. adam çok korkuyordur cunku hz ömerin onu rezil edecegini dusunur. hz ömer onu yanina cagirir ve kulagina "şunu bil ki o günden sonra kimseye hiç bir şey söylemedim". Ardindan adam hz. ömere "sen de şunu bil ki emirim, o günden sonra bir daha o zikkimi ağzima almadim" *
bir gün hz. ömer şüphelendiği birinin evinin kapisini calmaktansa duvarina tirmanip oradan bakar ve adami icki icerken yakalar. adama cok kizar. lakin adam soyle cevap verir : islam casuslugu men ettigi halde sen nasıl olur da evimin duvarinin üzerinden beni izlersin. hz ömer yikilir, cok üzülür yaptigi yanlisa ve oradan ayrilir. bir kac gun sonra adam camiye gelir hz omer onu gorur. adam çok korkuyordur cunku hz ömerin onu rezil edecegini dusunur. hz ömer onu yanina cagirir ve kulagina "şunu bil ki o günden sonra kimseye hiç bir şey söylemedim". Ardindan adam hz. ömere "sen de şunu bil ki emirim, o günden sonra bir daha o zikkimi ağzima almadim" *
kusur araştırmaktır. Suizanda bulunup da kötü gözle bakmamalı! Çünkü suizan haramdır. Kusurları da gizlemeli, açığa vurmamalı. Müslümanı incitmemeli.
imam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
"Hiçbir insanın kalbini incitmemelidir! Kalb kırmaktan pek sakınınız! Allahü teâlâyı en ziyade inciten, küfürden sonra, kalb kırmak gibi büyük günah yoktur."
imam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
"Hiçbir insanın kalbini incitmemelidir! Kalb kırmaktan pek sakınınız! Allahü teâlâyı en ziyade inciten, küfürden sonra, kalb kırmak gibi büyük günah yoktur."
olmayan bir günahı acaba oluyor mu diyerek araştırmaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar