bugün
- türk kızlarına yürüyen turistin dayak yemesi6
- 5 litrelik suyla sınava giren öğrenci5
- anne ve babayı çocukları önünde vuran maganda2
- kimseyle tanışamamak8
- milli takımın gruptan 3 çıkması senaryosu3
- bir insana sonradan öğretilebilecek en zor şey2
- okulda felsefe dersinin kaldırılması7
- 26 haziran 2026 türkiye'nin abd'ye döşeyeceği boru2
- milli takıma isim koyalım kampanyası4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- güzellik merkezi2
- ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın3
- yuzırların süper güçleri11
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması2
- telegram vs whatsapp4
- enteresan beddualar9
- bugün ne yaptın2
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı14
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- ankara mı istanbul mu9
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- bizim çocuklar'a alternatif slogan önerileri2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- berberlere zam gelmesi7
- didem soydan2
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- treni kaçırmak5
- köyde gece tuvalete gitmek5
- 13 seçim kaybetmedim7
- ankara4
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
türkçeyi korumaktan, geliştirmekten dem vuranların neden kullandıklarını anlayamadığım kısaltma. tamam kullan ama sonra gelip de laf sokma millete. sözüm meclisten dışarı, alınmayınız.
kullanmayalım yabancı kelime kısaltmasıdır.
glş de, gülücük de, sırıtma de. onu deme.
glş de, gülücük de, sırıtma de. onu deme.
duygularını kendi dilinde yaşamayan kültürel bozulmaya uğramış yazarın gizli bakınız gülme yansıtmasıdır. samimiyetsizdir, "eee gülücük ordaydıysa naabak", "sen gendini gomik mi zannediyon" demeye sebebiyet verir. yapmayın etmeyin arkadaşım.
(bkz: nfais) no fear ayberk is here
çok samimiyetsiz.
entryi objektiflikten çıkartarak bu komik bir entrydir çağrışımını yapan, Okuyucuya "Bilader senin kafa biraz kıttır da, bak ben buraya swh koyuyorum, gülüver bi zahmet" Anlamını taşıyan ve Sayesinde gülemediğimiz gereksiz.
Sözlük Yazarı denen şahsı kafamızda bir tanıma yatırmak istersek; çoğumuzun belirteceği tanım; "10 entry ortalamasına bakıldığında, kendini ve fikirlerini ifade edecek muktedirliğe sahip kişi. Bu adam, yazdığı yazıları okutacak kabiliyette." benzeri olur.
Sen ise; bu seviyedeki insanların biraraya geldiği bir ortamda hala milletin nerede gülmesi gerektiğini söylemeye kalkarsan, adamın entrysine değil kendisine gülerler.
Ayrıca, kerameti 3 harflik birşey için niye bu kadar acaip şeyler yazdım, bende bilmiyorum.
Sözlük Yazarı denen şahsı kafamızda bir tanıma yatırmak istersek; çoğumuzun belirteceği tanım; "10 entry ortalamasına bakıldığında, kendini ve fikirlerini ifade edecek muktedirliğe sahip kişi. Bu adam, yazdığı yazıları okutacak kabiliyette." benzeri olur.
Sen ise; bu seviyedeki insanların biraraya geldiği bir ortamda hala milletin nerede gülmesi gerektiğini söylemeye kalkarsan, adamın entrysine değil kendisine gülerler.
Ayrıca, kerameti 3 harflik birşey için niye bu kadar acaip şeyler yazdım, bende bilmiyorum.
götüme girmeyeceğini bilsem, bunu kullananlar hakkında içimi bir dökebilsem.
arkadaş bu kadar sikik bir ifade olabilir mi? neymiş? sikik! espri mi yaptın, komik misin kendi çapında? bırak tamam koyma onu oraya işte, bırak biz karar verelim komik mi değil mi.
zaten mause oraya gidene kadar can çekişiyor, sik kadar noktaya acaba burda ne var diyerek ulaşmaya çalışıyorum ve sonuç: swh.
olmaz olaydı amına koyim, brooks'un da amına koyim.
arkadaş bu kadar sikik bir ifade olabilir mi? neymiş? sikik! espri mi yaptın, komik misin kendi çapında? bırak tamam koyma onu oraya işte, bırak biz karar verelim komik mi değil mi.
zaten mause oraya gidene kadar can çekişiyor, sik kadar noktaya acaba burda ne var diyerek ulaşmaya çalışıyorum ve sonuç: swh.
olmaz olaydı amına koyim, brooks'un da amına koyim.
kendisinden gıcık aldığımdan dolayı sırf bizim dilimizde de var demek için çok güldüm lan'ı kısaltarak çgl yaptığım sikindirik kısaltmadır... *
ne olduğunu sözlük yazarı bir arkadaşa mesaj atarak öğrendiğim halk hareketi.
(bkz: gurup falan değilmiş onlar)
(bkz: gurup falan değilmiş onlar)
(bkz: scortel was here)
ingilizce özentilerinin, türkçe forumlarda girdikleri ''gülücük burdaydı'' anlamında aptal salak bir cümle.
salakça birşey.yapan herkes gözümde gerizekalıdır. ne bu hayu hemde ingilizce adamı deli ediyo mal mısınız nesiniz.
şu şekilde yapılabilecekken hangi geri zekalılar bunu yaydıysa...
(bkz: ))bakınızı bilerek öle yaptıım
şu şekilde yapılabilecekken hangi geri zekalılar bunu yaydıysa...
(bkz: ))bakınızı bilerek öle yaptıım
bir gülücük için de yönlendirme olur mu yahu dedirten işaret(ler)...
nasıl tiksinç bir şeydir bu allahım. en komik entryde bile rastlasam buna tüm gülümseme isteğimi alıp götürüyor, yerine gergin bi ifade bırakıyor.
yasaklansın bu sözlükte. ya da her şey yasak mı arkadaşım. kullanmasın kimse, azalarak bitsin. oh mis.
zamanın ötesinde yazdığım ve swh kullandığım entrylerimi silmeyi bile düşündüm ama geçmişimden utanmadığıma kendimi inandırmak için silmedim.**
yasaklansın bu sözlükte. ya da her şey yasak mı arkadaşım. kullanmasın kimse, azalarak bitsin. oh mis.
zamanın ötesinde yazdığım ve swh kullandığım entrylerimi silmeyi bile düşündüm ama geçmişimden utanmadığıma kendimi inandırmak için silmedim.**
nereden ve nasıl uydurulduğu çözülememiş, saçma ötesi gülücük kısaltması. yine de kullanıyoruz işte, napalım.
hemen hemen her entrynin sonuna yıldızlı bakınız içinde konulan ingilizce kısaltmadır, konulmamalıdır.*
(bkz: sarhosruh was here)
hep görüpte merak ettiğim,bilmediğimden dolayı kendimi cahil hissettiğim kısaltma.öğrenmesemde olurmuş,pekte lüzumlu değil.
türkçe'ye tam olarak "gülücük buradaydı" şeklinde çevrilen söz öbeği. *
(bkz: someone was here)
an itibariyle sayfayı yenilemeden istediğiniz kişinin profiline falan bakamıyorsunuz.
sözlüğe yeni gelmeme rağmen çok sinir olduğum kısaltmadır. merakla acaba bu gizli bakınız da ne var diyerek mouse umu üzerine götürüyorum ve yine "swh". gel de sinir olma.
eksi sebebi olmasa bile artı almama sebebi olabilecek kısaltma.
eksi sebebi olmasa bile artı almama sebebi olabilecek kısaltma.
internet tarihinin en itici, en samimiyetsiz kısaltması.
herhangi bi enrtynin sonunda yıldızlı bakınız şeklinde gördüğümdü eksi oy vermekten kendimi alamamama neden olan kısaltma. istisnasız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar